به نام قدرت مطلق الله
سلام دوستان منصور هستم یک مسافر، وادی پنجم به ما میگوید در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل مینماید در این وادی ما تمرین میکنیم تا ساختارهای تفکرات خود را از قوه به فعل درآوریم و به آن دسته از افکارمان که منطقی هستند اجازه دهیم وارد مرحله اجرایی و عملیاتی شوند برای به اجرا درآوردن ساختارهای فکری به ساختارهای عملی بایستی از حالت اضطراب ترس عدم اعتماد به نفس و سایر نکات منفی خارج شویم تا به مرحله آرامش قدم بگذاریم تا اجرایی کردن خواستههای ما عملی شود برای خروج از ین حالتها بایستی پلههایی را طی کنیم -۱ برگشت از ضد ارزشها ۲- خودداری قناعت،۴- صبر،۵- تجسس قضاوت غیبت۶- پسانداز ۷-توکل رضا و تسلیم پس ما باید بدانیم با به اجرا درآوردن این مراحل ساختارهای فکری خود را به ساختارهای عملی و اجرایی تبدیل کنیم که اگر دانسته های ما عملی نشود هیچ ارزشی ندارد. باسپاس از دوستان لژیون دهم و راهنمای خوبم آقا فرشاد.
-------------------------------------------------------------
سلام دوستان حسن هستم یک مسافر، همان طور که میدانیم وادی اول تا چهارم ساختار فکری و ذهنی مارا میسازد و همچنین یاد گرفتیم همهٔ توانمان را روی اصلاح خود بگذاریم و برای اینکار فقط کافی است که طبق اصول زندگی وهستی حرکت کنیم. اما در وادی پنجم ساختارهای ذهنی را باید به عمل تبدیل کنیم و راهکارهای مناسبی برای عملیاتی کردن آنها به ما میدهد دراین وادی هفت راهکار برای ما بیان میکند. 1ـ برگشت ازضد ارزشها 2ـ خودداری: اگر درست یا اشتباه بودن مطلبی را نمیدانیم از انجام آن خودداری کنیم 3ـ صبر:همیشه عجول نباشیم با اندکی صبر متوجه خواهیم شد. 4ـ قناعت:به این معنا که قدرداشتههای خود را بدانیم و شکرگذار باشیم. 5 ـ ازتجسس و قضاوت و غیبت در تمام سطوح زندگی خود بپرهیزیم. 6 ـ پس انداز که یکی از نکتههای کلیدی است این وادی پس انداز است7 ـ توکل رضا و تسلیم که دراین مرحله آموزش میگیریم که بعد از تلاش و کوشش نتیجه را به خداوند واگذار کنیم چون فقط خداوند از همهٔ رازهای این جهان هستی و زندگی ما آگاه است.
--------------------------------------------------
سلام دوستان علی هستم یک مسافر، از وادی پنجم این مطلب رو فهمیدیم و درک کردیم که بارمسولیت برعهده خودمان است و باید با تفکر و درایت آنچه فهمیدیم و درک کردیم را به آن عمل کنیم و از این که پدر و مادر هر چه دارند ربطی به فرزندان ندارد و به خودشان مربوط است و انسان همه چیز را از طبیعت الگو میگیرد و باید انسان تزکیه و پالایش شود و این بستگی به زاویه دید انسان دارد که از آن چطور و چگونه استفاده کند تا مشکلات را برطرف کند. دراین وادی چند نکته مهم و ضروری است نکته اول اینکه انسان هر چقدر علم و دانش و ثروت دارد از آن درجهت مثبت استفاده کند و به دیگران یاد بدهد وگذشت کند و به دیگران ببخشد، نکته دوم اینکه انسان میخواهد که یک کار و عملی انجام بدهد ولی نمیداند که خوب هست یا بد. این کاررا نباید انجام بدهد یعنی از ضدارزشها دوری کند، نکته سوم اینکه انسان باید در کار و زندگی صبر پیشه کند ودر کارها عجله نکند، نکته چهارم انسان هر چیزی که داردا ز آن داشته درجهت درست استفاده کند و در هر حال شاکر خداوند باشد، نکته پنجم انسان نباید در کار و زندگی دیگران تجسس و کنجکاوی و غیبت کند، نکته ششم، انسان همیشه باید پسانداز کند و درخرج و مخارج تسلط داشته باشد و باید پول پسانداز کند برای روز مبادا، نکته هفتم انسان درتمام مراحل مختلف زندگی باید کار و کوشش و فعالیت کند و نتیجه آن کارو فعالیت را به خداوند متعال بسپارد چون خداوند متعال ازهمه راز و رمزهستی مطلع است.
تنظیم و ارسال: مسافر مهرداد
- تعداد بازدید از این مطلب :
70