English Version
This Site Is Available In English

رهایی جونز

رهایی جونز

" بنام قدرت مطلق الله "

کنگره ۶۰ علاوه بر درمان اعتیاد به مصرف مواد مخدر و سیگار، سال‌هاست در زمینه درمان چاقی هم فعالیت می‌کند و بسیاری از افراد که دچار سوءمصرف مواد غذایی بوده‌اند، توانسته‌اند با آموزش‌ جهان‌بینی تغذیه و برنامه‌ریزی، وزن خود را کاهش دهند.

در روز چهارشنبه مورخ  1405/06/25  مسافر عادل رهجوی راهنما جونزمسافر محمد، با کاهش 17 کیلو وزن به روش دژاکام گل رهایی را از دستان پر‌توان آقای دکتر امین دژاکام دریافت کردند. عرض تبریک خدمت مسافر عادل و خداقوت خدمت راهنما جونز مسافر محمد، این رهایی گوارای وجودتان باد.

از طرف ایجنت محترم، گروه مرزبانی و کلیه اعضاء نمایندگی امین قم این رهایی‌ را در راس خدمت بنیان کنگره ۶۰، آقای مهندس دژاکام و راهنمای محترم‌شان و خانواده محترم‌شان و اعضای نمایندگی امین قم تبریک و شاد باش عرض می‌کنیم.

 

"سرنوشت ها با خواست افراد رقم می‌خورد"

 

ارسال خبر: مسافر اسماعیل 
 

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...