English Version
This Site Is Available In English

فرمان‌برداری ضعف نیست

فرمان‌برداری ضعف نیست

جلسه هفتم از دوره پنجاه‌ و‌ هفتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره‌۶۰ نمایندگی سمنان، با استادی مسافر ایوب، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه «از فرمانبرداری تا فرماندهی» در روز سه‌شنبه 11 شهریور ماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان ایوب هستم یک مسافر. خدا را شاکرم که با کنگره 60 آشنا شدم و به آن راه یافتم از راهنمای عزیزم و تمامی خدمت گذاران شعبه کمال تشکر رادارم. با مصرف شیشه، تریاک، قرص، مشروبات الکلی و حشیش وارد کنگره شدم و مدت دو سال و دو ماه است که به رهایی رسیده‌ام. در زمان مصرفم به‌جایی رسیده بودم که اطرافیانم به من می‌گفتند که باوجود مواد مختلفی که مصرف می‌کنی به هیچ‌کدام اعتیاد پیدا نکرده‌ای، درصورتی‌که اختیار از دستم به‌کلی خارج‌شده بود.

خداراشکر پس از ورود به کنگره تمام چیزهایی که از دست ‌داده بودم با آموزش‌هایی که به من داده شد، توانستم پس بگیرم و فرماندهی ازدست‌رفته‌ام را به دست بیاورم. در سی دی از فرمان‌برداری تا فرماندهی استاد امین می‌گوید: هیچ‌کس نمی‌تواند فرمانده باشد مگر آن‌که فرمان‌بردار باشد و این واقعاً حرف درستی است. آن مواد مخدر بود که اراده و تمام تصمیمات زندگی‌ام را از من گرفته بود. به دلیل مصرف شیشه اختیار افکارم از دست‌ داده بودم. برای رسیدن به فرماندهی باید فرمان‌بردار خوبی باشیم مثلاً از دستورات راهنما پیروی کنیم و قوانین کنگره را رعایت کنیم، حرمت‌ها را رعایت کنیم.

من برای ترک مواد به‌جاهای زیادی رفتم ولی بی‌نتیجه بود اما با ورود به کنگره توانستم به رهایی برسم و فرمانده خودم شوم. یک پیامی برای تازه واردین و سفر اولی‌ها دارم، فرمان‌برداری ضعف نیست، تنها راه رسیدن به فرماندهی هست. از گفته‌های استاد امین: شرط این‌که من فرمان‌برداری کنم این است که در مورد استادم قضاوت نکنم و در مورد آن نظر ندهم و گوش‌به‌فرمان باشم. فرمان‌برداری پلی است برای رسیدن به هدفِ فرماندهی. تشکر می‌کنم که به صحبت‌های من توجه کردید.

در ادامه رهایی مسافر همایون رهجوی راهنمای محترم مسافر فرزاد از لژیون ویلیام وایت

 

عکاس: مسافر علی‌اکبر لژیون هشتم و همسفر محمدرسول
نگارش متن: مسافر علیرضا لژیون هشتم و مسافر میثم لژیون چهارم
ارسال مطلب: مسافر میلاد لژیون چهارم

مرزبان خبری: مسافر رامین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .