English Version
This Site Is Available In English

کاشت درخت و نجات زمین

کاشت درخت و نجات زمین

جلسه ششم از دوره سی‌وسوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی صالحی با دستورجلسه « درختکاری » با استادی راهنما همسفر اکرم، نگهبانی همسفر مریم و دبیری همسفر طاهره در تاریخ ۸/ ۱۲/ ۱۴۰۲ راس ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

تمامی انسان‌ها از الگویی که در طبیعت وجود دارد پیروی می‌کنند. هر موجود زنده‌ای یک هاله اطراف خود دارد و انسان هم هاله‌ای دور خود دارد که در جزوه جهان‌بینی این هاله را به پوسته تخم‌مرغ تشبیه کرده است. زمانی‌که انسان درگیر ضدارزش می‌شود و در آن تخریب ایجاد می‌کند، این هاله ممکن است تغییر رنگ دهد. اکنون می‌دانیم مانند همین هاله اطراف کره زمین به نام لایه اوزن وجود دارد. زمانی‌که حال زمین خوب نیست و انسان‌ها مدام در حال تخریب هستند باعث صدمه زدن به لایه اوزن می‌شوند و این باعث اتفاقات ناگواری برای زمین است.

هاله تابان از انسان در برابر بسیاری از نیروهای منفی محافظت می‌کند و به طور دقیق همین هاله که دور کره زمین است از امواج‌های خطرناکی که از سمت خورشید به زمین می‌آید جلوگیری می‌کند. یک‌سری از امواج مرئی که زمین به آن نیاز دارد از این هاله عبور می‌کند؛ اما از ورود برخی امواج نامرئی مضر به زمین جلوگیری می‌کند؛ بنابراین نباید به این لایه آسیب وارد شود؛ زیرا هرگاه این امواج وارد زمین شوند باعث انواع بیماری‌های پوستی، سرطان و انواع بیماری‌های دیگر می‌شود. وظیفه دیگری که این لایه بر عهده دارد دور کردن اجرامی مانند شهاب‌سنگ‌ها و ستارگان است و هر زمانی که امکان برخورد به زمین را داشته باشند این لایه باعث متلاشی شدن آن‌ها می‌شود.

وقتی‌که یک قسمتی از بدن انسان خراش پیدا می‌کند و آسیب می‌بیند، بدن به طور هوشمندانه و خودکار شروع به بازسازی پوست می‌کند؛ زیرا یک موجود زنده است و توان بازسازی کردن خود را دارد؛ اما اگر یک سنگی به دو قسمت مساوی تقسیم شود هرگز نمی‌تواند خود را به حالت اولیه بازگرداند. اکنون این سوال پیش می‌آید زمانی‌که جسم انسان به طور هوشمندانه شروع به بازسازی خود می‌کند در صورپنهان چه اتفاقاتی می‌افتد؟ این گونه نیست که بگوییم حتما باید بدی برود تا خوبی بیاید؛ بلکه ابتدا نور وارد می‌شود و بعد تاریکی می‌رود؛ به طور مثال با آموزش یک پنجم جهان‌بینی فرد را بالا می‌بریم تا یک پنجم مواد را از او کم کنیم. هم‌زمان که روی جهان‌بینی کار می‌کنیم و مواد گرفته می‌شود، بسیاری از صفات منفی نیز ناخودآگاه از انسان گرفته می‌شود. نیروهای تخریبی کار خود را انجام می‌دهند و می‌توانند از هر راهی وارد شوند؛ به طور مثال انسانی که هاله تابان سالمی دارد نیروی منفی روی صورپنهان او اثر می‌گذارد که بتواند آن را به‌هم بریزد.
هر شخص تازه‌وارد به هنگام ورود به کنگره ممکن است ظاهر به‌هم ریخته‌ای داشته باشد؛ حتی در قسمت همسفران، افراد زمانی‌که به کنگره می‌آیند بعد از گذشت دو یا سه هفته از شروع سفر به حال بهتری نسبت به قبل خود دست پیدا می‌کنند و این به‌طور کامل مشخص است. من همیشه در لژیون به رهجویان خود می‌گویم؛ جهان‌بینی را برای خود عملی کنید و به مسافر خود کاری نداشته باشید؛ یعنی در ابتدا باید حال خودمان با  آموزش‌های جهان‌بینی خوب شود.

اکنون برای حال زمین که گازهای گلخانه‌‌ای باعث از بین‌رفتن لایه ازون شده‌اند و هر روز در حال تخریب بیشتر است باید چه کاری انجام دهیم؟ تنها چیزی‌ که می‌تواند کره زمین را نجات دهد کاشت درخت است؛ زیرا می‌تواند با جذب امواج مخرب و گازهای گلخانه‌ای به نجات زمین کمک کند. در وادی دوازدهم جناب مهندس در مورد کاشتن درخت صحبت کردند که هر فرد پس از رهایی هر ساله باید یک درخت بکارد. ما همسفران شاید این امکان را در کنگره نداشته باشیم؛ اما خارج از کنگره می‌توانیم درختی بکاریم و از آن مراقبت کنیم. کاشتن درخت و بذر برای من یادآور این است که می‌توانم هر چیزی درون خود بکارم؛ می‌توانم عشق و یا نفرت بکارم و در نهایت هم آن چیزی را برداشت کنم که کاشته‌ام؛ البته هر چیزی که بکارم نیاز به مراقبت دارد. کاشتن درخت در صور آشکار ماست، درخت را می‌کاریم و از آن مراقبت می‌کنیم؛ اما این درخت، درخت حنظل یا خرما باشد بسیار متفاوت است. ما باید مراقب انتخاب‌ها و خواسته‌های خود باشیم؛ چرا که نفس اماره هر لحظه در تلاش است که کار خود را به انجام برساند و انسان را به واسطه اختیاری که دارد به سمت چیزهای دلخواه خویش ببرد.
در انتهای وادی دوازدهم جملات زیبایی آمده که می‌گوید: آن چیزی که برای خود نمی‌پسندی برای دیگران هم نپسند. این کمال خودخواهی مرا نشان می‌دهد که اگر چیزی برای خود نمی‌پسندم برای دیگری بخواهم و دیگر این که زندگی کنم و بگذارم دیگران هم زندگی کنند، که ما هیچ‌گاه در کنار یک فرد مصرف‌کننده این کار را نمی‌کردیم، نه می‌گذاشتیم او زندگی کند و نه خودمان زندگی می‌کردیم؛ شاید برخی افراد این‌طور تفسیر کنند که آن‌ها نمی‌گذاشتند ما زندگی کنیم. به هر حال ما به این مکان آمده‌ایم که راه و رسم درست زندگی‌کردن را فرا بگیریم؛ شاید بسیاری از افراد مصرف‌کننده هم داشته باشند؛ اما در نهایت این من هستم که انتخاب می‌کنم در چه مسیری قدم بردارم.

و در ادامه از نفرات برتر آزمون تقدیر به عمل آمد.

تایپ و ویرایش: همسفر سعیده راهنمای تازه‌واردین و همسفر مهسا رهجوی همسفر اکرم راهنمای لژیون یازدهم
ویراستار و ارسال: همسفر اکرم رهجوی همسفر زهرا راهنمای لژیون هفتم
عکاس: همسفر الهه راهنمای تازه‌واردین
رابط‌خبری: همسفر زهرا راهنمای تازه‌واردین
همسفران نمایندگی صالحی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .