«به نام قدرت مطلق الله»
آقای مهندس؛ در سیدی نامه ۹ راجع به اصل ششم، پدیده سازگاری صحبت کردند. پدیده سازگاری؛ مدت زمان و فرآیندی است که طی آن یک نوع ماده مخدر و یا داروی مخدر میتواند جایگزین نوع دیگری از مواد مخدر شود در این مدت فیزیولوژی و متابولیسم بدن خود را برای دریافت ماده جدید آماده میکند و معمولاً ۲۰ تا ۶۰ روز زمان لازم است تا بدن شخص با روش جدید سازگار شود؛ اگر در ابتدای شروع درمان با تجویز داروی جایگزین، مقدار دارو را افزایش دهیم به غیر از اینکه فرد مصرفکننده را در نقطه مخرب قرار دادهایم، اثرات ثمربخش دیگری مشاهده نخواهیم کرد.
موضوع سازگاری را با فرد مصرفکننده باید در میان بگذاریم تا درخواست دارویی بیشتر نداشته باشد و کمی سختی درمان را تحمل کند. علت بالا بودن میزان داروی تجویزی برای درمان اعتیاد در سطح جهانی، آگاهی نداشتن در مورد مبحث سازگاری میباشد. سازگاری مترادف است با تحمل، سازش، موافقت، توافق، همآوایی، همخوانی، همنوایی، و هماهنگی؛ که یکی از مفاهیم روانشناسی است و به توانایی افراد برای تطبیق یا تغییرات، چالشهای محیطی یا درونی اشاره دارد.
سازگاری یک مثلث دارد که یک ضلع این مثلث موضوع سازگاری است؛ مسئله بعدی زمان سازگاری و ضلع بعدی عامل سازگاری است. در کنگره ۶۰ عامل سازگاری مسافر است؛ اگر مسئله سازگاری هیچ وقت انجام نمیشود، به علت این است که راه و مسیر سازگاری درست نیست و برای هر چیزی هر چقدر سازگارتر باشید آرامش بیشتری دارید. سازگاری و انعطافپذیری یک هنر است این موضوع با فروختن شخصیت فرق میکند. آقای مهندس فرمودند من در اینجا سازگاری را برای اعتیاد مطرح کردم؛ اما سازگاری میتواند برای تمام مسائل قابل بسط باشد.
هرچه انسان سازگارتر باشد دردسر و شر کمتر و هرچه ناسازگارتر مشکلات بیشتر است. موضوع سازگاری؛ اعتیاد، لژیون و جلسات است. زمان سازگاری نیز در کنگره، ۲۰ تا ۶۰ روز است که فرد مصرفکننده باید از ماده مصرفی خود بتواند به داروی اپیوم روی بیاورد. عامل سازگاری هم شخصی است که میخواهد سازگار شود؛ عامل سازگاری نیاز به اراده تفکر و دانش دارد؛ کنگره ۶۰ این دانش و قدرت را در اختیار او قرار میدهد در کنگره سازگاری شخص، امری بسیار مهم است و پس از پذیرفتن مرزبان به عنوان مجری نمایندگی و راهنما به عنوان نشاندهنده راه؛ باید بعد از تفکر و جهان بینی به بیداری برسد. کنگره ۶۰ به انجمنهای مشابه احترام میگذارد و راه خود را از طریق مسائل و مقالات علمی پیش میبرد و سعی میکند این علوم را کاربردی کند و سازگاری یکی از اجزای این علوم است.
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر کبری رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هجدهم)
همسفران نمایندگی حر
- تعداد بازدید از این مطلب :
107