درحرکت خود هیچ تردیدی راه ندهید که مسافرین دیگر در تکمیل سقفهای مرفوع با شما همنوا خواهند شد. فر انسانهای بربادرفته و در خاکستر مدفونشده، مانند گنجی به صاحبان اصلی آنها پس داده خواهد شد، مشروط بر اینکه آن را طلب نمایند.
دستور جلسه این دوره سبب شد تا ما در خدمت همسفر ناهید بوده، با ایشان گفتگویی داشته باشیم و از تجارب ایشان بهره ببریم. همسفر ناهید و مسافرشان، بهزاد با آخرین آنتیایکس مصرفی شیشه وارد کنگره شدند. به مدت ۱۲ ماه، با داروی شفابخش OT و روش DST با راهنمایی دیدهبان مسافر مجید سفر کردند و در حال حاضر ۸ سال و شش ماه است که آزاد و رها هستند. مسافر ایشان اکنون در جایگاه راهنمای متد DST در قسمت مسافران در حال خدمت هستند.
با توجه با آخرین آنتیایکس مصرفی مسافرتان و درمان قطعی و درنتیجه به تعادل رسیدنشان با روش DST، چگونه میتوان خط بطلانی بر نظریه عوام مبنی بر عدم درمان قطعی شیشه کشید؟
علمی که تجربه شده باشد، سندی است بینقص. در درمان شیشه در کنگره۶۰ میتوان به تعداد افرادی که در کنگره به درمان رسیدهاند؛ همچنین نحوه زندگی آنها و حرکتشان بعد از درمان بهسوی تعادل، همه و همه دلایلی برای درمان شیشه در کنگره۶۰ است. شایانذکر است: افراد مصرفکننده شیشه که در کنگره60 با روش DST به درمان رسیدهاند، برخی در تیمهای ورزشی و یا حتی تیمهای ملی و نیز بعضی در اخذ مدارج عالی علمی، تدریس در دانشگاهها و سایر امور به نتایج ارزشمندی رسیدهاند که این امر خط بطلانی بر این نظریه است.
لطفاً تجارب و دستاوردهای ارزشمند خودتان و مسافرتان را در هنگام عبور از گذرگاههای صعبالعبور در منطقه۶۰ درجه زیر صفر را بیان نمایید؟
پیدا کردن مسیر حرکت درست، کسب دانایی، حرکت در جهت ارزشها و دوری از ضد ارزشها، یادگیری اندازه و میزان در هر کار، کسب آگاهی در مقوله اعتیاد و شناخت آن و مواد مخدر، آثار مصرف مواد مخدر، کسب قدرت حل مشکلات بهصورت تدریجی و افزایش نقطه تحمل، کسب ظرفیت و شناخت مسئولیت و جبران خسارت نسبت به خود، خانواده و جامعه ازجمله تجاربی است که در این مسیر آموختیم و در حال آموختن بیشتر هستیم.
ازنظر شما چه استدلالی پشت بیانات جناب مهندس دژاکام در خصوص درمان قطعی آنتیایکس شیشه به روش DST وجود دارد؟
استدلال بیانات جناب مهندس، افرادی است که بهواسطه روش DST درمان شدهاند و همانطور که بارها و بارها جناب مهندس فرمودهاند: «درمان قطعی؛ یعنی اینکه شخص بعد از درمان در کنار مواد باشد و بدون هیچ مشکلی، هوس و خواستهای مواد مصرف نکند».
آیا جهانبینی و علم کنگره توانسته به امیدواری افراد بیمار و ادامه قدمهای محکم و استوار کمک کند، شما آن را چگونه تفسیر میکنید؟
بهراستی جهانبینی و علم کنگره قادر است باعث افزایش امیدواری و استواری قدمهای بیماران شود؛ زیرا جهانبینی در کنگره چیزی نیست جز علم درست زندگی کردن. بهواسطه آن است که شخص متوجه میشود در چه نقطهای قرارگرفته و چه بایدونبایدهایی را انجام دهد.

نگرش اشتباه و غالباً گمراهکنندهای در خصوص شیشه وجود دارد که فقط مواد مرفین دار و خانواده تریاک اعتیادآور هستند و شیشه به دلیل عدم وجود مرفین، اعتیادی به دنبال ندارد. این نگرش غلط را با در نظر گرفتن واقعیت کنونی در جامعه چگونه تحلیل میکنید؟
نتایج مصرف شیشه نشان داد که شیشه مخدر و یا محرک نیست؛ بلکه فقط سلامت روانی و اجتماعی را به خطر میاندازد و این نگرش فقط و فقط توسط افرادی سودجو به جامعه تزریق و بعد از مدتی تازه افراد متوجه شدند با چه ماده وحشتناکی دستوپنجه نرم میکنند.
ازنظر شما همقدم شدن همسفر و مسافر در کنار یکدیگر در طی مسیر، جهت پرواز با فراغ بال به همراه مسائل و مشکلات، بادید تازه نیازمند چه بستری است؟
نحوه زندگی شخص مصرفکننده در دوران مصرفش، باعث دوری و اختلاف عقیده او با افراد خانوادهاش میشود و وقتی شخص با آمدن به کنگره با مفاهیم جدید و با علم زندگی (یا بلد نبوده یا فراموش کرده) برخورد میکند، مجدداً این اختلاف عقیده به وجود میآید؛ ولی وقتی مسافر (شخص مصرفکننده در حال درمان) و همسفر او (همسر یا خانواده درجه اول او) باهم و توأم به کنگره میآیند، دارای زبان مشترکی میشوند که باعث به وجود آمدن پیوندی محکم بین آنها میشود که این پیوند و همزبانی خیلی از مشکلات را به سهولت حل میکند.
با توجه به حضور شما و مسافرتان در کنگره، آینده خود و خانوادهتان را در این مکان و یا بیرون از آن چگونه میبینید و در این راه خواستار رسیدن به چه اهدافی هستید؟
هر انسانی اعم از مسافر یا همسفر که سفر خود را در کنگره آغاز میکند، میآموزد که باید برای حل مسائل و مشکلات باید هرروز و هرلحظه میزان دانایی خودش را افزایش دهد تا به هدف یا اهداف خود برسد و میداند توقف در دانایی چیزی نیست جز برگشت به سمت سیاهی و حرکت به سمت ضد ارزشها؛ چون همانطور که ارزشها و روشناییها رشد میکنند، سیاهیها و ضد ارزشها هم رشد میکنند و توقف در دانایی؛ یعنی پیروزی سیاهی. ما در این راه همواره خواستار رسیدن به آنچه باید باشیم؛ یعنی انسان بودن، هستیم و انسان بودن چیزی نیست جز کسب دانایی و خدمت بدون چشمداشت به تمام افراد جامعه.
با نهایت تشکر از همسفر ناهید و توفیق روزافزون برای ایشان و خانواده محترمشان. امید است با صبر و شهامت، مسیر رشد و رهایی برای همگان هموارتر شود.
طراح سؤال و مصاحبهکننده : همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر شادی
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر اسرین (لژیون بیستوسوم)
ویرایش: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر محترم (لژیون چهاردهم) نگهبان سایت همسفران
ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر بهجت (لژیون ششم) دبیر اول سایت
همسفران نمایندگی آکادمی
- تعداد بازدید از این مطلب :
209