نهمین جلسه از دوره شصت و چهارم سری کارگاههای آموزشی - خصوصی خانمهای مسافر و همسفر نمایندگی یاس اصفهان، با استادی راهنما مسافر زهره، نگهبانی مسافر نگین و دبیری همسفر سمیه، با دستور جلسه «وادی پنجم و تأثیر آن روی من» در روز شنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان زهره هستم یک مسافر
خداوند را شاکر و سپاسگزار هستم که این تولد بهانهای شد که من در این جایگاه قرار بگیرم و روی این صندلی بنشینم، خدمت کنم و آموزش بگیرم و تولد یکی از اعضای کنگره را با هم جشن بگیریم.
دستور جلسه امروز"وادی پنجم و تأثیر آن روی من"است، «در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل میکند» و در ادامه تولد یک سال رهایی خانم لیلا را جشن میگیریم. در این وادی میگوید: تفکرکردن و فکرکردن تنها مطرح نیست، باید حرکت کنید، حرکتی که آگاهانه باشد، حرکتی که بتواند من را به سرمنزل مقصود برساند و یک نتیجهای داشته باشد.
ما برای حل مشکلات باید تفکر کنیم، مثل درمان اعتیاد که اول فکر کردیم و در ادامه راه کنگره برای ما باز شد. برای اینکه تغییر و تحولی درون من به وجود بیاید و تفکر خود را به نقطه عمل برسانم، باید اول در ذهنم آن را تصویرسازی کنم و بعد به نقطه اجرا، یا از قوه به فعل در بیاورم. آقای مهندس اشاره کردند به (کنفیکون) یا همان شو شود، و برای اینکه راحتتر این تفکر و این فکر را پشت سر بگذاریم، آقای مهندس هفت کلید را در اختیار ما گذاشتند.
اولین کلید برگشت از ضدارزشها است. بزرگترین ضدارزشها مصرف مواد مخدر است، كه در کنار آن ضدارزشهای ديگر هم به وجودمي آید و من باید تحت هر شرايطي از ضدارزشهایی كه قبلاً انجام میدادم، بازگشت كنم و بهنوعی توبه كنم. مرحله دوم خودداری؛ يعنى در اختیار داشتن خود، انسان خوددار کسی است كه اختيار خودش را در دست دارد، بهعنوانمثال: اگر جایی امكان لغزش در آن است به آن مكان نرود، حتى اگر ترديد دارد، بهتر است خودداری كرد.
مرحله سوم قناعت است که بایستی در طول دوره درمان اعتياد خود، به آنچه داريم قانع باشيم و قدر داشتههای خود را بدانيم. بهعنوانمثال به همان مقدار دارویی كه راهنما مشخص كرده قناعت كنيم و از همان مقدار، بهترين استفاده را ببريم؛ همینطور در مورد ساير مسائل زندگی. قرار نيست كه بلافاصله با شروع درمان، تمامی مشكلات ما حل شود بلكه با قناعت و استفاده درست، شكرگزار نعمتهایی كه در اختیارداریم باشيم، و در ادامه با تلاش و كوشش میتوانیم پایههای مالی زندگی خود را مستحكم نماییم.
مرحله چهارم صبر است که یکی از مفاهيم مهم و كاربردی در كنگره 60 است، صبر يعنى درنظرگرفتن زمان برای انجام هر كارى همراه با سعى و تلاش حساب شده، درمان اعتياد 10 تا 11 ماه زمان میخواهد و خروج از تاريکي مستلزم صبر، تلاش و گذشت زمان است، براي درمان اعتياد، ما نيازمند آموختن و بهکارگیری مفهوم صبر در زندگی خود هستيم، چرا که در غير اين صورت، يعنى بدون درنظرگرفتن پارامتر صبر هرگز به درمان اعتياد نمیرسیم.
مرحله پنجم غيبت، تجسس و قضاوت است. رهجو بهتر است از غیبتکردن پرهيز كند، از تجسسکردن در امور ديگر رهجويان خودداري كند، چرا كه تجسس باعث قياس میشود و نهايتاً به قضاوت نابجا میرسد كه باعث تخريب میشود.
مرحله بعدی پسانداز است. پسانداز برای من که هیچ موقع پولی نداشتم و برای یک هزارتومانی مانده بودم، و الان بهراحتی 6 میلیون می دهم و عضو لژیون سردار می شوم و از حالا به فکر گلریزان هستم،یک معجزه است. پس انداز مخصوص افراد فقیر نیست، حتی ثروتمندان هم باید پس انداز داشته باشند.
مرحله بعد توکل، رضا و تسلیم است. ما در تمام مراحل زندگی اول به خداوند توکل میکنیم، همیشه میگوییم راضی هستم به رضای خدا، یعنی هرچه که قدرت مطلق برای من تقدیر کرده است؛ یعنی همان، بعد توکل و رضا دستبهدست همدیگر میدهند و میشود، تسلیم، و من میشوم تسلیم قدرت مطلق و این مرحله یک مرحله خیلی سختی است که متأسفانه یا خوشبختانه من خودم بعد از مدتها توانستم به این مرحله برسم. ولی گذشتن از هر کدام که بخواهی اجرا کنی همراه با درد است، و خوشحال هستم که این دردها برای من همراه با آموزش است.
سخنان استاد در مورد تولد یک سال رهایی مسافر لیلا:
این تولد را در رأس به جناب مهندس و خانواده محترم ایشان، خدمت خانم مونای عزیز، اسیستنتهای محترم خانم مریم و خانم پریسا، خدمت ایجنت محترم و مرزبانان عزیز و همه اعضا تبریک عرض مینمایم. خانم لیلا خیلی به شما تبریک میگویم، به پسرت آقا ابوالفضل تبریک میگویم، انشاءالله به این مکان مقدس، تولد سه سال رهاییات را که جشن میگیریم، پسرت با لباس سفید حضور داشته باشد.
لیلا سفر بسیار خوبی داشت و تا به امروز در کنگره هیچ غیبتی نداشته است، از نظر من لیلا یک انسان خیلی بخشندهای است، از آن چیزی که دارد بهترینش را میبخشد، در آزمون شرکت میکند و نمرههای عالی میآورد و از خداوند شال نارنجی را برای او خواستارم.
اعلام سفر:
نام راهنما: خانم زهره - آنتی ایکس مصرفی: شیره و قرص _ روش درمان: DST _ داروی درمان: شربت OT_ مدت سفر: ١٢ ماه و ٢۶ روز _ مدت رهایی: ١ سال و ٣ ماه _ ورزش در کنگره: ایروبیک
خواسته:
خواسته اول: تازمانی که نفس میکشم زیر سقف کنگره خدمت کنم و آموزش بگیرم.
خواسته دوم: بیرون از کنگره هرکس حال خوبی ندارد و مصرفکننده است مسیرش به کنگره باز بشود و مسیر پسر من هم به کنگره باز بشود.

صحبتهای مسافر لیلا:
سلام دوستان لیلا هستم یک مسافر
خدا را شاکر هستم که امروز در این جایگاه قرار گرفتهام. در ابتدا از جناب مهندس و خانواده محترم ایشان تشکر مینمایم که این بستر را برای ما مهیا کردند که امثال منِ لیلا که حالشان خوب نیست، بتوانند وارد کنگره شوند و به درمان برسند.
از خانم مونا، ایجنت محترم، از مرزبانان قبلی و فعلی، از اسیستنتهای محترم خانم مریم و خانم پریسا و از راهنمای عزیز و مهربانم، خانم زهره بسیار تشکر مینمایم که اگر ایشان مربی و آموزگار و رب من نبودند، قطعاً من در این جایگاه قرار نمیگرفتم و به حال خوش نرسیده بودم، از خانم سیمین راهنمای تازهواردین خود تشکر میکنم.
من باحال خوبی وارد کنگره نشدم، اصلاً نمیدانستم که مصرفکننده هستم، و جایی که برای درمان میرفتم، متادون یا قرص B٢ میدادند و من نمیدانستم که مخدر هستند و از قرصهای اعصاب هم استفاده میکردم. اصلاً حالم خوب نبود تا یک روز در یک مکان مقدس (مسجد) یک خانم پیام کنگره را به من رساندند و لطف خداوند بود که این پیام به من رسیده شد، من نمیدانستم که اصلاً کنگره چیست و کجا هست؟ آمدم و سفر کردم.
من تا ٧ ماه بعداز رهایی چون خدمت نمی کردم، اصلا حال خوبی نداشتم، به خاطر یک سری عقایدی که داشتم ،هیچ وقت سر کارگاه آموزشی حضور نداشتم و همیشه سر لژیون گریه می کردم و به خانم زهره می گفتم حالم خوب نیست.یک روز خانم مهری به من گفتند: خدمت به خلق یک نوع عبادت است و نماز و روزه جایگاه خودش را دارد، ساکن نباش و حرکت کن. از شما خانم مهری بسیار سپاسگزارم که کمکم کردید که از ساکن بودن به حرکت درآیم. وقتی خدمت آمار را به من دادند و خدمت کردم، حالم خوب شد. از همه شما عزیزان تشکر مینمایم.
تایپ: مسافر هستی لژیون یکم نمایندگی یاس اصفهان
ویرایش: همسفر بدری لژیون چهاردهم نمایندگی یاس اصفهان
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه
عکس: مرزبان خبری مسافر مهری
- تعداد بازدید از این مطلب :
118