English Version
This Site Is Available In English

پس از درمان مسافرم بهترین مسافرت‌ها را تجربه می‌کنیم

پس از درمان مسافرم بهترین مسافرت‌ها را تجربه می‌کنیم

خدا را شاکر هستم که به من این فرصت داده شد تا دلنوشته‌ای درباره تعطیلات تابستان بنویسم.
آقای مهندس در سخنان خود فرموده است: انسان‌ها همه چیز را از طبیعت الگو می‌گیرند. همان‌طور که در طبیعت می‌بینیم درختان در زمستان به خواب می‌روند و استراحت می‌کنند تا بتوانند در سال جدید بهتر و پربارتر شروع کنند. در کنگره۶۰ هم به صلاح دید جناب مهندس تعطیلاتی  مشخص شده است که به آن تعطیلات تابستانی کنگره ۶۰ گفته می‌شود.
آقای مهندس دژاکام در سخنان خود گفته است که باید در حال زندگی کنیم و از تجربه گذشته استفاده کنیم و برای آینده برنامه‌ریزی کنیم.

بنده در گذشته زیاد سفر می‌رفتم؛ ولی به آن صورت که باید برنامه‌ریزی داشته باشم یا هدفی را دنبال کنم نبود. مسافرم اعتیاد داشت و بحث مواد بود که باید مصرف می‌کرد. باید جاهایی را انتخاب می‌کردیم که هم امنیت داشته باشد و هم رفت‌و‌آمد خیلی کم باشد. همیشه در مسافرت اولین چیزی که باید در ماشین گذاشته می‌شد گاز پیک‌نیک بود. همیشه در مسافرت هم بچه‌ها و هم خودم بسیار اذیت می‌شدیم یکی از دلائلش احتمال آتش گرفتن چادر و بوی گاز و بوی مصرف مواد مسافرم بود که ممکن بود اتفاق بیوفتد؛ ولی حالا به شکر خدا مسافرم وارد کنگره۶۰ شد و به درمان رسید. خدا را شکر می‌کنم که با درمان مسافرم دیگر بدون استرس و ترس از سفر خود لذت می‌بریم.

طبق فرمایش مهندس دژاکام انسان باید سختی‌ها را تجربه کند تا قدر این روزهای شیرین را بداند. من خدا را شاکرم که مسیر ما به کنگره۶۰ باز شد و علاوه بر درمان اعتیاد مسافرم، راه و روش زندگی کردن را آموزش می‌بینیم. ما برای اینکه پیشرفت کنیم هم باید کار و تلاش کنیم و هم استراحت کافی داشته باشیم. اگر انسانی فقط کار کند، زندگی برایش بی‌معنا و تکراری می‌شود و ممکن است افسرده شود. گاهی به‌همین دلیل است که انسان باید به خودش استراحت دهد تا ساختمان جسم استراحت کند. گردش و مسافرت به انسان روحیه بهتر کار کردن را می‌دهد.
من و مسافرم، نزدیک به دو سال است که پا در مسیر کنگره گذاشته‌ایم و خدا را شکر، مسافرم رهایی گرفته است و بهترین مسافرت‌ها را در این زمان تجربه می‌کنیم و لذت می‌بریم.

نویسنده : همسفر زهرا (ش) رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون‌ چهارم)
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر شهناز رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سهروردی اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .