جلسه ششم از دوره چهل و یکم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰؛ نمایندگی امین قم، ویژه مسافران با استادی راهنمای محترم مسافر هادی ، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر مجتبی، با دستور جلسه "سیستم ایکس" روز سهشنبه 22 آبان ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.
دستور جلسه این هفته "سیستم ایکس" میباشد.
در تعریف سیستم ایکس باید بگوییم؛ به مجموعه ناقلهای عصبی، میدیاتورها، نورونها، هورمونها، غدد درونریز و برونریز در اصطلاح کتابی "سیستمایکس" میگویند. حالا این سیستم ایکس چه کاری انجام میدهد؟ در واقع تمام حالتهای ما مانند خوابیدن و بیدار شدن، خورد و خوراک، خوشاخلاقی و بداخلاقی، خلق و خو، امید و ناامیدی، مسائل زناشویی، رشد جسمی و خیلی از مسائل دیگر ما وابسته به متعادل بودن سیستم ایکس میباشد.
حالا آنتیایکس به چیزهایی گفته میشود که تعادل این سیستم را بر هم میزنند، مانند موادمخدر، الکل، سیگار، ناامیدی و افکار منفی و مسائل ضدارزشی دیگر و...
سیستم ایکس انسان در حالت طبیعی تمایل به تعادل دارد، یعنی در همه مسائل، خوب عمل کردن بدن، وابسته به تعادل در این سیستم میباشد. مثلاً خوب خوابیدن و به موقع بیدار شدن، به موقع و به جا شاد بودن و به موقع غمگین شدن و نمونههای بسیار دیگر.
مثلاً خندیدن در مجلس ختم میتواند نمونهای از نامتعادل بودن سیستمایکس شخص باشد، یعنی جایی که نباید خندید، شخص نمیتواند جلوی خودش را بگیرد. یا مثلاً باید به موقع بخوابیم، ولی خوابمان نمیبرد و مثالهای دیگر.
یک مورد دیگر برای بر هم خوردن تعادل این سیستم، مربوط به ژنتیک افراد میشود. مثلاً یک کودک در مراحل رشد، بعضی از سیستمهای بدنش به درستی کار نمیکنند و راهاندازی نمیشوند و روشی که جناب مهندس برای به تعادل رساندن سیستمایکس کشف نمودند، مثلث D.O.D میباشد که شامل روش DST، داروی اوتی و دوز مناسب میباشد.
که با رعایت و انجام این مثلث، تمام این سیستم بازتنظیم شده و مانند یک موبایل که به حالت تنظیمات اولیه کارخانه برمیگردد، سیستمایکس نیز دوباره راهاندازی میشود. یعنی زمانی که یک شخص شروع میکند به درمان اعتیاد، در همان اوایل سفرش بسیاری از مشکلات و معضلاتش حل میشود. اینکه راهنمایان تا این حد به رهجوها اصرار میکنند؛ دارو را سر زمان تعیینشده مصرف کنید، به این دلیل است که بدن انسان بسیار هوشمند میباشد و با نظم و انضباط تنظیم میگردد. به عنوان مثال به نظم در تپیدن قلب توجه بفرمایید؛ اگر کوچکترین تغییری در تپیدن قلب رخ دهد، میتواند باعث مشکلات بسیار خطرناکی برای انسان گردد.
در واقع اکنون که فهمیدیم حالات و تمام خلق و خوی انسان به تعادل در این سیستم وابسته است، میتوان گفت که بهشت و جهنم انسان نیز در همین سیستم نهفته میباشد. یعنی اگر سیستمایکس شخصی در تعادل باشد، بهقدری حالش خوب میشود که گویا آن شخص در بهشت میباشد، همینطور برعکس این قضیه نیز صادق است. به این خاطر میباشد که در کنگره میگویند بهشت و جهنم جاری است.
امیدوارم که بتوانیم به شایستگی آموزشهای کنگره را کاربردی نماییم.
تایپ: مسافر حسن و مسافرحمید
ارسال خبر: مسافر محمدباقر
تنظیم توسط گروه وبلاگ نویسان نمایندگی امین قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
174