English Version
This Site Is Available In English

مشارکت مکتوب لژیون دهم

مشارکت مکتوب لژیون دهم

به نام قدرت مطلق الله

سلام دوستان منصور هستم یک مسافر، وادی پنجم به ما می‌گوید در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل می‌نماید در این وادی ما تمرین می‌کنیم تا ساختارهای تفکرات خود را از قوه به فعل درآوریم و به آن دسته از افکارمان که منطقی هستند اجازه دهیم وارد مرحله اجرایی و عملیاتی شوند برای به اجرا درآوردن ساختارهای فکری به ساختارهای عملی بایستی از حالت اضطراب ترس عدم اعتماد به نفس و سایر نکات منفی خارج شویم تا به مرحله آرامش قدم بگذاریم تا اجرایی کردن خواسته‌های ما عملی شود برای خروج از ین حالت‌ها بایستی پله‌هایی را طی کنیم -۱ برگشت از ضد ارزش‌ها ۲- خودداری قناعت،۴- صبر،۵- تجسس قضاوت غیبت۶- پس‌انداز ۷-توکل رضا و تسلیم پس ما باید بدانیم با به اجرا درآوردن این مراحل ساختارهای فکری خود را به ساختارهای عملی و اجرایی تبدیل کنیم که اگر دانسته های ما عملی نشود هیچ ارزشی ندارد. باسپاس از دوستان لژیون دهم و راهنمای خوبم آقا فرشاد. 

-------------------------------------------------------------

  سلام دوستان حسن هستم یک مسافر، همان طور که می‌دانیم وادی اول تا چهارم ساختار فکری و ذهنی مارا می‌سازد و همچنین یاد گرفتیم همهٔ توانمان را روی اصلاح خود بگذاریم و برای اینکار فقط کافی است که طبق اصول زندگی وهستی حرکت کنیم. اما در وادی پنجم ساختارهای ذهنی را باید به عمل تبدیل کنیم و راهکارهای مناسبی برای عملیاتی کردن آنها به ما می‌دهد دراین وادی هفت راهکار برای ما بیان می‌کند‌. 1ـ برگشت ازضد ارزش‌ها 2ـ خودداری: اگر درست یا اشتباه بودن مطلبی را نمی‌دانیم از انجام آن خودداری کنیم 3ـ صبر:همیشه عجول نباشیم با اندکی صبر متوجه خواهیم شد. 4ـ قناعت:به این معنا که قدرداشته‌های خود را بدانیم و شکرگذار باشیم. 5 ـ ازتجسس و قضاوت و غیبت در تمام سطوح زندگی خود بپرهیزیم. 6 ـ پس انداز که یکی از نکته‌های کلیدی است این وادی پس انداز است7 ـ توکل رضا و تسلیم که دراین مرحله آموزش می‎گیریم که بعد از تلاش و کوشش نتیجه را به خداوند واگذار کنیم چون فقط خداوند از همهٔ رازهای این جهان هستی و زندگی ما آگاه است. 

--------------------------------------------------

 سلام دوستان علی هستم یک مسافر، از وادی پنجم این مطلب رو فهمیدیم و درک کردیم که بارمسولیت برعهده خودمان است و باید با تفکر و درایت آنچه فهمیدیم و درک کردیم را به آن عمل کنیم و از این که پدر و مادر هر چه دارند ربطی به فرزندان ندارد و به خودشان مربوط است و انسان همه چیز را از طبیعت الگو می‌گیرد و باید انسان تزکیه و پالایش شود و این بستگی به زاویه دید انسان دارد که از آن چطور و چگونه استفاده کند تا مشکلات را برطرف کند. دراین وادی چند نکته مهم و ضروری است نکته اول اینکه انسان هر چقدر علم و دانش و ثروت دارد از آن درجهت مثبت استفاده کند و به دیگران یاد بدهد وگذشت کند و به دیگران ببخشد، نکته دوم اینکه انسان می‌خواهد که یک کار و عملی انجام بدهد ولی نمی‌داند که خوب هست یا بد. این کاررا نباید انجام بدهد یعنی از ضدارزش‌ها دوری کند، نکته سوم اینکه انسان باید در کار و زندگی صبر پیشه کند ودر کارها عجله نکند، نکته چهارم انسان هر چیزی که داردا ز آن داشته درجهت درست استفاده کند و در هر حال شاکر خداوند باشد، نکته پنجم انسان نباید در کار و زندگی دیگران تجسس و کنجکاوی و غیبت کند، نکته ششم، انسان همیشه باید پس‌انداز کند و درخرج و مخارج تسلط داشته باشد و باید پول پس‌انداز کند برای روز مبادا، نکته هفتم انسان درتمام مراحل مختلف زندگی باید کار و کوشش و فعالیت کند و نتیجه آن کارو فعالیت را به خداوند متعال بسپارد چون خداوند متعال ازهمه راز و رمزهستی مطلع است.

تنظیم و ارسال: مسافر مهرداد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .