English Version
This Site Is Available In English

بایستی سه اصل پندار سالم، گفتار سالم و کردار سالم را همیشه در نظر داشته باشیم

بایستی سه اصل پندار سالم، گفتار سالم و کردار سالم را همیشه در نظر داشته باشیم

جلسه اول از دوره هشتم لژیون سردار نمایندگی شهرری به استادی راهنمای محترم پهلوان مسافر محمدرضا نادعلی نگهبانی راهنما مسافر رحیم دبیری مسافر حسن و خزانه داری مسافر جعفر با دستور جلسه "وادی پنجم و تاثیر آن روی من" در روز دوشنبه 30 تیر ماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۵:۳۰ آغار بکار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان محمدرضا هستم مسافر، از خزانه‌دار و دوستانی که این فرصت را فراهم کردند تا من امروز خدمت کنم تشکر می‌کنم و امیدوارم با همین هماهنگی‌ها تصمیماتی بگیریم که چند ماه آینده اتفاقات خوبی برای ما رقم بخورد. زمانی که مصرف‌کننده بودم شاید اسم کنگره را شنیده بودم ولی اهمیت نمی‌دادم، مثل الان که خیلی‌ها با وجود شنیدن اسم لژیون سردار، بی‌تفاوت عبور می‌کنند اما روزی که وارد سفر شدم همیشه در دلم این حس بود که “ای کاش زودتر آمده بودم"
لژیون سردار هم همین‌طور است، هر چقدر زودتر وارد شوی مسیر رشد و خدمت زودتر برایت باز می‌شود. بعضی‌ها فکر می‌کنند باید چیزی داشته باشند تا عضو شوند در حالی‌که خیلی‌ها از نداشتن، به داشتن رسیدند، خود من هم وقتی وارد کنگره شدم شرایط خاصی نداشتم، ولی به‌مرور زندگی‌ام تغییر کرد. موضوع این است که ما به چه فکر می‌کنیم؟ چرا آمده‌ایم؟ هدف‌مان از درمان چیست؟ اگر ذهن‌مان را درست کنیم اتفاقات خوب خودشان رقم می‌خورند، اولین باری که مشارکت کردم با ترس زیادی مواجه بودم ولی همان قدم اول باعث شد در من تغییری ایجاد شود.

خدمت‌هایی که انجام دادم باعث شد حال بهتری را تجربه کنم، کسانی که قبلاً فقط تماشا می‌کردند وقتی تجربه‌ کردند، به خدمت‌گزاران واقعی تبدیل شدند.گاهی فقط با یک کلمه، یک صحبت، می‌شود مسیر کسی را تغییر داد، حتی پرداخت مالی هم فقط ظاهر ماجراست، نیت و باور پشت آن است که اثر واقعی دارد. معامله با خدا، معامله‌ای است که حتماً نتیجه‌اش را خواهی دید اگر نیت‌ات درست باشد، ما باید همدیگر را حمایت کنیم. اگر کسی یادش رفت، به او یادآوری کنیم، اگر کسی شک داشت، راهنمایی‌اش کنیم، اگر یکی از بچه‌های لژیون‌مان در تردید است، کمکش کنیم تا حرکت کند. امسال حتی اگر بتوانیم ۱ نفر را هم به لژیون سردار اضافه کنیم یعنی رسالت‌مان را انجام داده‌ایم،  وظیفه ما فقط این نیست که خودمان عضو شویم بلکه باید پیام را برسانیم، شاید فردا یکی بیاید و بگوید “چرا نگفتی؟ چرا کمکم نکردی؟”

در نهایت بیایید تماشاگر نباشیم، بازیگر باشیم، شاید خودمان شرایط مالی خوبی نداشته باشیم ولی می‌توانیم زمینه‌ساز شویم برای دیگران و این رسالت، از همین امروز با شنیدن این صحبت‌ها بر دوش تک‌تک ما می‌باشد.

مرزبان کشیک: مسافر فرهاد
تنظیم و ویراستار: مسافر رضا از لژیون چهاردهم
تایپ: مسافر هاشم از لژیون ششم
مسافران نمایندگی شهرری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .