جلسه هشتم از دور بیست ودوم سری کارگاه های اموزشی کنگره ۶۰بیستون کرمانشاه به استادی ،مسافر یوسف و نگهبانی مسافر مجتبی ودبیری مسافر حیدر با دستور جلسه( تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن به روش DST)در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۴/24راس ساعت ۱۷ اغاز به کار نمود .
سخنان استاد:
خدا را سپاسگزارم که باز فرصتی شد که در میان شما عزیزان قرار بگیرم تا بتوانم آموزش بگیرم. دستور جلسه در مورد تخریبهای شیشه است. من فکر میکردم که ماده مخدر شیشه اعتیاد آور نیست و همان واژهای که همیشه برای آن به کار برده میشد بیقراری بود را دارد و نمیتواند ما را معتاد کند اما با آزمایشات پزشکی که بر روی این ماده انجام شد متوجه شدیم که این ماده بسیار اعتیادآور است. شیشه در سال ۱۸۷۷ میلادی توسط کشور آلمان بر روی تحقیق بر روی بیمارانی که دچار مشکل روانی بودند تولید شد اما در ادامه توسط کشور ژاپن در ارتش این کشور استفاده شد برای اینکه سربازان کمتر استراحت کنند یا بخوابند اما سربازانی که بیشتر از این ماده استفاده میکردند دچار اختلالات روانی و بیماریهای عصبی شدند.
.jpg)
شیشه از دو ترکیب لئو آنفتامین و دئوسترو متانفتامین تولید شد و این دو ماده یک ماده قویتر به اسم متا آمفتامین که بسیار قویتر است تولید کردند. بیشترین تخریب شیشه در قسمت مغز و روان انسان است و از طریق کبد انسان جذب بدن میشود. بزرگترین علت مصرف مواد مخدر همانطور که کنگره به ما آموزش داده است جهل و ناآگاهی خودمان است مانند گروهی از دانشجویان که به دلیل بیدار ماندن و کسب انرژی برای امتحانات از این ماده استفاده کردند و یا کسانی که برای فرار از حال خراب و مسائل جنسی خود به این ماده پناه بردند. شیشه سطح دوپامین بدن را طور خیلی زیادی بالا میبرد و یک حالت سرخوشی به انسان دست میدهد اما بعد از مدتی مصرف انسان دچار اختلالات روانی و افسردگی و بیماری پارکینسون میشود.
.jpg)
علائم اولیه مصرف شیشه میتواند هیجان زدگی و کاهش اشتها و بیخوابیهای شبانه برافروختگی چهره میباشد و علایم بلند مدت آن میتواند لاغر شدن صورت و بدن افتادن دندانها پوکی استخوان باشد. ما با مصرف کردن شیشه شخصیت خودمان را ترور میکنیم و خود را نابود میکنیم اما یک نوید باید به همه دوستان خارج از این مجموعه بدم که درمان شیشه در کنگره ۶۰ در حال انجام است و با یک پروتکل بسیار راحت میتوان این معضل را درمان کرد. عزیزانی که خواست درمان دارند با صبر و حوصله و خواست قوی که دارند حتماً به درمان خواهند رسید.
مرزبان خبری: مسافر اکبر
عکس،تایپ و ارسال: مسافر بهرام
- تعداد بازدید از این مطلب :
35