جلسه حضوری همسفران لژیون نهم با استادی راهنما همسفر زهرا و دبیری همسفر بتول با دستورجلسه سیدی "چراغدان۲" در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۶ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد؛
سیدی چراغدان شامل دو سیدی است، ابتدا از چراغدان۱ صحبت میکنم و در ادامه به چراغدان۲ میپردازم. برای حل مشکلات باید علم و روش درست زیستن را بیاموزیم و صورتمسئله آن را بدانیم، مهم نیست چه شخصی سخن را بیان میکند، بلکه مهم است که آن را عملی یا کاربردی میکنیم یا خیر؟ به فرموده سعدی؛ بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند، آیا در تمام عمر یا در زندگی روزمره خود به این موضوع توجه کردهایم؟ نه تنها رعایت نکردهایم، بلکه در صورآشکار و صورپنهان به جان یکدیگر میافتیم، در ظاهر بسیار خوش قلب هستیم؛ ولی در باطن با طرف مقابل کینه و نفرت داریم و یا دائم با اطرافیان ناسازگاری میکنیم، چنین افرادی دو شخصیتی یا منافق یعنی پنهانکار هستند، این دسته افراد هرگز به مسائل ماوراء طبیعت و به بعد دیگر نمیتوانند دست یابند.
پایه اصلی هر کاری درست بودن آن است، بنابراین انسان باید گفتار، کردار، عمل و معرفت سالم داشته باشد در نهایت به بسیاری از مسائل پنهان دست خواهد یافت، آنچه در این دو سیدی بسیار حائز اهمیت است مسئله حس میباشد، تمام هستی و کائنات بر مبنای حس که یک گیرنده است، فعالیت میکند و به هر یک از ما بستگی دارد که تا چه اندازه دریافت میکنیم، درست و اشتباه بودن دریافتها یا اینکه هیچ دریافتی صورت نگیرد در اختیار خود ما است. عشق بر مبنای سه پارامتر سایهها، جاذبه و حس میباشد، کل هستی به دلیل جاذبه کنار یکدیگر جمع شدهاند و بدون جاذبه فرو میپاشد و در واقع این قدرت عشق است؛ اما آنچه که عشق را میپروراند همان حس است که اگر حس ما سالم باشد همه چیز را به درستی دریافت میکنیم.
چه زمانی میتوانیم خوبی دریافت کنیم؟ زمانیکه درون ما سالم باشد در حقیقت پنج حس ظاهر و پنج حس درونی داریم، با حس باطن سالم یعنی صورپنهان که دور از هر آلودگی باشد گویی انسان در بهشت برین است و این تفاوت بین دنیای زمین با جهانهای پس از مرگ وجود دارد درصورتیکه حواس ما بسیار محدود است و آنچه که برای ما قابل مشاهده نیست را میگوییم؛ وجود ندارد مانند وجود خداوند یا زندگی پس از مرگ، عرفا و بزرگان ما شامل حواس دیگری بودند که چشم دل میخواهد نه چشم سر بهعنوانمثال؛ برای شنیدن صوت سالم باید سکوت و آرامش باشد در این صورت صدای عشق، محبت، تمام الهامات و القائات مثبت به گوش ما خواهد رسید.
مثلث ارتباطات شامل؛ نور، صوت و حس است، صوت و نور نقش بسیار مهمی دارند، صوت مانند احساس اطلاع میدهد؛ ولی نور به معنای حرکت کردن است که فرمان میدهد، اگر قرار باشد من زهرا بر تمام مشکلات مسلط شوم باید با خواست و توان شخصی در صراط مستقیم حرکت کنم در اینصورت بسیاری از ناشناختهها برای ما آشکار میشود و از حالت بینای نابینا خارج و در واقع ارزش بودن را درک میکنیم.
انسان و جهان هستی، ارزش والایی دارد و هیچ چیز تصادفی خلق نشده، اگر تصادفی باشد مطمئناً با مشکلات عدیدهای روبرو خواهد شد و برای جلوگیری از این مشکلات میتوان طبق صحبت آقای مهندس این سه اصل را رعايت کرد؛ مشخص کردن هدف، نقشه راه و حرکت کردن که برای انجام هر کاری ابتدا باید هدف و منظور از هدف مشخص شود بهعنوانمثال؛ هدف از راهنمایی من چیست؟ آیا برای اسم و رسم یا احترام دیگران بود یا اینکه رهایی بیشتری داشته باشم؟ یا برای اینکه زکات حالخوشی که در کنگره دریافت کردم را بپردازم تا دیگران نیز به حالخوش برسند و طعم شیرین رهایی را دریافت کنند؟
با خدمت و دریافت آموزش نیز به حالخوش میرسم، اینجا دو جواب کاملاً متفاوت مطرح شد و طبق این دو جواب انسان نقشه راه خود را ترسیم میکند که نیاز به ابزار، هزینه، زمان و رابطه دارد. زمانیکه همسفر شدیم و نقشه راه را ترسیم کردیم برای رفت و آمد به کنگره دائم از دیگران طلب یاری کنم که من نمیتوانم تنها بروم یا شرایط آن را ندارم و از اینگونه صحبتها؛ ولی همسفری که کفش آهنی به پا کرده و قدم در این مسیر میگذارد سختی و آسانی این سفر را به جان میخرد، شکوه و شکایت نمیکند، زیرا ایمان و اعتقاد راسخ دارد، حرکت میکند و راه برایش نمایان میشود.
گاهی ترس درونی اجازه انجام بسیاری کارها را نمیدهد، بنابراین باید روح خود را قوی و مسلح کنیم، زیرا تنها انسانها روح دارند و حیوانات فاقد این رحمت الهی هستند به همین دلیل اشرف مخلوقات است. کار و هدف ما در این جهان تنها خوردن و استراحت نیست، بهترین هر چیزی در آسمانها وجود دارد که ما با اعمال خود رقم میزنیم باید همیشه در حال زندگی کردن باشیم چراکه مرگی وجود ندارد که توسط آن نیست و نابود شویم، به امید زندگی بهتر و تلاش برای برقراری ارتباط با جهانهای دیگر که لازمه آن شناخت خود و جهان هستی است.
مشارکت همسفر سمیه؛
آقای مهندس جهانبینی را به چراغدان تشبیه کردند، با تمثیل موضوع را بهتر درک میکنیم، چرا باید جهانبینی را بیاموزیم؟زیرا دید ما نسبت به جهان اطراف تغییر میکند و با دانایی راه درست را تشخیص میدهیم مانند یک چراغ راه تاریکی برای ما روشن میشود تا به بیراهه نرویم و در صراط مستقیم حرکت کنیم. هدف ما از درمان اعتیاد رسیدن به سلامتی و آرامش است، با هدف به راحتی مشکل خود را حل میکنیم و با شروع حرکت راه نمایان میشود با خواستن و توانایی خود میتوانیم هر مشکلی را حل کنیم.
مشارکت همسفر الهام؛
علت صحبت از چراغدان برای آموزش و جهانبینی است، اطلاعات مانند کوه یخی در زیر آب میباشد که تنها قله آن مشخص است، بنابراین ما تنها با شناخت بیماریها قادر به درمان هستیم به این دلیل اکثر افراد به قرص پناه میآورند، البته با مصرف قرص هوشیاری کامل مدارد که مانند این مورد در فامیل ما بود، برای انجام هر کاری باید هدف مشخصی داشته باشیم و به آن عمل کنیم. مسئله حس بسیار مهم است با حس سالم، دریافتها سالم خواهد بود در غیراینصورت ناسالم است. زندگی ادامه دارد و تمامشدنی نیست، سیدی چراغدان همان جسم است و نور همان روح و خداوند آن را در وجود پاک دمید که شامل؛ علم، دانش و صفات خوب میباشد که برای هدایت انسان است. انشاءالله با عمل به فرمان روح به درجه تکامل نزدیکتر شویم.
مشارکت همسفر بتول؛
هر سلول جسم ما مانند یک نیروگاه نیروگاه برق عظمت دارد، جسم دارای ۳۸ هزار میلیارد سلول است و جمعیت کره زمین ۸ میلیارد نفر است که ۶۰ برابر سلولها باکتری داریم. چه عظمتی که هیچ یک از اینها آشکار نیستند. ما نه تنها از جسم حدود پنج درصد، بلکه از جهان فیزیکی نیز حدود ۴/۸ دهم درصد میدانیم، بنابراین از ۵ درصد جهان و خود آگاهی داریم، زیرا تمام اطلاعات در اختیار ما نیست به همین علت ما هیچ شناختی نسبت به جسم خود نداریم و نمیتوانیم بیماریهای روحی و روانی را درمان کنیم. افرادی که به دانش بالایی رسیدهاند به مرتبهای از این جهان هستی میرسند، هر کاری که در صراط مستقیم باشد به یقین انجام خواهد گرفت، صراط مستقیم و صداقت درستی راه است؛ ولی دروغ و کژی راه مستقیم نیست و با آن به هدف نخواهیم رسید، خواستهها باید معقول باشند و ما در زمین با کسب تواناییها گویی دارای دو بال هستیم. زمانی مشکل مالی در زمینه خرید و فروش برای من اتفاق افتاد که طرف غیرمعقول پیشنهاد داد؛ ولی با آموزشها و با تفکر صحیح و مشخص نمودن هدف از صراط مستقیم این خواسته و هدف به انجام رسید در واقع مشکل لاینحل با خواست و توان شخصی خودم و مسافرم حل شد.
نویسنده؛ همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون نهم)
ویرایش؛ همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر سپیده (لژیون چهاردهم)
عکس؛ همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر وجیهه (لژیون نوزدهم)
ارسال؛ همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون یکم)
نمایندگی همسفران سلمان فارسی
- تعداد بازدید از این مطلب :
411