جناب مهندس دژاکام در سیدی نامه ۹ راجع به اصل ششم که سازگاری است، صحبت کردند. ایشان فرمودند: که من سازگاری را برای اعتیاد مطرح کردم؛ ولی سازگاری میتواند برای تمام مسائل باشد، سازگاری مدت زمانی است که طی آن یک ماده میتواند جایگزین یک ماده مخدر در بدن شود؛ باید موضوع سازگاری را با فرد مصرف کننده در میان گذاشت تا درخواست داروی بیشتری نداشته باشد.
هرچه انسان سازگارتر باشد، دردسر آن کمتر است و هرچه ناسازگارتر باشد، مشکلات بیشتر است. لغتهایی که میتوان با کلمه سازگاری وفق داد مانند تحمل، سازش، موافقت و هماهنگی میباشد. دنیا اعتقادی به درمان اعتیاد ندارد ما نمیتوانیم بگوییم که بقیه نمیفهمند و ما میفهمیم این کار بسیار غلط است؛ چون که مسئله در حال تکامل است. سازگاری یک مثلث دارد که عبارتند از: موضوع سازگاری، زمان سازگاری که برای هر چیزی چقدر زمان میخواهد؟ ضلع بعدی عامل سازگاری است که چه کسی میخواهد سازگاری را عمل کند؟ در کنگره۶۰ عامل سازگاری مسافر است.
و موضوع سازگاری ممکن است سازگاری با لژیون، راهنما، جلسه باشد اگر سازگار باشی، جذب سیستم میشوی و تو را دوست دارند؛ ولی اگر سازگار نباشی، چنین نیست. عامل سازگاری؛ باید اراده و تفکر داشته باشد، فکر کند که چگونه عمل کند؟ و مشکلات خودش را ببیند، جهانبینی در عامل سازگاری نقش مهمی دارد. در تمام سطح زندگی هم همینطور است؛ پس ما برای دریافت حال خوب؛ باید با محیط و انسانها سازگار شویم و آموزشهایی را که دریافت میکنیم کاربردی نماییم.
خلاصه سیدی «نامه ۹»
نویسنده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر پروانه (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر پروانه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی طارم
- تعداد بازدید از این مطلب :
14