سومین جلسه از دوره هشتم کارگاههای آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰ خیام نیشابوری، در روزهای سهشنبه با استادی مسافر راهنما ابوالفضل و نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری مسافر منصور با دستور جلسه «D.SAP» در تاریخ 8 آبانماه ۱۴۰۳ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان ابوالفضل هستم مسافر. خداوند را شُکر میکنم که در این جایگاه خدمتی قرارگرفتهام تا از شما دوستان آموزش بگیرم. این جایگاه حس و حال بسیار خوبی دارد و من خواهشم از تمام شما دوستان این است که تلاش کنید تا همه این جایگاه را تجربه کنید، بسیار جایگاه قشنگی است.
در مورد دستور جلسه D.SAP عرض کنم که معمولاً همه ما قبل از ورود به کنگره عادت داشتیم که آیتم زمان را نادیده گرفته و به اشتباه بهترین را را کوتاه ترین راه در نظر بگیریم، چه در ترک مواد مخدر و چه در تمام تصمیمات دیگری که در زندگی داشتیم، مثل تجربیاتی که ترکها سقوط آزاد و یک شبِ داشتیم. امّا در کنگره 60 و با آموزش گرفتن و شناخت کامل مِتُد (دیاستی ) دریافتیم که آیتم زمان را مثل مصرف صحیح اُتی به جا و درست در نظر گرفته و برای انجام هر کاری زمان مناسب را هم بسنجیم و سپس اقدام به انجام کارها کنیم با این توضیح داروی شفا بخش D.SAP هم برای اینکه تأثیر خودش را روی بدن ما بگذارد در ابتدا باید مثل شربت اُتی به آن ایمان داشته باشیم و ایمان را به یقین تبدیل کرده و مدت ماه الی ماه صبوری کنیم تا تأثیرات مثبت آن را حس کرده و انواع بیماریها را که از نظر ما ممکن است پنهان باشد را هم مداوا کند. امّا من امشب قصد دارم که درمورد وادی نهم برای شما صحبت کنم. در کنگره 60 ما 14 وادی یا 14 راه یا 14 آبادی داریم که از ملزوماتی است که هر رهجوی در حال سفری باید آنها را بداند و بگذراند. این 14 وادی مانند زنجیر به هم متصل و مرتبط هستند. شما باید یاد بگیری که از این وادیها به بهترین شکل ممکن استفاده کنی تا به پایان سفر برسی. وادیها به ما مسیر درست زندگی کردن را میآموزد که چگونه بیماری اعتیاد خود را درمان کنیم و همچنین چگونه در کنار خانئاده با صلح و آرامش زندگی بهتری را بسازیم.
افکار ذهنی خود را به عمل و اجرا درآوریم و در وادی ششم به فرماندهی رساندن عقل را میآموزیم تا به وادی هفتم میرسیم که میگوید حال که راه درست و صحیح را آموختهای با آمدن به کنگره 60 واکنون میخواهی برداشت کنی، وادی بعدی که وادی هشتم است میگوید باید حرکت را آغاز کنی اینا همه در تفکراتت هست. وقتی که حرکت را آغاز میکنی و به وادی نهم میرسی، که یک نیروی از کم شروع بشه و به نقطه ی بالا و بالاتری برسه که بهش میگن نقطه تحمل، اینجا وادی نهم برای من ابوالفضل و همه رهجویانی که به تازگی وارد کنگره میشوند و وادی نهم را میخوانند یک پیام مهم دارد که آن پیام میگوید: پیام برای کسانی که به دنیای تازه قدم نهادند و به خویشتن خویش توجه مینمایند بر شما واجب و ضروریست، که از نقطه ی سخن به نقطه ی عمل حرکت نمایید، یعنی به ما میگوید که آقای رهجو شمایی که با دنیایی از ترس، نا امیدی وارد کنگره شدهای، تویی که همه درها را زدهای و به در بسته خوردهای، کنگره که آمدهای وارد دنیای تازهای شدهای که اگر در این دنیای تازه تمام حواست بخودت باشد و تمام حرفهای راهنما را گوش کنی و در مسیر سبز کنگره قرار بگیری آن موقع به صلح و آرامش خواهی رسید و این دنیای تازه تمام زندگیات را گلستان میکند حالا من چه کار کنم؟! میگوید بر شما واجب است که از نقطه ی سخن به نقطه عمل حرکت نمایید، یعنی سختی هایی که در مسیر این سفر بی نظیر و پر محتوا قرار دارد را به جان بخری و در مقابل همان سختی ها از خود ایستادگی نشان بدهی و با کوچکترین مسائلی جا خالی نکنی تا به موفقیت برسی، طبیعی است که در این مسیر ممکن است مثلاً رهجو کمی پا درد بگیرد، خب باید این دردهای جزئی را تحمل کرد تا بهبودی حاصل شود. مثلاً نوشتن سی دی ها ، سر وقت به جلسات آمدن ، ممکن است چالش های را برای رهجوی سفر اولی ایجاد کند که باید سیع کند با آنها کنار آمده، سریعاً سازگار شود تا بتواند از نقطه ی سخن به نقطه عمل حرکت کند و در واقع نقطه تحمل خود را بالار بالاتر ببرد به وسیله این قدرتی که در این مسیر سفر پیدامی کند، بتواند برای خود زندگی بهتری بسازد و به صلح وآرامش دست یابد ... از اینکه با سکوت خود به صحبت های من گوش سپردید ممنونم.
تایپ: مسافر امیر و مسافر ارمان (لژیون هشتم)
عکس و بارگذاری: خدمتگزار سایت، مسافر محمد (لژیون سوم)
- تعداد بازدید از این مطلب :
101