English Version
This Site Is Available In English

عملکرد لژیون دهم (مجازی) از سی دی گل وحشی

عملکرد لژیون دهم (مجازی) از سی دی گل وحشی

دستور جلسه لژیون مجازی روز شنبه 24 اسفند ماه 1398 لژیون دهم نمایندگی پرستار

موضوع:سی دی گل وحشی

 

مشارکت ها:

 

مسافر علی (استاد جلسه): سی دی در سال 1389 ضبط‌شده است و در سی دی می‌گوید: شیطان به زیباترین شکل ممکن وارد افکار و اندیشه انسان می‌شود تا گوهر وجودی انسان را برباید. یک موضوع با یک لبخند به آشوب یا به یک دوستی کشیده می‌شود و داستان اشعث که زندگی خوبی داشت و گل وحشی که به‌ظاهر انسان ولی از درون حیوان وحشی بود به او هدیه دادند.

مسافر امین (کمک راهنما): من به‌شخصه از اینکه در گروه تمام مشارکت‌ها رو گوش می‌دهم واقعاً از گوش دادن آن‌ها لذت می‌برم و واقعاً هیچ‌چیزی بهتر از یادگرفتن نیست و به قول استاد سیلور که می‌فرماید: زیباترین عمل کاوش در دنیای علم است؛ زمانی که انسان موضوعات را تکراری پندارد آن لحظه حس و ارتباط او با هستی و کائنات قطع می‌شود. گوش دادن به مشارکت و صحبت دیگران یک آلارم است و این یعنی زمین طرف چقدر آمادگی دارد که مطالب را جذب کند و اینکه زمین ما چقدر آماده باشد و امواج عشق رو بگیریم تا دچار شور و شعف شویم چون حس فهمیدن بسیار شیرین است.

مسافر حسین: به مسائل کوچک باید اهمیت دهیم، اشعث آدم خاص و بزرگی بود و تخصص در کشورداری و همچنین در داروهای گیاهی متخصص بود. حیوانات طبق غریزه از گیاه برای درمان خود استفاده می‌کنند. اشعث و اطرافیان در اثر مصرف گیاه خشخاش درگیر نا به سامانی شدند و دشمنان برای شکست اشعث برخاستند.

مسافر مصطفی: عدد 14 در کنگره برای ما بسیار حساس است و نمایانگر 14 وادی هست حالا بگذریم. راجع به گل صحبت می‌شود و حشیش به زبان عربی همان گل است. گل خشخاش از زمان قدیم بوده و اشعث با کشت این گیاه سود خوبی به دست می‌آورد. در کل مواد مخدر به این صورت است که فرد را درون تارعنکبوت نگه می‌دارد.

مسافر محمد: در این سی دی زیبا مسئله‌ی کسی که به راه کج می‌رود را می‌گوید. انسان هر کاری را شروع می‌کند از جایی شروع می‌شود و به‌جایی ختم می‌شود. روزی دوست من در حین مصرف به من گفت داری که مصرف تو به‌صورت هرروز شده است و من به او توجهی نکردم. من هم وقتی کاری را انجام دادم به عاقبت آن فکر نکردم و در داستان اشعث هم به همین اشاره شد که بدون تفکر گل وحشی را گرفت.

مسافر سعید: در این سی دی جناب مهندس از اشعث صحبت می‌کرد که وارد دهلیز شد و اطراف را مشاهده می‌کرد. شیطان به زیباترین شکل وارد افکار و اندیشه انسان می‌شود تا گوهر وجودی انسان را برباید. در مسئله پیشگیری و درمان اعتیاد مقالات بسیاری نوشته‌شده است اما تا زمانی که در آن مسئله نرویم قابل‌حل نیست. هر مطلبی از جایی شروع می‌شود که شاید اصلاً به چشم نیاید ولی پس از گذشت زمان مسائلی بزرگ به وجود می‌آید. سرچشمه بتوان بستن به بیل چو پر شد نتوان بستن به پیل.

مسافر بهنام: انسان در ابتدا مصرف‌کننده مواد مخدر نبود و مواد مخدر مانند عروسی زیبا وارد زندگی انسان می‌شود ولی در ادامه مشخص می‌شود که این عروس هیولایی است که در حال رشد کردن است. در این سی دی اشاره می‌شود که انسان تمام سختی‌ها را تحمل می‌کند تا از آن پله‌های ترقی را یک‌به‌یک طی کند.

مسافر محمدعلی: مکانیزم و عملکرد هر چیزی رو باید یاد بگیریم اگر نمی‌دانیم باید آموزش بگیریم مانند کنگره که در حال آموزش دادن به من است. افیون ابزاری است برای راحت انجام دادن ضد ارزش‌ها و در داستان اشعث این افیون گیاه وحشی بود که ظاهراً آرام بود و عقاب سفید هم بنا به تحقیق و جبر از این گیاه استفاده کرد و مدتی در زمین و آسمان بود. مثلث جنگ بین دو طرف و بر سر یک موضوع است.

مسافر نورالدین: خدا رو شکر که در مسیر آموزش‌های کنگره هستم. من سی دی شفا را گوش دادم در این سی دی مسیحی‌ها و یهودی‌ها نزاع داشتند و وزیری از یهود با وارد شدن بر آن‌ها و تفکری شیطانی آن‌ها را متلاشی کرد و مسیحیان فکر می‌کردند که یهود باعث شفا و آسایش آن‌هاست. به یک حیوان هم محبت واقعی داشته باشی حیوان به تو گزند نمی‌زند یعنی حیوان‌ها هم متوجه این می‌شوند که چه محبتی راست است و کدام محبت دروغ. در انتهای سی دی به این اشاره می‌شود که در درون انسان یک قاضی به نام وجدان وجود دارد.

مسافر محمدجواد: در لژیون مجازی ارتباط حفظ می‌شود. گل وحشی سی دی بسیار زیبای است. اشعث روی افکار و اندیشه بسیار موفق بود و قدرت بسیاری داشت همچنین دامدار و کشاورز خوبی هم بود ولی زمانی که از گیاه گل وحشی یا همان خشخاش استفاده کرد تمام قدرت او در مدت‌زمان کمی از او گرفته شد و ناخواسته تمام شهر از این گیاه استفاده کردند که در ابتدا خوب بود ولی شیطانی بود که به زیباترین شکل وارد افکار اندیشه آن‌ها شده بود.

مسافر وحید: از آقای مهندس تشکر می‌کنم که چنین بستری را برای من فراهم کردند تا آموزش بگیرم و خدمت کنم. باید تلاش کرد تا مکانیزم هر چیزی را یاد گرفت. کارهای کوچک به‌راحتی قابل‌حل هستند و نباید به آن‌ها زمان داد تا دیگر توان حل کردن آن‌ها را نداشته باشیم. اشعث با استفاده از گل دشمنان خود را شاد کرد گر چه تدبیر داشت ولی قدرت و توانایی نداشت. اعتیاد شخصیت و آبروی انسان را می‌گیرد.

 

 

 

تایپ:مسافر وحید و مسافر محمد علی
تنظیم در وبلاگ نمایندگی پرستار

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .