English Version
This Site Is Available In English

دیده‌بان‌ها ستون‌های کنگره ۶۰ هستند

دیده‌بان‌ها ستون‌های کنگره ۶۰ هستند

چهاردهمین جلسه از دوره نهم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ‌۶۰ نمایندگی صبا به استادی مرزبان مسافر رامین، نگهبانی مسافر حیدررضا و دبیری مسافر حسین با دستورجلسه «هفته دیده‌بان» شنبه ۳۱مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد

سخنان استاد: 

سلام دوستان رامین هستم مسافر؛ خیلی خوشحالم که امروز فرصت دست داد تا در خدمت شما عزیزان باشم. همچنین از ایجنت محترم و همکارانم در گروه مرزبانی تشکر می‌کنم. در خصوص دستورجلسه همان‌طور که می‌دانیم این هفته، هفته دیده‌بان است و همان‌طور که مهندس فرمودند، دیده‌بان ستون‌های کنگره‌۶۰ هستند و در ابتدای کار کنگره‌۶۰، اولین دیده بان توسط مهندس انتخاب شد و پس از آن هر کسی که به عنوان دیده‌بان انتخاب شده است با مشورت سایر اعضا انتخاب شده است که الان شورای دیده‌بانان یک شورای ۱۴ نفری است که هر سه هفته یک بار جلسه تشکیل داده و قوانین کنگره‌۶۰ را مصوب می‌کنند که این مصوبات از طریق سایت اصلی کنگره۶۰ به اطلاع عموم اعضا می‌رسد.

با اینکه دیده‌بانان همان‌طور که از اسمش پیدا است، تیز بین و دقیق هستند ولی خدماتشان شاید آن‌طور که باید دیده شود، دیده نمی‌شود چون خیلی از افراد خصوصا در سفر اول شاید یکی، دو بار بیشتر این عزیزان را نمی‌بینند در صورتی که اگر زحمات و خدمات نه چندان آشکار این عزیزان نبود ما با این آرامش و راحتی نمی‌توانستیم سفر کنیم لذا باید قدردان وجود این عزیزان باشیم چرا که اگر هر کسی قدر نعمتی که در اختیارش قرار گرفته است را نداند قطعا از آن نعمت محروم می‌شود و نمونه آن افرادی هستند که از خدمات کنگره استفاده می‌کنند، رها می‌شوند و فکر می‌کنند زرنگ هستند و کنگره را رها می‌کنند و می‌روند. در صورتی که اگر بدانند خدمت در کنگره چه برکاتی برای آن‌ها دارد مثل دیده‌بان‌ها، سالیان سال در کنگره می‌مانند و خدمت می‌کنند.

 

 

دیده‌بانان عزیز نمونه‌ای از عشق و وادی چهاردهم در کنگره هستند و در هفته دیده‌بان همه ما موظف به قدردانی از این عزیزان هستیم آن هم به روش کنگره‌۶۰ یعنی قدردانی در ۳ بخش قلبی، زبانی و عملی که در بخش قدردانی عملی ما به وسیله یک پاکت که داخل آن مبلغی پول به همراه یک دلنوشته است، قدردانی می‌کنیم. البته باید واقعا دلنوشته از دل  نوشته شده باشد و نه اینکه یک متن کپی شده از اینترنت را بنویسیم. زیرا اگر متنی واقعا از دل نوشته شده باشد بر دل می‌نشیند. به هر حال امیدوارم همه عزیزان به شایستگی در مراسم جشن شرکت داشته باشند چرا که معیار کیفیت نمایندگی خوب در این جور مراسم مشخص می‌شود. در ادامه از مشارکت‌های شما استفاده خواهم کرد. از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید از همه شما سپاسگزارم.

عکس: مسافر مجتبی
تایپ و ارسال: مسافر حیدررضا
خدمتگزاران سایت نمایندگی صبا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .