English Version
This Site Is Available In English

باید از گفتارها و نوشتارها جلوتر باشیم

باید از گفتارها و نوشتارها جلوتر باشیم

علت بسیاری از بیماری‌ها نه‌ تنها ویروس و میکروب نیست؛ بلکه علت‌های دیگری دارد که برای فهمیدن آن باید از گفتارها و نوشتارها جلوتر باشیم تا به صحت و سقم آن پی ببریم. با وجود این‌که در هستی همه‌چیز بر پایه نظم و حساب‌ و کتاب هست، اما گاهی ما بر اثر نداشتن آگاهی و خارج شدن از صراط‌ مستقیم، کارهایی انجام می‌دهیم که باعث ایجاد بی‌نظمی، خارج شدن از چرخه قوانین هستی و در نتیجه تخریب و بیماری در سیستم جسم می‌شویم.

ساختمان جسم برای ترمیم و باسازی دائما نیاز به مواد اولیه و ضروری دارد که در خاک و گیاهان یافت می‌شود و این نشانی از باارزش بودن جسم است؛ بنابراین باید غذا را طوری انتخاب کنیم که شامل کلیه مواد مورد نیاز جسم بوده و در زمان مناسب مورد استفاده قرار گیرد؛ زیرا کمبود و حتی زیاد بودن میزان آن‌ می‌تواند باعث ایجاد بحران و بیماری در شهر وجودی شود؛ بنابراین باید میزان مواد اولیه جسم با میزان مصرف غذا، متناسب با وضعیت جسمانی ما باشد؛ برای‌ مثال وجود بیش از اندازه کلسیم دربدن باعث ایجاد سنگ کلیه و کمبود آن باعث ایجاد پوکی استخوان و دندان می‌شود.

اگر بدانیم که مصرف موادغذایی به میزان مناسب غذا است، به میزان کم، دارو و به‌ مقدار بیش از اندازه سم است بیشتر به سلامتی شهر وجودی خود اهمیت داده و برای دوری از اضافه وزن، رعایت بالانس، حفظ شخصیت و سلامتی از مواردی مانند درهم‌خوری، گرم نکردن مجدد بعضی غذاها و جلوگیری از سمی شدن آن‌ها، استفاده نکردن از تنقلات، مواد فرآوری شده، موادغذایی مانده و استفاده از آب در بین وعده‌های غذایی یا بعد از صرف میوه خودداری می‌کردیم؛ زیرا نکته مهم در مورد اضافه وزن، شناخت جسم است که بتوانیم با ورزش و تغذیه مناسب آن‌ را به تعادل برسانیم.

اگر سه اصل مهم غذای مناسب، یعنی رساندن مواد اولیه و طبیعی از طریق غذا و آشامیدنی به جسم، مانند شیره، کدو، سبزیجات، غلات، لبنیات، میزان مناسب یعنی مصرف غذا به میزانی که بدن نیاز دارد در حجم کم و خاصیت بالا، زمان مناسب یعنی مصرف موادغذایی در زمان مشخص، یعنی بهترین نوع غذاخوردن به‌صورت TDS را درنظر بگیریم، با این روش تمام مواد موردنیاز جسم یعنی همان ۱۲۰ عنصری که در طبیعت وجود دارد و بدن ما به آن‌ها نیاز دارد تأمین می‌شود؛ بنابراین کافی است که ما مصالح را در اختیار جسم قرار دهیم تا جسم با استفاده از نیروهای خودش که در حکم مهندس هستند برای ترمیم و بازسازی از آن‌ها استفاده کند‌.

منبع: سی‌دی ساختمان جسم۲
نویسنده: مسافر لژیون تغذیه سالم همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهره از نمایندگی خواجو اصفهان پارک ملت شهرضا
ویرایش و ارسال: همسفر الهام از نمایندگی کوروش آذرپور
صفحه‌ی کاهش و افزایش وزن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .