سلام دوستان نجمه هستم یک همسفر
«در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید»؛ یعنی فقط تفکر نیست، در ادامه باید بتوانیم تفکر را به عمل دربیاوریم تا به نتیجه برسیم. اولین مورد در این آموزشها، بازگشت از ضدارزش هاست؛ یعنی همان توبه. در مرحله بعد خودداری کردن است؛ یعنی کاری که نمیدانیم خوب است یا بد، نباید انجام دهیم. در مرحله سوم قناعت کردن است؛ به معنای اینکه از کمترین امکانات، بهترین استفاده را ببریم. بعداز آن صبر است؛ یعنی تحمل کردن تا با تلاش و کوشش به نتیجه رسیدن. در مرحله پنجم تجسس، قضاوت و غیبت نکردن است؛ وقتی تجسس، غیبت و قضاوت میکنیم قبل از هر چیز به خودمان ضرر میرسانیم و خودمان را در رنج قرار میدهیم. یکی دیگر از موارد ارزشی که در این وادی ذکر شده پسانداز کردن است و این برای همه انسانها ضرورت دارد. بعد از آن توکل، رضا و تسلیم است؛ یعنی باید تلاش و کوشش انجام دهیم، سپس به خداوند توکل کنیم و در برابر هر اتفاقی رضایت داشته باشیم و آخرین مرحله، تسلیم بودن در برابر امر خداوند است. تأثیر این وادی بر روی من در قسمت قضاوت نکردن بود و اینکه با نداشتن علم و آگاهی در هر موردی و یا حتی با داشتن اطلاعات نمیتوانیم و نباید دیگران را قضاوت کنیم؛ چون در جایگاه قاضی و قضاوت نیستیم.
سلام دوستان مهشید هستم یک همسفر
ما در وادی اول تا چهارم روی تفکر کار کردیم؛ در واقع ما در این چهار وادی در جهان ذهن بودیم و حالا در وادی پنجم به این نقطه میرسیم که تفکرات خود را از قوه به فعل دربیاوریم؛ اگر تفکراتمان را وارد مرحله عمل نکنیم، تفکرات ما بیهوده است. در این وادی باید از جهان ذهنی وارد جهان عملی شویم؛ وقتی ما یکسری اطلاعات داریم اما نتوانیم از آن ها استفاده کنیم، آن اطلاعات بیفایده است. ما در سه جهان زندگی می کنیم: ۱) جهان خاکی، ۲) جهان ذهنی و ۳) جهان خواب که در جهان ذهنی انسان خالق است و هر چه بگوید میشود. بعضی انسانها آنقدر در این جهان ذهنی زندگی میکنند که افسرده شده و دست به خودکشی میزنند که این خودکشی اول در جهان ذهن صورت میگیرد؛ یعنی انسان هر کاری را که بخواهد انجام دهد، ابتدا باید در ذهن خود آن کار را انجام دهد. برای اینکه بتوانیم ساختارهای فکری را به ساختار های عملی تبدیل کنیم، بایستی یک سری شرایط و بستری را فراهم کنیم، بایستی پالایش و سازندگی را از خودمان آغاز کنیم و برای این کار باید سه اصل مهم پندار سالم، گفتار سالم و کردار سالم را در نظر داشته باشیم و اما تأثیر این وادی بر من این بود که با نشستن و حلواحلوا کردن دهن من شیرین نخواهد شد و برای آنچه که دوست دارم در زندگیم اتفاق بیفتد، باید برخیزم و حرکتی را در جهت رسیدن به خواستههایم آغاز نمایم و این امر زمانی میسر میشود که بتوانم ابتدا خود را پالایش کنم، از مسیر ضد ارزشها دوری کرده و به سمت ارزشها حرکت نمایم و در قدم بعدی با ایمان راسخ به سوی خواستههایم حرکت کنم.
سلام دوستان زهره هستم یک همسفر
در وادی پنجم آمده «در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید»؛ مسئلهای که در این وادی آموختم این بود که اگر انسان بتواند با افکار و اندیشه سالم و بهکارگیری آن در عمل، گام بردارد و پیوسته در مسیر درست حرکت کند؛ میتواند از هر تاریکی عبور نماید. تأثیر وادی پنجم روی من این است که تا وقتی وادی پنجم را نخوانده بودم، فکر میکردم همین که بنشینم، فکر کنم، تصمیم بگیرم و رویاپردازی کنم کافی است؛ اما این وادی به نحوی تلنگری بود که میگفت: برخیز و حرکت کن! فقط فکر نکن و عمل کن. این وادی برای من نقطه شروع یک راه تازه است؛ راهی که در آن فهمیدم وقتی حرکت میکنم، خدا هم برایم راه را باز میکند. آن خواستههایی که در ذهنم بوده، با سکون و بیعمل به دست نمیآیند. حال هر روز سعی میکنم یک قدم کوچک بردارم؛ حتی اگر زمین بخورم، حتی اگه بترسم، باز هم حرکت میکنم؛ چون فهمیدم ایستادن یعنی مرداب و حرکت یعنی زندگی.
سلام دوستان لیلا هستم یک همسفر
وادیها منابع آموزشی کنگره60 هستند که در چهار وادی اول باید از نظر ذهنی آماده باشیم؛ اما این آمادگی ذهنی، بدون عمل و حرکت فایده ندارد. انسان در این حیات در چند جهان زندگی میکند؛ جهان خاکی، جهان خواب و جهان ذهنی. وادی پنجم میگوید: باید حرکت کنی و تا زمانی که حرکت نکنی، اتفاقی نمیافتد؛ برای رسیدن به نتیجه، حل مشکل یا درمان، باید حرکت کنیم، تصاویر ذهنی را به تصاویر واقعی تبدیل کرده و از قوه به فعل درآوریم. سه اصل مهم: پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک.
باید بدانیم که این حرکتها باید درست و اصولی باشد تا به بیراهه نرویم. در این وادی، هفت کلید وجود دارد؛ اولی برگشت از ضد ارزشها؛ انجام ندادن عملهای ضد ارزشی و بازگشت از آنها. دوم خوداری در مورد کارهایی که فکر میکنیم به نتیجه نمیرسیم که انجام بدهیم یا خیر، به نفع ماست یا به ضرر ما؛ عقل حکم میکند انجام ندهیم و خوداری کنیم. سوم قناعت؛ ما از طبیعت به وجود آمدهایم و باید از آن یاد بگیریم که از سادهترین چیزها یا کمترین امکانات بهترینها را به وجود بیاوریم. خسیس بودن با قناعت کردن فرق میکند و همچنین باید پایههای مالی را محکم کنیم. چهارم صبر؛ پشت سر گذاشتن، تحمل کردن زمان همراه با تلاش و کوشش برای رسیدن به هدف است؛ بعضی اوقات صبر بسیار سخت است؛ ولی این ضرورت زندگی ماست؛ چون بعد از صبر نوبت پیروزی است. پنجم تجسس، قضاوت و غیبت؛ کسانی که تجسس، قضاوت، غیبت میکنند از روی نادانی آنها است. ششم پسانداز؛ باید هم مادی، هم معنوی، پسانداز داشته باشیم؛ در پس انداز کردن یک حکمت و معجزهای است؛ باید پسانداز داشته باشیم و به فرزندانمان هم بیاموزیم. هفتم توکل، رضا و تسلیم؛ در توکل، باید با تفکر، تلاش و کوشش حرکت کنیم و به خداوند توکل کنیم. رضا؛ به آنچه از طرف خداوند برای ما تقدیر میشود رضایت داشته باشیم و تسلیم؛ دراین مرحله ما خواستهای نداریم و پذیرای خواستههای خداوند باشیم؛ مرحله تسلیم خیلی سخت و دشوار است. ما با این موضوعات آشنا شدیم و سعی میکنیم ذرهای از آن را بیاموزیم. ما باید ساختارهای فکری خود را به ساختارهای عملی در بیاوریم تا به هدف برسیم.
سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر
در ابتدا سپاسگزار خداوند بخشنده مهربان هستم و از جناب مهندس دژاکام و خانواده محترمشان تشکر میکنم؛ چرا که اگر چنین بستری فراهم نمیشد و ایشان در اختیار ما نمیگذاشتند، نمیتوانستیم از عمق تاریکیها به روشنایی برسیم و این را میتوان به وادی پنجم ربط داد؛ زیرا ایشان در این وادی یاد دادند که ما باید به خداوند توکل داشته باشیم؛ ولی از تلاش و کوشش دست برنداریم و از ضد ارزشها دوری کنیم تا بتوانیم در صراط مستقیم قدم برداریم. ما در این وادی سه اصل یاد میگیریم که پندار سالم،گفتار سالم و کردار سالم داشته باشیم تا یک زندگی خوب و متعادل را اداره کنیم. باید در تمام مسائل به خداوند توکل کنیم و راضی باشیم به هر آنچه خواست خداوند است تا به مرحله تسلیم در برابر خداوند برسیم. برای اینکه به اهداف خود برسیم باید صبر را در برابر مسائل و مشکلات عملی کنیم. از این وادی و بقیه وادیها که بسیار پربار هستند آموزش میگیرم و سعی میکنم همیشه در زندگی از آنها استفاده کنم؛ از جمله نکات مهمی مثل پسانداز کردن، قناعت، صبر و تحمل، شناخت خود و خدمت کردن به خلق خدا. امیدوارم بتوانیم هر چه در افکار و اندیشه خود داریم در زندگی عملی کنیم.
رابط خبری: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون بیستوچهارم)
ویراستاری: همسفر هاجر رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون یازدهم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سپیده (لژیون بیستم)
ارسال: همسفر عالیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هفدهم) خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی شیخبهایی
- تعداد بازدید از این مطلب :
176