همسفر لیدا از لژیون پنجم
سیستم ایکس، سیستمی است که شامل مواد شبه افیونی و ضددرد بدن، نوروترانسمیترها (ناقلهای عصبی)، مدیاتورها (ارتباط میان سلولی و اعضا)، تمام غدد درونریز و برونریز که مسئولیت تعادل طبیعی بدن را بر عهده دارد. این سیستم هنوز بهطور کامل شناخته نشده است و زمان زیادی نیاز دارد تا انسان تمام آلکالوئیدها، مواد، عملکرد و جریانهایی که در آن جاری است را بشناسد به همین دلیل به آن ایکس یعنی (مجهول) میگویند. تمام حسهای ما مثل خنده، شادی، خشم و ناراحتی را کنترل میکند و با وارد کردن این آلکالوئیدها بهاندازه نامشخص و از بیرون به بدن از طریق مواد مخدر، قرص و الکل باعث آسیب و به هم ریختن این سیستم میشود.
همسفر ثریا از لژیون سوم
سیستم ایکس چیست؟ مجموعه ناقلهای عصبی، نوروترانسمیترها، هورمونهای درونریز و برونریز و مدیاتورهای بیوشیمی، سیستم ایکس نامیده میشود. کار اصلی سیستم ایکس تولید مواد شبهافیونی، مخدرهای طبیعی، تولید هورمونها و حتی حفظ تعادل بدن است و کوچکترین اختلال در این سیستم باعث میشود که انسان از تعادل خارج شود. یکی از عواملی که روی سیستم ایکس تأثیر میگذارد، مسئله خواب میباشد، برای یک خواب مناسب باید شرایط مناسبی هم در صورآشکار و هم در صورپنهان وجود داشته باشد. در صورآشکار انسان باید یکسری هورمونها مثل آدرنالین، سروتونین و ... بهخوبی ترشح شود و در قسمت صورپنهان باید تفکرات و انرژیهای مثبت وجود داشته باشد تا بدن روند عادی خودش را طی کند. انسانهایی که همیشه درگیر چراها هستند، عصبانی هستند و استرس دارند؛ چون امواج منفی در آنها خیلی بالا است و ذهن شلوغی دارند، درنتیجه نمیتوانند خواب آرام و خوبی هم داشته باشند. در کنگره با آموزش گرفتن و تغییر افکار خودمان میتوانیم روی صورپنهان خودمان هم تأثیر بگذاریم و به تعادل برسیم و زمینه یک خواب خوب و آرام را برای خودمان مهیا کنیم.
همسفر لیلا از لژیون دوم
سیستم ایکس به مجموعهای از ناقلهای عصبی، هورمونهای درونریز و برونریز و مدیاتورهای بیوشیمیایی دیگر و تاثیر آنها روی یکدیگر و سایر اعضا و جوارح بدن گفته میشود.
این تاثیرات متقابل تا حدودی برای دانش امروز شناخته شده؛ ولی در بعضی موارد همچنان ناشناخته باقی مانده است.
در درمان اعتیاد هنوز مجهولات زیادی وجود دارد؛ ولی بهطور خلاصه این مشکلات در سه گروه دستهبندی میشوند: جسم، روان و جهانبینی که تخریبهایی در جسم، روان و جهانبینی یا تفکر و اندیشه مصرفکننده به وجود میآورد.
تئوری ایکس میگوید: بیماری اعتیاد و بیشتر بیماریهای مزمن جسمی و روانی غیرقابل درمان با تنظیم شدن مجدد سیستم ایکس که از تعادل خارج شده است، قابل درمان است.
همسفر فائزه از لژیون سوم
در مورد دستورجلسه اگر بخواهم کلمه ایکس را معنی کنم، یعنی ناشناخته و مجهول که سیستم ایکس یک سیستم مجهول و ناشناخته است. سیستم ایکس تولیدکننده مخدرهای طبیعی بدن است که شامل: مجموعه ناقلهای عصبی یا هورمونهای درونریز و برونریز که در مغز و سایر قسمتهای بدن تولید و ترشح میشود و تمام حالات روحی و روانی افراد تحتتاثیر این مواد میباشد. درمورد شخصی که مصرفکننده موادمخدر است باعث میگردد، موادمخدر بیرونی جایگزین مواد درونی بدن شوند و باعث از کار افتادن سیستم تولیدکننده مواد شبهافیونی شود و در مدتزمان طولانی باعث ایجاد اختلالات در جسم و روان فرد میگردد و آن را از تعادل خارج میکند.
پس نتیجه میگیریم؛ اگر سیستم ایکس خوب کار نکند دچار مشکلات جسمی، روحی و روانی میشود، برخی بهسمت مواد مخدر، برخی بهسمت کارهای ضدارزشی و برخی بهسمت افسردگی و انواع بیماریها میروند. سیستم ایکس اگر بالا و پایین باشد فرد از تعادل خارج میشود؛ پس سیستم ایکس زمانی خوب کار میکند که متعادل باشد، برای مثال اگر دوپامین بالا باشد شخص سرخوش و شاد است و اگر پایین باشد دچار افسردگی میشود.
همسفر ناهید از لژیون سوم
سیستم ایکس، سیستمی است که تمام رفتارها و حالتهای ما از جمله: روانی، جسمی هیجانی و جنسی را تحتتأثیر قرار میدهد. زمانیکه فرد در مواجهه با مواد مخدر، افکار منفی و سایر آنتیایکسها قرار میگیرد، سیستم دچار اختلال شده و باعث ایجاد مشکل میگردد؛ مثلاً افرادی که مصرفکننده شیشه هستند در اثر بالارفتن یکسری مواد در مغز آنها که منبع ترشح مواد شبهافیونی است، دچار توهم و بیخوابی میشوند. متاسفانه بعد از گذشت مدتی با استمرار در مصرف آنتیایکس، سیستم به این مواد عادت کرده و مانند کارخانهای متروکه میگردد که دیگر تولیدی در آن اتفاق نمیافتد و زمام زندگی از دست فرد مصرفکننده خارج میشود. برای بازسازی اینسیستم به پارامتر زمان و داروی مناسب و روش مناسب نیاز است که در کنگره۶۰ مدت زمان ۱۰ الی ۱۱ ماه با استفاده از داروی OT و روش DST است.
ویراستاری: واحد سایت
ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بیستون کرمانشاه
- تعداد بازدید از این مطلب :
109