"برداشت از سی دی سیستم ایکس"
جناب مهندس میفرمایند: در کنگره 60، در درمان اعتیاد به مواد مخدر و الکل ازنظر زیستی روانی در کوتاهمدت (یک هفته یا یک ماه) امکانپذیر نیست. روشهای متداول امروزی که برای درمان اعتیاد اجرا میشود، دارای نواقصی است؛ زیرا درمان اعتیاد بهطور کامل انجام نمیگیرد.
در مورد اعتیاد، دو گروه بودند که هرکدام معتقد به روش درمان اعتیاد بودند. یک گروه معتقد بودند که برای درمان اعتیاد؛ باید از سیستم پزشکی بهوسیله دارو با روشهای گوناگون استفاده کرد. گروه دیگر برای درمان اعتیاد معتقد به مسائل معنوی بودند. مثل گروهدرمانی، گفتاردرمانی، سیر و سلوک و روحانی که در حقیقت، یک گروه تابع درست شدن جسم با دارو بودند. گروه دیگر معتقد بودند که با دارو و درمان، روان هم باید درست شود.
کنگره 60، برای درمان اعتیاد روی هر دو گروه دست گذاشته است. بدین گونه که در مقوله جسم، شرایط سیستم بیوشیمی چگونه است؟ روی روان هم مشکلاتی مثل افسردگی، بیخوابی، بیقراری، تنبلی و خیلی میلهای دیگر است که همه ریشه در روان ندارد؛ بلکه ریشه در فیزیولوژی و جسم است و مسئله بیوشیمی است. که؛ باید سیستم بیوشیمی بدن، درست شود تا سیستم شبه افیونی هم درست شود.
جناب مهندس در تعریف سیستم ایکس به این صورت بیان میکنند که به مجموعه ناقلهای عصبی یا نوروترانسمیترها، هورمونهای درون ریز و برونریز، ومدیاتور های بیوشیمی دیگر و تأثیر متقابل آنها بر یکدیگر و سایر اعضا بدن گفته میشود.
تئوری ایکس میگوید: بیماری اعتیاد و بیشتر بیماریهای مزمن جسمی روانی غیرقابل درمان با تنظیم شدن مجدد سیستم ایکس که از تعادل خارجشده است، قابلدرمان است.در کنگره کمکم روی سیستم بیوشیمی تجربیاتی کسب شد. تمام این تجربیات، روی مدل انسانی بود و اینگونه مطرح شد که یک سیستمی، در بدن انسان بهصورت مجهول است به نام سیستم ایکس که این شامل مغز، نخاع، غدد فوق کلیوی، غدد درونریز و هیپوفیز است و در این مجموعه (سیستم ایکس)یک سری مواد شبه افیونی و مواد شیمیایی ترشح میشود و در کل تمام حالات روحی و روانی هر شخصی در کنترل این مواد شیمیایی است. برای مثال اگر دوپامین بالا رفت، وارد مرحله اسکیزوفرنی میشویم. اگر دوپامین پایین رفت، وارد مرحله پارکینسون میشویم. اگر سرتونین پایین باشد باعث افسردگی و....
بهطورکلی، همه بدن ماتحت فرمان این مواد شبه افیونی است. جناب مهندس میفرماید: من به این نتیجه رسیدم و اعتقاد دارم که خداوند وقتی در قرآن میفرماید: چهارتا نهر در بهشت جاری است یکی از این نهرها خمر است، یعنی اگر این سیستم خمر کار نکند، از تعادل خارج میشویم. در کسانی که متعادل هستند و انسانهای خوبی هستند، این سیستم خمر در تعادل است. گر سیستم خمر در انسان کار نکند، به انواع و اقسام بیماریها مبتلا میشود؛ ولی اگر سیستم خوب کار کند حتی اگر بیماری وارد بدن شود سیستم ایمنی بدن آن را سرکوب میکند.
اگر معتقد باشیم اعتیاد یک مقدار ژنتیکی است. ژنتیک در همین سیستم ایکس است ممکن است برای مثال ژنی که دوپامین را کنترل میکند مشکل دارد؛ پس این سیستم بسیار سرنوشتساز است.گروهی از کسانی که وارد مرحله اعتیاد میشوند، ممکن است سیستم ایکس آنان بالانس نباشد. که به مرحله اعتیاد کشیده میشوند.
جناب مهندس میفرمایند: تجربه کردیم که خیلی از کسانی که دچار بیماری اعتیاد بودند و بیماریهای دیگری هم داشتند وقتی شروع به تیپر کردند، سیستم بیوشیمی شروع به ترمیم خود کرد وبیماری آنان هم، هفتاد هشتاد درصد و در بعضیها صد در صد از بین رفت و حتی اشخاصی که عصبی و پرخاشگر هستند، سیستم آنها خوب کار نمیکند. هر چه انسانها صالحتر باشند این سیستم بیوشیمی بدن متعادلتر میشود و میتوانند همهچیز را تحمل کنند.
شراب الهی که همه عرفا و بزرگان میگویند: همین بیوشیمی بدن است که ما در کنگره، اسم این مجموعهٔ بیوشیمی را سیستم ایکس گذاشتیم. تنها دارویی که سیستم ایکس را درمان میکند، تریاک است. هر نوع اعتیادی، حتی اشخاص روانی؛ البته تریاک اگر در دست حکیم حاذق باشد شفابخش و اگر در دست مردم عادی باشد فجایع به بار میآورد.
بنابراین در افراد مصرفکننده با ورود انتی ایکس از بیرون، سیستم ایکس تحت تأثیر قرارگرفته و بهمرورزمان عملیات جایگزینی انجام میگیرد و آنتی ایکسها، جایگزین مخدرهای طبیعی یا سایر مواد تنظیمکنندهٔ سیستم ایکس در بدن میشوند و تعادل تمام مواد بیوشیمی سیستم ایکس به هم میخورد و از نظم طبیعی خارج میشود. مصرفکننده مواد مخدر در کنگره با درمان درست که همان شربت OT و رعایت پروتکل درمان با استفاده از روش dst و همچنین با تغییر افکار که جهانبینی است و ورزش کردن سیستم ایکس خود را ترمیم میکند.
نویسنده: همسفر خدیجه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون هشتم)
منبع: سی دی سیستم ایکس و کتاب چهارده مقاله
ویرایش: همسفر صغری رابط سایت رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون هشتم)
ویراستار: همسفر مریم رابط خبری و رهجوی راهنما همسفرمرضیه( لژیون هشتم)
ارسال: همسفر فائزه رهجوی راهنما همسفر فاطمه( لژیون چهارم)
همسفران نمایندگی تخت جمشید
- تعداد بازدید از این مطلب :
93