English Version
This Site Is Available In English

برای رسیدن به دانایی مؤثر باید آموزش‌پذیر باشم

 برای رسیدن به دانایی مؤثر باید آموزش‌پذیر باشم

جلسه‌ نهم از دوره چهلم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی شیخ‌بهایی با دستورجلسه «از فرمانبرداری تا فرماندهی» با استادی راهنما همسفر لیلا، نگهبانی همسفر زهرا و دبیری همسفر هاجر در روز دوشنبه تاریخ ۱۶شهریور ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰ برگزار شد.

خلاصه سخنان استاد:
از ایجنت و مرزبانان سپاسگزارم که این خدمت را در اختیار من قرار دادند. دستورجلسه امروز مثل تمام دستورجلساتی که مهندس حسین دژاکام برای ما مطرح کردند، بسیار مهم و قابل تعمق است. دستورجلسه «از فرمانبرداری تا فرماندهی» مسیر حرکت را از جایی‌ به‌ جای دیگر به ما نشان می‌دهد و هدف، فرماندهی (فرمانده‌بودن) است؛ البته که هر کس دوست دارد در هر قسمت و جایگاهی این فرماندهی را داشته باشد. حالا چگونه و به چه روشی؟ برای فرمانده بودن و رسیدن به این جایگاه، یک شرط لازم وجود دارد که باید اول فرمانبرداری کرده باشیم تا بتوانیم به این جایگاه برسیم. فرمانده، کسی است که از توانایی‌های خود در صور آشکار و پنهان استفاده می‌کند. در صور پنهان، شخص، فرماندهی جسم خود را در دست دارد. به‌طور مثال؛ اگر به دست و پاهای خود فرمان می‌دهم که از جایی به جای دیگر حرکت کند آن کار را انجام دهد و این زمانی اتفاق می‌افتد که در جسم من نقصی وجود نداشته باشد؛ ولی اگر جسم من دچار کمبود شود؛ وقتی به آن فرمان می‌دهم، کار را ناقص انجام می‌دهد یا اصلاً انجام نمی‌دهد.

همان‌طور که مهندس دژاکام فرمودند: یک مصرف‌کننده به‌طور خیلی واضح، اختیار و فرماندهی جسم خود را از دست می‌دهد و موادمخدر به او دستور می‌دهد؛ حتی کسانی‌که انواع بیماری‌ها را دارند، در آن‌ها همین اتفاق صورت می‌گیرد. این‌که ما دوست داریم فرمانده باشیم و هر کاری که می‌خواهیم بتوانیم انجام دهیم، زمانی است که ما آن کار را در آن قسمت به خوبی انجام داده باشیم و در مسیر، حرکت کرده باشیم، آن‌گاه می‌توانیم فرمانده آن قسمت باشیم.

همه جایگاه‌ها با هم فرق می‌کند، هر چه‌قدر دانایی و توانایی‌های خود را بالا ببرم، صددرصد فرماندهی در آن جایگاه بالاتر می‌رود و از شادی و انرژی بیشتری برخوردار می‌شوم. مهندس دژاکام فرمودند: در درون ما یک‌سری نیروهایی نهفته است که این نیروها را خداوند در درون ما قرار داده که من لیلا باید این نیروها را بشناسم و آن‌ها را به بیرون هدایت و استفاده کنم‌. من موقعی می‌توانم این نیروها را بشناسم که به دانایی برسم؛ یعنی آموزش گرفته باشم.

در فایل صوتی «از فرمانبرداری تا فرماندهی» استاد امین دژاکام بسیار جالب، ساده و روان در مورد دستورجلسه صحبت می‌کنند و می‌فرمایند: چرا لازمه فرماندهی، فرمانبرداری است؟ چون من باید به دانایی و سپس به دانایی مؤثر برسم. برای رسیدن به دانایی و دانایی مؤثر باید آموزش‌پذیر باشم. برای آموزش گرفتن، باید یک استاد داشته باشم. اگر به کنگره‌۶۰ نگاه کنیم بهترین مثالی که می‌توانیم برای این دستورجلسه بزنیم و به چشم دیده شده باشد، همین کنگره۶۰ است. قبل از ورود به کنگره۶۰، به من گفته شده بود که کنگره چه مکانی است، افرادی که شال‌ دارند چه کارهایی انجام می‌دهند. این‌ها برای من روشن بود؛ ولی بعد که وارد شدم، متوجه شدم و به خودم گفتم لیلا! هر چیزی که می‌دانی یا نمی‌دانی را باید پشت در بگذاری.  اگر بخواهی به فرماندهی برسی، باید راهنما انتخاب کنی، از راهنما اطاعت کنی، فرمانبرداری  را بپذیری و چشم بگویی، نه این‌که راهنما را قضاوت کنی و بگویی من همه‌چیز را می‌دانستم و می‌دانم،من قبلاً این کار را انجام می‌دادم. ممنونم از این‌که به صحبت‌های من گوش کردید.

اهدای تقدیرنامه لژیون سردار

تجلیل راهنما همسفر پریسا

رهایی ۳۰ سی‌دی و ۴۰سی‌دی

تعویض جایگاه آبدارخانه

مرزبانان کشیک: همسفر فرشته و مسافر محسن
تایپیست: همسفر هاجر رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون یازدهم)
ارسال: مرزبان خبری همسفر شادی
نمایندگی همسفران شیخ‌بهایی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .