English Version
This Site Is Available In English

خداوند هرگز دل‌شکسته‌ها را فراموش نمی‌کند

 خداوند هرگز دل‌شکسته‌ها را فراموش نمی‌کند

«خلاصه سی‌دی ذره‌ذره»

موضوعی که درباره آن صحبت می‌کنیم تحت عنوان «شراره‌های نور» است. علوم از یک مبدأ آغاز شده‌ و سپس گسترش یافته‌ است. هر علم به نوعی جدا شده و مسیر خود را طی کرده است. همه چیز از ذره شروع می‌شود و به اقیانوس می‌رسد. زمانی که ذره بخواهد به اقیانوس تبدیل شود، نیاز به آبیاری و انرژی دارد. هیچ چیز یک‌باره اتفاق نمی‌افتد. کهکشان‌ها هم زمانی ذره بوده‌اند و ذره‌ذره وسعت پیدا کرده‌اند. هیچ موجودی یک‌باره مصرف‌کننده نمی‌شود. بسیاری از بیماری‌ها، خودکشی‌ها و عمر کوتاه انسان‌ها به دلیل قطع سریع مواد مصرفی ایجاد می‌شود؛ قطع ناگهانی باعث شوک فیزیولوژیکی و تغییر ژن‌ها می‌شود. بیماری‌ها یک‌باره به وجود نمی‌آیند و یک‌باره هم از بین نمی‌روند.

همه چیز از ذره شروع می‌شود و گسترش پیدا می‌کند؛ گاهی این گسترش منحرف می‌شود. انواع بیماری‌ها به رشته‌های مختلف تبدیل شده‌اند و از هم فاصله گرفته‌اند. در این فاصله گرفتن، بسیاری از مجهولات کشف شد و توصیفات زیادی ارائه شد؛ اما به درمان نرسیدیم. اکنون علوم باید در یک نقطه با هم تلفیق شوند تا درمان ممکن شود. آن نقطه (تئوری سیستم ایکس) است. با تنظیم سیستم ایکس می‌توان بسیاری از بیماری‌ها را درمان کرد. درد و رنج بشر ناشی از دانش‌های کشف نشده است.

در تمامی مسائل نتیجه و عمل مهم است؛ باور شخصی ما اهمیت ندارد. مهم این است که آیا با روش موردنظر می‌توان به درمان اعتیاد رسید یا خیر. در گذشته برای شروع یک جنگ به افراد زیاد نیاز بود؛ اما امروز یک اسلحه کوچک قدرت تخریبی بسیار بزرگی دارد. تحولات زیادی رخ داده است و در علوم انسانی پیشرفت قابل توجهی نداشته‌ایم.

هستی و کائنات برای سرمایه‌های خود ارزش قائل هستند. زمانی که انسان ساخته شد، مرگ او حذف نشد؛ بنابراین مرگ در جهان هستی وجود دارد و کائنات به نیروهای خود نیازمند است. از طریق انسان‌های ساخته‌شده، جهان‌های هستی شکل می‌گیرند. انسان‌ها در جهان‌های مختلف نقش‌های متفاوتی ایفا می‌کنند؛ بنابراین باید به تحصیل و پیشرفت اهمیت بدهیم. بسیاری از کارها تکراری هستند و پیشرفتی حاصل نشده است. بارها ترک اعتیاد انجام می‌دهیم و دوباره بازمی‌گردیم؛ قرص مصرف می‌کنیم، بدون اینکه درمان واقعی اتفاق بیفتد. باید به جوهر وجودی خود ارزش بدهیم، نه به امور فرعی. انسان هم دانا است و هم جاهل.

انسان نفس اماره دارد و برای ورود به نفس لوامه باید آزمون‌هایی را پشت سر بگذارد. آزمون‌ها همیشه وجود دارند؛ اما گاهی افکار ما درگیر مسائل بیهوده است و از زندگی چیزی درک نمی‌کنیم یا در گذشته هستیم یا در آینده و زمان حال را رها کرده‌ایم. لازم نیست خود را به کسی ثابت کنیم؛ باید همان چیزی باشیم که هستیم. اگر این کار را انجام دهیم، بسیاری از مشکلات تکراری حل می‌شوند.

باید حرکت کنیم و برای حرکت نیاز به برنامه داریم. برنامه درمان اعتیاد متد DST، شرکت در کارگاه‌های آموزشی و وادی‌ها است. کنگره‌۶۰ مبدأ و مقصد مشخصی دارد: تغییر، تبدیل و ترخیص؛ یعنی باید آنچه یاد گرفته‌ایم را به کار ببریم و آموخته‌هایمان را جهت ارتقاء استفاده کنیم. گاهی در تاریکی، ناامیدی و ترس به سر می‌بریم و با خود و نیروهای منفی در جنگ هستیم . انسان زمانی که بخواهد از برخی محدودیت‌ها خارج شود، باید تمام تلاش و کوشش خود را به کار ببرد.

بُعد زمین، بعدی عجیب است. مسائل منفی این بعد انسان را به سمت خود می‌کشاند. در ظاهر ضعیف انسان‌های متفکر قدرتی است که از پنجه پرنده غول‌پیکر هم تواناتر می‌باشد. انسان موجودی عجیب است؛ زمانی که به تکامل برسد به حلقه‌ای تبدیل می‌شود که انعطاف‌ناپذیر است و با هر چیزی تغییر نمی‌کند.
خداوند هرگز دل‌شکسته‌ها را فراموش نمی‌کند.

برداشت من از سی‌دی این است که هر کاری می‌خواهیم انجام دهیم، یک‌باره نتیجه نمی‌دهد؛ باید از ذره شروع کنیم. دشمنی اغلب ناشی از عدم درک حرف‌های یکدیگر است. باید از برخی امور گذر کنیم و ارتباط‌ها را نزدیک کنیم. در همه مسائل عمل و نتیجه کار مهم است. لازم نیست خود واقعی‌مان را پنهان کنیم یا تظاهر کنیم؛ اگر روش ما غلط باشد، تکرار اتفاق می‌افتد. برای خروج از ترس و ناامیدی باید با تمام وجود حرکت کنیم. هیچ‌گاه خداوند ما را فراموش نمی‌کند.

 

منبع: سی‌دی ذره‌ذره (مهندس دژاکام)
نویسنده: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر معصومه (عضو لژیون سردار)
عکاس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر ثریا (لژیون نهم )
ویرایش: همسفر بهاره نگهبان سایت (عضو لژیون سردار)
ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر الهام (عضو لژیون سردار) دبیر سایت
همسفران نمایندگی امین قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .