English Version
This Site Is Available In English

شیشه یک ماده محرک کاملاً خطرناک است

شیشه یک ماده محرک کاملاً خطرناک است

جلسه دهم از دوره سی و یکم کارگاه‌های آموزشی کنگره ۶۰ ویژه همسفران نمایندگی شهرری با استادی مرزبان همسفر فریبا نگهبانی موقت همسفر راحیل و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه "تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST" رأس ساعت 16 روز سه‌شنبه بیست و هشتم تیرماه 1401 آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:
شیشه در جنگ جهانی دوم ساخته و به سربازان داده شد تا بتوانند شب را بیدار باشند و بهتر بجنگند. شیشه از آمفتامین و متا آمفتامین در آزمایشگاه‌های غیرمجاز و با مواد کاملاً ارزان‌قیمت تهیه می‌شود و نام‌های مختلفی مانند کریستال و آیس دارد؛ و به‌صورت پودری و تکه‌ای موجود می‌باشد. عده‌ای بر این باورند که شیشه مواد مخدر نیست و اعتیاد به آن وجود ندارد؛ درصورتی‌که یک ماده محرک کاملاً خطرناک است و کارکرد مغز را مختل می‌کند. متأسفانه افرادی که مصرف‌کننده شیشه هستند تصور می‌کنند، تخریب شیشه بسیار کمتر از مواد دیگر است؛ درصورتی‌که این تصور کاملاً غلط و اشتباه است. تجربه نشان داده که این ماده مخدر تخریب بسیار بیشتری از مواد مخدر دیگر دارد. شخص در ابتدای مصرف این ماده حس لذت بخشی را در خود احساس می‌کند؛ ولی بعد از مدتی متوجه تخریب‌ها و آسیب‌های جدی آن روی جسم و روان خود می‌شود.

مصرف شیشه بیش از ۹۰ درصد آسیب جسمی به انسان وارد می‌کند که این در کل دنیا و کشور ما نیز وجود دارد. فردی که به‌طور دائم مصرف‌کننده شیشه باشد؛ دچار توهمات بسیار شدید می‌شود؛ یعنی جسم او به‌طور کامل از حالت تعادل خارج‌شده و حس شنوایی و بینایی بالایی را تجربه می‌کند. مسافران در مشارکت‌های خود این موضوع را بیان می‌کردند؛ که به‌واسطه‌ی مصرف بالای شیشه عزیزترین افراد زندگی‌شان را به‌صورت حیوانات وحشی می‌دیدند و درصدد گشتن آن‌ها بودند و من از شنیدن این موضوع بسیار متأثر شدم؛ زیرا فرد مصرف‌کننده همیشه دچار سوءظن می‌باشد و دائماً بی‌قرار است و حس انتقام‌جویی از دیگران را نیز دارد. آقای مهندس فرمودند درمان شیشه بسیار آسان‌تر از درمان تریاک است؛ چون تریاک از ۲۵ نوع آلکالوئید تشکیل‌شده؛ ولی شیشه از یک نوع ماده تشکیل‌شده است

درمان فرد مصرف‌کننده شیشه بسیار راحت‌تر از درمان یک فرد مصرف‌کننده تریاک است؛ زیرا تریاک از مواد زیادی تشکیل‌شده است. مصرف شیشه تأثیرات زیادی روی بافت لثه دارد و باعث از بین رفتن دندان‌ها می‌شود. از دیگر تخریب‌های مصرف شیشه این است که باعث زیاد ترشح شدن دوپامین در مغز شده و شخص ایجاد حس سرخوشی شدید می‌کند و به بیماری روان‌پریشی دچار می‌شود و این توهم ممکن است شخص را تا مرز خودکشی هم بکشاند. افراد مصرف‌کننده شیشه فکر می‌کنند زیرپوست بدنشان یک موجودات زنده‌ای در حال رفت‌وآمد هستند؛ که شخص باید این موجودات را از بدن خود خارج کند و همین عمل باعث زخم‌های شدید روی بدن آن‌ها می‌شود. پیامدهایی که مصرف شیشه در شخص دارد کوتاه‌مدت بودنش است که در نواحی مغز انجام می‌شود مانند پرخاشگری، احساس گیجی، بروز افسردگی و حتی تشنج می‌باشد.

با تشکر از تمامی خدمت‌گزاران و مرزبان کشیک همسفر زهره و مسافر حامد

تایپ و ویرایش: همسفر فاطمه لژیون کمک راهنما همسفر زهره (لژیون سوم)
عکاس: همسفر مهتاب لژیون کمک راهنما همسفر فاطیما (لژیون یازدهم)
ویراستاری و ارسال: کمک راهنما همسفر الهام (لژیون دوم)

همسفران نمایندگی شهرری
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .