همسفر الهه به همراه مسافر حسن با تخریب آنتیایکس شیره و تریاک وارد کنگره شدند؛ مدت ده ماه و شش روز به روش DST و داروی OT با راهنمایی همسفر الهام و مسافر آریا سفر کردند و اکنون هشت ماه است که آزاد و رها هستند. ایشان در رشته ورزشی بدمینتون و مسافرشان در رشته ورزشی کشتی فعالیت دارند.
اینک درباب دستورجلسه «وادی پنجم (در جهان ما، تفکر قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل مینماید) و تأثیر آن روی من» با ایشان گفتگویی ترتیب دادهایم؛ لطفاً با ما همراه باشید.

باتوجه به وادی پنجم برای کسی که درحال سفر است و با ناامیدی مواجه است چه توصیهای دارید؟
انسان ناامید، در زندگی دچار شکستهایی شده است. ما با آموختن علم جهانبینی فرا گرفتیم که ناامیدی باعث میشود انسان کارها را تجربه نکند و به مرحله عمل نرساند. آقای مهندس حسین دژاکام در وادی پنجم فرمودهاند: «بار مسئولیت خود را بر دوش خود بگذاریم»؛ در ابتدا باید در ذهن ما یک تفکر صورت بگیرد و سپس بتوانیم آن تفکر را به مرحله اجرا درآوریم.
باتوجه به صحبتهای آقای مهندس دژاکام در وادی پنجم برای رسیدن به هر هدفی باید حرکت کنیم؛ چه حرکتهایی را در کنگره انجام دادهاید که برای رسیدن به اهدافتان به شما کمک کرده است؟
آقای مهندس حسین دژاکام میفرمایند: «در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل مینماییم»؛ تلاش من در کنگره۶۰، حرکت و عمل است و سعی میکنم تفکراتی را که در ذهنم میباشد در زندگی اجرا کنم؛ همچنین در بروز مسائل و مشکلات زندگی توانستهام تفکر کنم و مراقب درست و نادرست بودن آن باشم.
لطفاً بفرمایید جهت حرکت درست و منطقی به چه نکاتی باید توجه کرد؟
باتوجه به وادی پنجم، برای انجام هر کاری در ابتدا در ذهن تصویرسازی میکنیم؛ مثلاً برای خوردن یک ساندویچ اول باید بدانیم چطور آن ساندویچ را بخریم و چطور آن را بخوریم. برای این که کارها را به مرحله عمل برسانیم؛ باید بعضی خصلتها را در درون خود از بین ببریم؛ مثلاً بر ترس و اضطراب غلبه کنیم و تزکیه و پالایش انجام دهیم؛ مانند آب آلوده که با تصفیه زلال میشود، نفس انسان هم با تزکیه پاک میشود.در هر جامعه مدنی بعضی کارها ضدارزش تلقی میشوند؛ هنگامی که ما از آن کارها دوری کنیم، تزکیه و پالایش اتفاق میافتد.

یکی از نکات مهم حرکت درست، صبر است؛ به نظر شما چرا تأثیر زیادی در درمان اعتیاد دارد؟
خداوند در قرآن میفرماید: «ان الله مع الصابرین»، یعنی خداوند با صابرین است. ما نباید به زور چیزی را از خداوند بخواهیم. این اصطلاحات همیشه رایج است؛ پایان شب سیه سپید است؛ بعد از صبر نوبت پیروزی است و...
صبر مانند یک ابزار است. ما باید از طبیعت الگو بگیریم؛ همانطور که برای رویش یک گیاه گندم و همچنین برای پخته شدن و جاافتادن غذا وقت لازم است، ما نیز برای انجام هرکاری به زمان نیاز داریم و باید صبر کنیم تا آنکار به ثمر برسد.
باتوجه به توصیههای آقای مهندس حسین دژاکام در مسائل و مشکلات زندگی چه موقع میتوانیم به خداوند توکل کنیم؟
شایسته است ما در تمام مراحل زندگی تلاش و کوشش کنیم؛ همچنین صبور باشیم، قناعت کنیم، پسانداز داشته باشیم و از قضاوت، غیبت و تجسس پرهیز کنیم؛ سپس میتوانیم با قلب و زبان به رضای خداوند راضی باشیم و هرچیزی را که تقدیر ما است بپذیریم.
و کلام آخر...
از آقای مهندس حسین دژاکام و خانواده محترم ایشان، از راهنمای خود همسفر الهام و راهنمای مسافرم و همچنین از مسافرم که باعث شد این سفر را تجربه کنم و به این درجه از علم جهانبینی برسم تشکر میکنم.طبق فرمایشات آقای مهندس حسین دژاکام، پندار سالم، گفتار سالم و سپس رفتار سالم داشته باشید و آن را سرلوحه و سرمشق خود قرار دهید.
از اینکه وقت خود را در اختیار ما گذاشتید بسیار سپاسگزاریم.
طراح سوال و انجام مصاحبه: همسفر راحیل رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پانزدهم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون هفتم)
تایپ و ویرایش: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون بیست و پنجم)
ویراستاری: همسفر نفیسه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم)
ارسال: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر پریسا (لژیون بیستوششم) خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی شیخ بهایی
- تعداد بازدید از این مطلب :
209