پنجمین جلسه از دوره سوم سری کارگاههای آموزشی مجازی ویژه همسفران نمایندگی آزادشهر با استادی همسفر ساغر با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» در روز شنبه ۲۶ آبانماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
برای اینکه رابطه بین یادگیری و معرکهگیری را متوجه شویم؛ ابتدا باید معنی آن دو را بدانیم و یک تعریفی از آنها ارائه دهیم.
یادگیری فقط اینطور نیست، که ما یک چیزی را به عنوان درس یاد بگیریم، بنویسیم و امتحان دهیم. اصولاً زندگی کردن، خودش یادگیری است.
یعنی؛ فرضیه خلقت انسان و خلقت موجودات، براساس یادگیری پایهریزی شده است. یادگیری، میتواند در تمام زمینهها باشد؛ مثلاً در زمینه موسیقی، انواع زبانهای خارجی، انواع ورزشها، ایجاد ارتباط با افراد مختلف، و ...
وقتی خوب دقت کنیم، میبینیم فضای یادگیریها بسیار وسیع است، و ما هر روز و هر ساعت در حال آموزش و یادگیری هستیم. و سعی بر آن داریم تا اطلاعات و آگاهی خود را افزایش دهیم. معرکهگیری هم در واقع نوعی نمایش است، که شخص معرکهگیر افرادی را دور خودش جمع میکند و یک سری کارهای جالب و خارقالعادهای انجام میدهد تا بینندگان را سرگرم کند.
کارهایی همچون: پارهکردن زنجیر با زور بازو، شکستن سنگ با دست، بازی کردن با مار سمی، و ...
و به این کارها در اصطلاح معرکهگیری گفته میشود.
حالا رابطه این دو با هم در چیست؟
بعضی انسانهایی که هنوز به مرحله لازم نرسیدند؛ وقتی به آنها آموزشی داده میشود، گاهی به دلیل ناآگاهی و نادانی این آموزش را نمیپذیرند و به جای پذیرش آموزش و یادگرفتن، شروع میکنند در مورد آن موضوع توضیحات بیربط دادن و به اصطلاح مغلطهکردن تا آن نادانی و اشتباه خود را بپوشانند، و یا آن را بی اهمیت جلوه دهند. این عوض کردن موضوع، موضوع را تبدیل به مسئله دیگری میکند که معرکهگیری نام دارد؛ یعنی، افراد موقعی که در برنامه درستی نیستند، به جای آموزش و به جای توضیحات منطقی شروع میکنند، به نق زدن و معرکه گرفتن و طلبکار هم هستند و ما باید بدانیم وقتی کسی مرتب درحال نق زدن است، حتما اینجا یک مشکلی وجود دارد. و باید سعی در مرتفع کردن آن مشکل نمود.
رابط خبری: همسفر الهام، رهجوی راهنما همسفر ملیحه(لژیون یکم)
ویراستاری: همسفر سعیده، رهجوی راهنما همسفر ملیحه، نگهبان سایت (لژیون یکم)
ارسال: همسفر ناهید، مرزبان خبری
همسفران نمایندگی آزادشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
46