به نام قدرت مطلق الله
مقدمه:
نقطه کور در درمان اعتیاد که توسط جناب مهندس کشف و ارائه شد همین سیستم ایکس است. اولینبار یک دانشمند آلمانی در سال ۱۹۷۵ میلادی به نام یوجر کاستا لیز متوجه وجود مواد شبه افیونی در انسان شدند و روی موشها آزمایش کردند؛ ولی تاکنون هیچکس در مورد ارتباط این مواد مخدر درونی با مسئله بیماری اعتیاد صحبت نکرده بود. اولین کسی که متوجه این مسئله شد و گفت ایراد از سیستم ایکس است جناب مهندس دژاکام بودند.
منظور از سیستم چیست؟ سیستم مجموعهای از اجزا است که برای رسیدن به یک هدف مشترک با همدیگر در تعامل هستند. منظور از ایکس چیست؟ گم بودن و نامفهوم بودن هر مسئلهای را با عبارت x نشان میدهند و آن را بررسی میکنند. در ابتدا تحلیل کلمهای از سیستم ایکس آوردیم؛ اما تعریفی که کنگره ۶۰ در کتاب ۱۴ مقاله از سیستم ایکس دادند اینگونه است: سیستم ایکس به مجموعه ناقلهای عصبی، یا نوروترانسمیترها، یا هورمونهای درونریز و برونریز و مدیا تورهای بیوشیمیایی دیگر و تأثیر متقابل آنها بر یکدیگر و سایر اعضا بدن گفته میشود.
این تأثیرات متقابل تا حدودی برای انسان شناخته شده و در مواردی، همچنان ناشناخته مانده است. وجه تسمیه سیستم ایکس به این دلیل است که همچنان ناشناخته است. چیزی که تا به امروز مشخص شده است تقسیمکردن سیستم ایکس ۳ بخش است: بخش عصبی: مربوط به ناقلهای عصبی و نوروترانسمیترها بوده که در فضای بین سیناپسی عمل میکنند. بخش هورمونی: که شامل دو بخش هورمونهای درونریز و برونریز میباشد.
هورمونهای درونریز، قسمتی از هورمونها هستند که مستقیماً وارد سیستم گردش خون میشوند سپس از غدد ترشح شده و مستقیماً وارد سیستم خون میشوند. هورمونهای برونریز، هورمونهای هستند که از طریق بعضی مجراها خود را مستقیماً به هدف نزدیک میکنند و مستقیماً وارد گردش خون نمیشوند. آقای مهندس در ارتباط با سیستم ایکس فرمودند: ابتدا اینکه سیستم تولید مواد شبه افیونی یا همان سیستم ایکس یک فرضیه است، هرچند که من ۱۰۰٪ به آن معتقد هستم تا دانشمندان روی آن کار کنند و به نتایجی برسند، سیستم ایکس میگوید؛ فرماندهی کل بدن در قسمت مغز است که اگر فرامین آن درست باشد تمام قسمتهای بدن کارشان را درست انجام میدهند و اگر فرمانهایی که از مغز میآید ناقص باشد باعث ایجاد بیماری میشود و اگر بتوانیم آن فرمانهایی که اشکال دارند را درست کنیم بیماری را درمان کردیم و به این دلیل آن را ایکس نامگذاری کردم که هنوز آنطور که باید شناخته نشده است.
این سیسم کلیه حالات رفتاری و جسمی ما را کنترل میکند، در خشم، نفرت، کینه و انواع بیماریهای جسمی و روحی تأثیر شگفتانگیز دارد. بدینگونه است که با ورود هر گونه آنتی ایکس (کلیه مواد مخدر، محرک، توهمزا، الکل و داروهای روانگردان و همچنین افکار مخرب) به بدن باعث تخریب سیستم ایکس میشویم.
در این شرایط تعادل مواد بیوشیمیایی سیستم ایکس مانند دوپامین، سروتونین، اندورفین، دینور فین، انکفالینها، استیلکولین و غیره از نظم و نظام طبیعی خارج گردیده و به میزان موردنیاز سنتز (اختلاط، ترکیب) نمیشوند و سلولهای عصبی تولیدکننده تحلیل رفته و در نتیجه شخص کاملاً وابسته به آنتی ایکس میگردد و این موضوع باعث از تعادل خارجشدن سیستم ایکس میشود.
نتیجه گیری: همانطور که؛ باید بدانیم این سیستم از دو طریق بیسیم (افکار مخرب) و با سیم (استفاده از مخدرها) دچار اختلال میشود و تولید آن به حداقل میرسد و برای بازسازی و به تعادل رساندنش باید در سه قسمت جسم، روان و جهانبینی تعادل را ایجاد کرد و طبق پروتکل کنگره ۶۰ و روش درمانی DST (کاهش تدریجی پلهای) و با داروی درمانی اپیوم (تریاک خوراکی) و OT شربت تریاک و) همچنین خدمت به همنوعان خود درمان را به بهترین حالت به انجام رساند.
منابع:
کتاب 14 مقاله
نویسنده: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفرامینه (لژیون هفتم) ویرایش، ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفرصبحگل (لژیون ششم) همسفران نمایندگی قائمشهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
52