English Version
This Site Is Available In English

شیشه هم مانند سایر مخدرها درمان دارد

شیشه هم مانند سایر مخدرها درمان دارد

شیشه از خانواده آمفتامین‌ها است و مواد تشکیل‌دهنده آن اسید آمفتامین و قرص‌های تاریخ‌گذشته است. آقای مهندس مصرف‌کنندگان شیشه را مصرف‌کنندگان شاخ‌دار می‌نامند، زیرا توهمی که افراد با مصرف شیشه به آن دچار می‌شود خیلی خطرناک و آزاردهنده است. اوایل مصرف شیشه، این ماده برای انسان؛ مانند یک ماده دوپینگ کننده فوق‌العاده است و در کوتاه‌مدت، اثر لذت بخشی دارد؛ اما رفته‌رفته با زیادتر شدن مصرف متأسفانه تبدیل به فاجعه می‌شود. خوشبختانه برخلاف تصور مردم که شیشه را غیرقابل‌درمان می‌پندارند، اعتیاد به این ماده مخدر و محرک، در کنگره به روش DST به مدت یازده ماه قابل‌درمان است.

سلام و عرض ادب. لطفاً به‌رسم کنگره خودتان را معرفی کنید و به ما بگویید چگونه با کنگره آشنا شدید.

سلام دوستان، محبوبه هستم همسفر. ما در سال 1390 با پیشنهاد یکی از دوستان با کنگره آشنا شدیم و اینک مدت چهارده سال است که با کنگره آشنا هستیم. شانزده ماه و یک روز با راهنمایی راهنمایان محترم، مسافر پژمان و همسفر محبوبه سفر کردیم. اکنون به لطف خداوند و دستان پرمهر آقای مهندس یک سال و شش ماه است که آزاد و رها هستیم. رشته ورزشی خودم دارت و رشته ورزشی مسافرم والیبال و شنا است.

باتوجه‌به اینکه مسافر شما با آنتی ایکس شیشه وارد کنگره شدند، بی‌شک دانش شما در مورد اعتیاد به این ماده مخدر در مرحله عین‌الیقین است. لطفاً در مورد اثرات مصرف شیشه در صور آشکار و پنهان فرد مصرف‌کننده برای ما بگویید.

مسافر من مصرف هروئین داشت؛ اما در کنار آن شیشه هم مصرف می‌کرد و با آنتی ایکس هروئین و شیشه وارد کنگره شدیم. در مورد مصرف شیشه و تأثیر آن در صور پنهان و آشکار انسان؛ باید بگویم شیشه بیشترین تخریب را در صور پنهان دارد. عکس‌العمل‌های آشکار در مسافرانی که شیشه مصرف می‌کنند این است که چند شبانه‌روز نمی‌خوابند، مردمک چشم آن‌ها گشاد می‌شود، بیشتر مواقع تشنه هستند و میل به غذا ندارند. عکس‌العمل‌های پنهانی که در واقع روی ذهن فرد مصرف‌کننده تأثیر می‌گذارد، باعث می‌شود حالت‌های غیرعادی از شخص سر بزند، در توهم باشد و چیزهایی را ببیند که ما نمی‌بینیم، به همه چیز شک می‌کند و فکر می‌کند کسی او را تعقیب می‌کند. گاهی به همسفر خود شک می‌کند و او را اذیت می‌کند. می‌توانیم حرکات غیرعادی از یک مصرف‌کننده شیشه ببینیم که بسیار خطرناک است و تنها راه برخورد با یک مصرف‌کننده شیشه این است که هرچه می‌گوید؛ ما بگوییم: بله شما درست می‌گویید!

آقای مهندس در سال ۸۶ هشدار دادند که سونامی شیشه در راه است. برداشت شما از این هشدار چه بود؟ آیا تفاوتی بین شیشه و مخدرهای صنعتی با مخدرهای سنتی مثل تریاک می‌بینید؟

در آن زمان که تازه ماده مخدر شیشه وارد بازار شده بود؛ افراد جامعه ما در مورد آن شناختی نداشتند و بسیار خطرناک و مخرب بود. اکنون شیشه‌هایی که در بازار موجود است حتی از نظر شیمیایی با آن زمان بسیار متفاوت است؛ اما تخریب آن اگر بیشتر نباشد، قطعاً کمتر نیست. برخی از افراد فکر می‌کنند شیشه ماده‌ای است که اعتیاد ندارد؛ اما به نظر من، هزاران برابر خطرناک‌تر از مواد مخدر سنتی مانند تریاک است. شخصی که شیشه مصرف می‌کند، رفتارهای بسیار خطرناکی دارد؛ زیرا از آمفتامین ساخته شده است که از یک نوع اسید تولید شده و ماده‌ای بسیار مخرب است. در مصرف تریاک، شخص توهم ندارد و کارهای غیرعادی از او سر نمی‌زند.

بیرون از کنگره بسیار شنیده‌ایم که اعتیاد به شیشه درمان ندارد. نظر شما در مورد درمان شیشه در کنگره۶۰ با روش DST و داروی OT  چیست؟

زمانی که شیشه وارد کشور شد، مصرف‌کنندگان زیادی پیدا کرد و در ادامه، همه می‌گفتند: ماده خطرناکی است که هیچ راه درمانی ندارد؛ اما آقای مهندس شیشه را با همان متد DST و داروی OT که کامل‌ترین مواد است و برای درمان انواع مواد مخدر، حتی شیشه پاسخ داد و مصرف‌کنندگان شیشه در کنگره توانستند به‌راحتی به درمان و حال خوش برسند.

در کنگره۶۰ چه اتفاقی برای یک فرد مصرف‌کننده می‌افتد که سیستم بدن او به تعادل می‌رسد و بدون ایجاد وسوسه می‌تواند در لابراتوار شیشه به‌راحتی کار کند؟

زمانی که شخصی در کنگره درمان می‌شود؛ چرا می‌گوییم به تعادل می‌رسد؟ به علت این‌که درمان در کنگره به روش DST که روش تدریجی است صورت می‌گیرد و در این روش، سیستم ایکس (سیستم تولید مخدرهای طبیعی بدن) که سال‌ها بر اثر مصرف مواد مخدر بیرونی؛ مانند شیشه یا هر ماده مخدر دیگر، آسیب دیده است؛ آرام‌آرام بازسازی می‌شود و مخدرهای طبیعی جسم دوباره شروع به فعالیت می‌کنند و جایگزین مخدرهای بیرونی می‌شوند و در نتیجه، جسم فرد مصرف‌کننده که دچار تخریب شده بود دوباره بازسازی می‌شود و به تعادل می‌رسد. به همین علت، فردی که به درمان رسیده است؛ حتی اگر در لابراتوار شیشه نیز کار کند هیچ وسوسه‌ای ندارد؛ زیرا جسم او بازسازی شده است و دیگر نیاز به مواد ندارد.

شما برای خانواده‌هایی که با یک فرد مصرف‌کننده شیشه زندگی می‌کنند و یا تازه‌واردینی که برای درمان اعتیاد به شیشه وارد کنگره شده‌اند چه توصیه‌ای دارید؟

توصیه من این است که شاید آن‌ها آگاهی لازم را در مورد شیشه نداشته باشند و فکر می‌کنند ماده مخدری است که نمی‌شود آن را درمان کرد؛ درصورتی‌که اگر با کنگره آشنا شوند و در آنجا حضور پیدا کنند، می‌بینند که با روش DST و داروی OT شیشه هم مانند سایر مخدرهای دیگر درمان دارد و در کنگره به‌راحتی به درمان می‌رسند. متأسفانه در جامعه ما هنوز درمان شیشه جا نیفتاده است و می‌گویند: اعتیاد به شیشه خطرناک است؛ درصورتی‌که در کنگره مصرف‌کنندگان شیشه به‌راحتی درمان می‌شوند و به حال خوش می‌رسند.

ماده‌ محرک موجود در شیشه، آمفتامین است که می‌گویند انرژی و تمرکز انسان را افزایش داده و همچنین موجب کاهش اشتها می‌شود. به نظر شما چرا جوانان و نوجوانان ما نباید از خواص جادویی این ماده بهره‌مند شوند؟!

زمانی که شیشه وارد بازار شد و مصرف‌کننده‌ها به آن روی آوردند؛ جوانان و نوجوانان با این باور که با مصرف شیشه می‌توانند بیدار بمانند، درس بخوانند و در امتحانات موفق شوند؛ یا مصرف شیشه باعث می‌شود لاغر شوند و به تناسب‌اندام برسند، جوانان ما را فریب دادند. آنان این آگاهی را نداشتند که درون شیشه آمفتامین وجود دارد و باعث اعتیاد می‌شود و در آن‌ها انواع تخریب به وجود می‌آید؛ آن‌ها فکر می‌کردند با این ماده جادویی می‌توانند سریع به خواسته‌های خود برسند. درحالی‌که شیشه، سیستم مغز انسان را طوری خراب می‌کند که نه‌تنها توانایی ذهنی فرد افزایش نمی‌یابد، بلکه او را دچار توهم و نوعی جنون می‌کند که البته همه این‌ها در کنگره درمان می‌شود.

لطفاً اگر مطلبی باقی مانده است که به آگاهی افرادی که نیازمند این اطلاعات هستند، کمک می‌کند برای ما بیان کنید.

از آقای مهندس سپاسگزارم که این بستر را فراهم کردند تا ما در آن آموزش بگیریم و روزبه‌روز به دانایی ما افزوده شود. ما می‌دانیم هر نوع ماده مخدر، محرک و دخانیات از قبیل شیشه، هروئین، تریاک، الکل و سیگار در کنگره به روش DST قابل‌درمان است و بسیاری از خانواده‌ها که در گذشته دچار هر نوعی از اعتیاد بودند؛ اکنون در کنگره به درمان رسیده‌اند. از خداوند سلامتی برای آقای مهندس و خانواده محترم ایشان خواستارم. امیدوارم مسیر کنگره۶۰ برای کسانی که دچار اعتیاد هستند، باز شود تا در این مکان مقدس حضور پیدا کنند و با آموزش‌ها به حال خوش برسد.

مصاحبه‌کننده و طراح سؤال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر مینا (لژیون دوم)
عکاس: مرزبان خبری همسفر طاهره
ارسال: راهنما همسفر افسون نگهبان سایت
همسفران نمایندگی نائین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .