English Version
This Site Is Available In English

تفاوت بین خود داری ونخوردن

تفاوت بین خود داری ونخوردن

هشتمین لژیون از دوره اول لژیون کاهش و افزایش وزن با راهنمایی مسافر کاهش وزن رضا در تاریخ ۲۷ تیر ماه ۱۴۰۴ روز جمعه ساعت ۷:۳۰ با دستور کار سی دی نامه ۱۱ و تولد یک سال رهایی مسافر کاهش وزن داود از بند اضافه وزن آغاز به کار کرد

سلام دوستان رضا هستم مسافر کاهش وزن به روش دژاکام

خدا رو شکر میکنم که امروز دور هم هستیم
دستور کار لژیون امروز سی دی نامه ۱۱ هست و تولد یک سال رهایی مسافر داوود ، خاطره ای که از ایشان در طول سفر عرض کنم
آقا داوود از شیراز که بعد از ۲ ماه حضور در لژیون با ایشان در ساختمان سیمرغ بودیم که ناگهان یک شکلات را میل کردند و یه من گفتن که وزنم پایین نمیاد و عرض کردم خیلی مواقع حواسمان به این ریزخواری ها مانند این شکلات نیست و اصلا متوجه خوردن های ریز نمی شویم مثلا من خودم بیکار می شدم درب یخچال را باز میکردم یه سیب بخورم یا شلیل بخورم این ها باید از برنامه کنار برود و وقتی آقا داوود برنامه را مرتب اجرا کرد در زمان ۷ ماه ۲۱ کیلو کاهش وزن صورت گرفت . ۳ ماه اول رعایت نمی کرد ولی بعد از مرتب کردن و اجرای منظم در ۷ ماه به وزن ایده آل رسید .

ما باید ایراد کار را پیدا کنیم . مطلب دوم سی دی نامه یازده در مورد موضوع اشباع می باشد که بیشترین اشکال خود من اشباع بود که نمی فهمیدم چقدر باید غذا بخورم ، اندازه را نمی دانستم. کالری شماری یا قاشق شماری می کردم که هیچ کدام جواب نمی داد . تا زمانی که اشباع و اندازه و احساس سیری را ندانم بی فایده است و نقطه تحمل متغیر است ، انسان به طور کل باید جوری غذا بخورد که هیچ وقت به نقطه اشباع نرسد چون نقطه اشباع به این صورت است که دائما در حال تغییر است مثلا امروز من ۱۰۰ گرم برنج میخورم بعد از یک ماه به ۱۵۰ گرم می رسد یا ۱۶۰ گرم ، باید همواره قبل از رسیدن به نقطه اشباع از غذا خوردن دست بکشیم . این نقطه اشباع به ما کمک می کند تا به خود کنترلی و خودداری که در وادی پنجم اشاره شده برسیم . خود داری با نخوردن متفاوت است باید بتوانیم غذا رو سر ساعت به میزان مناسب مصرف کنیم و از انواع مواد غذایی استفاده کنیم بسیار حائز اهمیت است . در ادامه دوست دارم از مشارکت های شما در لژیون استفاده کنم .

سلام دوستان داوود هستم مسافر کاهش وزن به روش دژاکام
با وزن ۹۶ کیلو وارد لژیون شدم و به مدت ۱۰ ماه و ۱۰ روز سفر کردم و با ۲۱ کیلو گرم کاهش وزن امروز تولد اولین سال رهایی ام را جشن می گیرم .


آرزو میکنم که روزی برسد که دانش جناب مهندس به قدری گسترده شود که تمام جهان بر اهمیت مساله سلامتی واقف شوند و فرهنگ سالم زیستن در کل دنیا و خصوصا کنگره ۶۰ غالب شود . از همه عزیزان که تشریف آوردند تشکر می کنم . من هنگام غذا خوردن اول کمربندم را آزاد می کردم یا شلوار راحتی می پوشیدم  و نشستن سر سفره سخت بود و باید بالا جدا از جمع می نشستم و هیچ وقت نظم و سر ساعت خوردن را نمی دانستم و کل روز به همین شکل بودم که کتلت و نوشابه میخوردم ساعت ۱۱ دوباره یک کیک و دلستر قبل ناهار ( ته بندی) انجام می دادم ، الان برای خودم مرور کردم نا آگاهی هایم خیلی خنده دار است . ناهار را به قدری زیاد میخوردم و ساعت ۱۲ شب شام می خوردم . سرعت غذا خوردن بسیار بالایی داشتم .هیچ وقت به این مساله که روش غذا خوردن من اشتباه است فکر نمی کردم . فکر می کردم غذا خوردن در رستوران به سلامت من کمک می کند و در شادی و ناراحتی و استرس همواره دنبال غذا بودم . راه رفتن در تابستان برایم طاقت فرسا بود . اگر در کنگره روی برنامه باشیم و نوشتن سی دی ها را منظم انجام دهیم واقعا رسیدن به رهایی خیلی آسان است . در روش کاهش وزن لژیون جونز مدت سازگاری را سپری کردم و با نظم دادن و قطع ریزه خواری به وزن ایده آل رسیدم و باورم نمی شد که به این راحتی کاهش وزن داشتم و از جناب مهندس بابت فراهم کردن این بستر تشکر می کنم . از راهنمای عزیزم آقا رضا تشکر می کنم بابت زحماتشون و وقتی که برای بنده گذاشتند . از همه عزیزان تشکر می کنم . در کنگره یاد گرفتم که هیچ چیزی نشدنی وجود ندارد . من همواره رستوران می روم و مهمانی می روم ولی فرهنگ غذا خوردن من بعد ۴۰ سال تغییر کرده است . با انجام این روش سختی نداریم چون آموزش ها کامل است . به امید رهایی تک تک عزیزان.


تایپ :مسافر علیرضا نمایندگی امیر کبیر

تنظیم و بارگذاری مطلب:راهنمای جونز مسافر رضا و همسفر امید

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .