English Version
This Site Is Available In English

کاری که با عشق انجام شود محکوم به موفقیت است

کاری که با عشق انجام شود محکوم به موفقیت است

به مناسبت هفته گلریزان، با کمک راهنما همسفر نیره نگهبان لژیون سردار گفتگویی داشتیم که در ادامه شما را به خواندن این گفتگو دعوت می‌کنیم.

لطفا خودتان را به رسم کنگره معرفی کنید.
سلام‌ دوستان نیره هستم، نگهبان لژیون سردار، یک هم‌سفر.

چند جمله درباره لژیون مالی برای کسانی که تازه‌وارد هستند و آشنایی زیادی با این جایگاه ندارند، بگویید؟
وقتی کنگره شروع به فعالیت و توسعه کرد، سبد جلسات جواب‌گوی هزینه‌ها نبود. در سال ۱۳۹۲ لژیون مالی به دستور جناب آقای مهندس دژاکام تشکیل شد و یک شماره‌حساب به نام کنگره ۶۰ در اختیار اعضای کنگره ۶۰ قرار داده شد تا برای خرید زمین پول واریز کنند. سپس با تفکر جناب آقای مهندس لژیون سردار تشکیل شد، برای عضویت در این لژیون اعضا باید پنج میلیون تومان پول واریز می‌کردند تا وارد این لژیون شوند. قدم بعدی، دنورها بودند؛ دنورها افرادی هستند که صفت بخشندگی به ایشان تعلق یافت و مبلغ پنجاه میلیون تومان به‌حساب کنگره ۶۰ واریز می‌کنند. قدم بعدی پهلوانان که مبلغ پانصد میلیون تومان به‌حساب کنگره واریز می‌کنند که خوشبختانه از این جایگاه هم استقبال خوبی شد و ما در کنگره پهلوانان زیادی داریم.

به نظرتان چرا آقای مهندس لژیون سردار را به این اسم نام‌گذاری کردند؟
استاد سردار از اساتید جناب آقای مهندس هستند و اکثر پیام‌هایی که در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر آمده از استاد سردار است، علت نام‌گذاری لژیون سردار این است که استاد سردار در نوشتارهای خود همیشه در مورد بخش مالی صحبت می‌کنند و برای استحکام پایه‌های مالی بسیار تأکید می‌کنند.

با توجه به اینکه شما در جایگاه کمک راهنمایی هم قرار دارید، شرکت درلژیون مالی چقدر در زندگی‌تان مؤثر بوده است؟
از قدرت مطلق الله و جناب آقای مهندس سپاسگزارم که به من اجازه خدمت دادند. وقتی انسان در چرخه خدمتگزاری قرار می‌گیرد، با خود واقعی‌اش روبه‌رو می‌شود و شروع به سفر درون می‌کند. وقتی اسم استاد سردار را می‌شنیدم، ناخودآگاه در درون من یک جرقه‌ای از جنس نور روشن می‌شد، منقلب می‌شدم و اشک از چشمانم جاری می‌شد. ازلحاظ مالی خیلی ضعیف بودیم؛ ولی باایمان قلبی از خدا خواستم تا وارد لژیون سردار شوم. بر ترسم غلبه کردم و با توکل به خدا وارد لژیون سردار شدم. از وقتی وارد لژیون سردار شدم، از لحاظ معنوی یک آرامشی در من به وجود آمد که غیرقابل وصف است و از لحاظ جسمی بیماری داشتم که به درمان رسیدم. به برکت حضور در لژیون سردار از لحاظ مالی خیلی پیشرفت کردیم. با یاری خداوند و کاربردی کردن آموزش‌های کنگره توانستیم در این مسیر خیلی راحت حرکت کنیم. از مسافرم تشکر می‌کنم که مرا با کنگره ۶۰، بهشت زمینی آشنا کرد.

بخشش و بخشیدن قسمتی از آموزش‌های کنگره ۶۰ است، اعضای کنگره چطور باید به این نقطه تفکر برسند که در گسترش لژیون‌های مالی بکوشند؟
با آموزش صحیح و کاربردی کردن آن. جناب آقای مهندس در سی‌دی امور مالیه می‌فرمایند: قرآن خواندن و به قرآن عمل کردن دو مقوله مجزا هستند، هرچقدر قرآن بخوانی، تا به قرآن عمل نکنی نتیجه‌ی نمی‌گیری. شخص باید سختی‌ها را تحمل کند تا تبدیل به انسان شود. در کلام‌الله شریف آمده است همراه هر سختی آسانی است. وقتی خواسته‌ات کمک مالی به کنگره است ولی از لحاظ مالی ضعیف هستی، اگر روی خواسته‌ات متمرکز بشوی و پس‌انداز کنی تا به لژیون سردار وارد شوی، آن خیلی ارزشمند است؛ مثل جوانه زدن یک گیاه که تماشا دارد.

بخشش چیست و چه زمانی معنای واقعی پیدا می‌کند؟
بخشش؛ یعنی گذشت، احسان، جوانمردی و ترخیص؛ زمانی که در صور آشکار بخشش مالی داشته باشیم، صد‌ درصد این بخشش در صور پنهان انسان تأثیر می‌گذارد. بخشش مالی باعث می‌شود انسان راحت‌تر نفس خودش را تزکیه و پالایش کند. کسانی که به یک مرحله‌ای از دانش و آگاهی برسند، می‌بخشند.

دیدگاهتان راجع به جمله دیگران کاشتند ما خوردیم، ما بکاریم دیگران بخورند، چیست؟
به معنی واقعی عشق، محبت و خدمت بدون قید شرط است. من به این جمله اعتقاد قلبی دارم؛ چون باعث می‌شود انسان هم در صور آشکار و هم در صور پنهان رشد بکند.

مهم‌ترین مسئله برای لژیون سردار و جشن گل‌ریزان چیست؟
فکر مثبت و حس خوب باعث می‌شود، القائات مثبت به سوی فرد سرازیر شود، با حس خوب در جشن گل‌ریزان حاضر شویم. خداوند سریع‌الحساب است و انسان‌های کم‌خرد در بخشش مالی، حسابگرانه عمل می‌کنند؛ ولی انسان‌های خردمند، در بخشش مالی، عاشقانه و عاقلانه عمل می‌کنند.

نقش جهان‌بینی چقدر در بخشش، مخصوصاً بخشش مالی می‌تواند مهم باشد؟
جهان‌بینی نقش کلیدی و مهمی در بخشش مالی دارد. به واسطه جهان‌بینی درست در انسان ظرفیت و تعادل به وجود می‌آید. به فرموده استاد سردار، انسان برای آموزش و خدمت پا به کره خاکی نهاده است. وقتی شخص به این باور برسد که انسان بقاء دارد و با مرگ از بین نمی‌رود، ماجرا خیلی فرق می‌کند و به این جهان‌بینی می‌رسد که تمام املاک و اشیاء قیمتی، همه در این دنیا باقی خواهند ماند. فقط آگاهی که کسب کرده را شامل خدمت بلاعوض به مخلوقین الهی، خدمت مالی و خدمت معنوی می‌تواند با خود به جهان دیگر ببرد. در نتیجه از لحاظ مالی راحت‌تر می‌تواند بخشش داشته باشد.

عده زیادی از اعضا توانایی کمک در امور مالی کنگره را دارند؛ ولی در این امر کوتاهی می‌کنند، به نظرتان علت این کار چیست؟
جناب آقای مهندس در سی‌دی قدرت بخشش می‌فرمایند؛ اشخاصی که قدرت بخشش مادی و معنوی دارند ولی به دیگران کمک نمی‌کنند، مانند شوره‌زاری هستند که هیچ درختی نکاشته‌اند تا در برابر طوفان از آن‌ها محافظت کند و تبدیل به انسان‌هایی می‌شوند که همیشه نگران آینده فرزندان خود هستند. تا زمانی که فهم یک موضوع در انسان حل نشود، به هیچ وجه آن موضوع یا کار را انجام نخواهد داد. کسی می‌بخشد که ایمان داشته باشد. کسی می‌بخشد که اساس کار سیستم را درک کرده باشد.

اگر بخواهید بهترین کلمه یا عبارتی را در رابطه با کلماتی که در ادامه برایتان بیان می‌شود، بگوئید آن جملات کدم‌اند؟
عشق: خدمت بلاعوض، دوست داشتنی که پایان ندارد و رفته‌رفته در حلقه‌های آفرینش شعاع اضافه می‌کند و هیچ‌گاه از بین نمی‌رود، چون یک حقیقت است.
بخشش: بهترین حسی که انسان زمینی آن را با تمام وجود تجربه می‌کند.
حال خوش: حرکت در صراط مستقیم، اجرا کردن قوانین الهی و خدمت بلاعوض به مخلوقین الهی.
گل‌ریزان: قرار گرفتن در جاده‌ای که به نور منتهی می‌شود، نماد همبستگی، هم‌دلی در زمین و سماء.
پهلوان: جناب آقای مهندس حسین دژاکام، پهلوانی که توانست از جان و مالش بگذرد تا بشریت را از قعر تاریکی نجات دهد.
پهلوانی: مظهر بخشندگی، رسیدن به وادی چهاردهم، عشق و محبت.

برای افرادی که برای وارد شدن به لژیون سردار در تردید و شک هستند چه توصیه و صحبتی دارید؟
انسان با دو نیروی الهی و شیطانی زندگی می‌کند. ترس، شک، تردید و ناامیدی از ابزارهای نیروهای تخریبی و بازدارنده هستند که هدفش عدم توانایی انسان در انجام عمل سالم است. ترس یکی از نتایج شرک است که در انسان ظاهر می‌شود؛ ولی اگر دانایی فرد در سطح بالایی قرار داشته باشد، بر ترس خود غلبه می‌کند. استاد امین در جزوه جهان‌بینی می‌فرمایند؛ برای عبور از ترس، لازم و ضروری است که با آن روبه‌رو شویم. بخشش مالی و حرکت در صراط مستقیم، برای رسیدن به تکامل نفس یا فرمان عقل است، پس هیچ‌گونه شک و تردید در بخشش مالی جایز نیست.

مختصری توضیح برای جمله «کمک به کنگره در اصل کمک به خودمان است» بفرمائید؟
این موضوع در صور آشکار کمک به کنگره است، ولی در صور پنهان شخص برای تزکیه و پالایش نفس خویش در اصل به خودش کمک می‌کند. در کلام‌الله شریف به این نکته اشاره شده است: «فمن یعمل مثقال ذره خیراً یره»؛ یعنی مثقالی عمل خیر انجام بدهی، همه سپرده‌گذاری می‌شود. دیده‌بان محترم جناب آقای سلامی، به نقل‌قول از جناب مهندس فرمودند؛ این پول‌هایی که داده می‌شود، همه ذخیره و سپرده‌گذاری می‌شود، برای سفر بعدی به محض ورود از این سپرده‌ها استفاده می‌شود.

کمک‌راهنمایان چقدر می‌توانند در وارد شدن رهجوهایشان به لژیون‌های مالی نقش داشته باشند؟
کمک راهنمایان، تولیدکنندگان هستند و در انتقال اطلاعات و آگاهی نقش مهمی دارند؛ چون با هر آموزشی، روح رهجو قوی‌تر می‌شود و قدرت یادگیری مطالب زیاد می‌شود و رهجو در مقوله بخشش، سریع عمل می‌کند.

آیا ارتباطی با وادی چهاردهم و بخشندگی وجود دارد؟
بله چیزی که مهم است، شخصیت درونی هر فردی است. یکی دانایی فرد و دیگری فرق نگاه است. اگر انسان نسبت به موضوعی دانایی داشته باشد، به موضوع مثبت نگاه می‌کند. گذشتن از مال سخت است، یک نگاه عمیق و توانایی می‌خواهد که این را در کنگره یاد می‌گیریم که بگذریم و ببخشیم. عاشق را حساب با عشق است با معشوق چه حساب دارد. کاری که با عشق انجام بشود، محکوم به موفقیت است.

با توجه به اینکه هفته پیش رو هفته گل‌ریزان است، برای اینکه هم‌سفران استقبال خوبی از جشن داشته باشند؛ به‌عنوان کمک راهنما و نگهبان لژیون سردار چه توصیه و صحبتی برای هم‌سفران دارید؟
هیچ نفسی بار نفس دیگری را به دوش نمی‌کشد، از همه هم‌سفران محترم دعوت می‌کنم در این حرکت عظیم با تمام توان و خیلی قوی شرکت کنند؛ چون همان‌طور که مطلع هستید، جناب آقای مهندس علاوه بر درمان اعتیاد برای درمان بسیاری از بیماری‌های لاعلاج مقالاتی نوشته‌اند و همچنین دانشگاه بین‌المللی‌ علوم و فنون خوارزمی که در جزیره قشم تأسیس می‌کنند، همه این‌ها نیازمند این است که ما هم‌سفران هم در زمینه بخشش مالی خیلی قوی حرکت کنیم و سعی کنیم در این امر مهم شرکت کنیم. خداوند می‌فرماید؛ قسمتی از مالتان را جدا کنید که من برایتان زنده کنم. پرسودترین معامله با من انفاق و بخشش است. کنگره به من نیازی ندارد، این من هستم که به کنگره نیازمندم، وقتی برای گل‌ریزان مبلغی را واریز می‌کنم، دست‌ودلم نلرزد. به قول دیده‌بان محترم آقای زرکش، جوری برای کنگره خدمت کنم که حساب بانکی من خدمت مرا بفهمد؛ یعنی با تمام توانم کمک کنم؛ قطره‌قطره جمع گردد، وانگهی دریا شود. ان‌شاءالله با حس و حال خوب و خیلی قوی در این حرکت عظیم سهیم خواهیم شد.
از جناب آقای مهندس حسین دژاکام و خانواده محترمشان بی‌نهایت سپاسگزارم که فرصت خدمت کردن در بخش مالی و معنوی را به ما می‌دهند تا رشد کنیم.

تهیه گزارش: همسفر معصومه
عکاس: همسفر محدثه
ارسال: همسفر کبری
همسفران نمایندگی تبریز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .