English Version
This Site Is Available In English

پیامدهای مصرف شیشه

پیامدهای مصرف شیشه

مشارکت مکتوب همسفران لژیون یازدهم:

راهنما همسفر مولود:

دستور جلسه شیشه و مخدرهای جدید برای من همسفر، بسیار مهم و آموزنده است؛ اگر من به عنوان یک همسفر، این مواد مخدر محرک و مخرب را بشناسم و با مکانیزم و عملکرد آن آشنا شوم، قطعاً می‌توانم در درمان مسافرم، نقش مهمی ایفا کنم.

خدا را شکر می‌کنم با وجود اینکه در کل دنیا شیشه یا آیس خطرناک و بدون درمان به نظر می‌رسد؛ اما در کنگره ۶۰ به راحتی با داروی اپیوم، طی ۱۱ ماه قابل درمان و مثل آب خوردن است.

شخص مصرف‌کننده دوباره زنده و سالم می‌شود، به شرط اینکه بپذیرد معتاد است و شیشه اعتیاد دارد و سفر خود را به درستی انجام دهد؛ از آنجایی که مت‌آمفتامین، مواد سازنده شیشه است، متاسفانه در قرص‌های لاغری هم استفاده می‌شود و خودم به شخصه تجربه تلخ اما کوتاهی از مصرف این قرص‌ها را دارم و این موضوع را باید بدانم که هیچ ماده‌ مفید و موثری نمی‌تواند طی چند روز موجب ۱۰ کیلو کاهش وزن شود؛ مگر از ترکیبات مخدر، درست شده باشد‌.

خدا را شکر می‌کنم حتی مسئله اضافه وزن هم در کنگره ‌۶۰ حل شد و با متد ‌بی‌خطر، کاهش وزن صورت می‌گیرد.

همسفر لیلا:

شیشه، ماده‌ای صنعتی و شیمیایی است که مصرف آن موجب افزایش ترشح دوپامین در مغز تا ۱۱ برابر حالت طبیعی می‌شود؛ این تغییر شیمیایی می‌تواند به بروز اختلالات رفتاری جدی منجر گردد.

یکی از مهم‌ترین آثار مصرف شیشه، معکوس شدن عملکرد چاکراهاست؛ شیشه نسبت به سایر مواد مخدر، تخریب شدیدتری در مغز ایجاد می‌کند.

آقای مهندس تأکید می‌کنند که شیشه در دسته‌ مواد مخرب و جنایی قرار می‌گیرد، نه مواد مخدر. 

از مهم‌ترین عوارض بلند مدت مصرف شیشه می‌توان به اختلال در عملکرد دریچه پروستات اشاره کرد؛ همچنین عوارضی همچون بیماری‌های دهان و دندان، انقباض سرخرگ‌ها و سیاهرگ‌ها، فشار خون بالا و بروز توهم از دیگر پیامدهای مصرف این ماده هستند.

مصرف‌کنندگان شیشه به‌شدت دچار بدبینی می‌شوند؛ آن‌ها تصور می‌کنند که همه در اشتباه‌اند و تنها خودشان درست فکر می‌کنند.

این باور نادرست که شیشه حاوی مرفین نیست و اعتیادآور نمی‌باشد باعث شده است که مصرف آن روز‌ به ‌روز افزایش یابد.

تنها دارویی که می‌تواند به‌طور کامل اعتیاد به شیشه را درمان کند، شربت تریاک است.

همسفر مریم:

شیشه بسیار خطرناک‌تر‌ و سنگین‌تر از سایر مواد مخدر مانند تریاک و هروئین است.

متاسفانه بعضی از افراد در اثر عدم آگاهی، از شیشه برای لاغری و بالا بردن انرژی استفاده می‌کنند و بعد از مدتی به اعتیاد منجر می‌شود.

کسی که شیشه مصرف می‌کند، دچار توهم شدید می‌شود‌، به حرکات جنون‌آمیز دست می‌زند، تا ۲ روز نمی‌خوابد و یا برعکس باعث خواب سنگین و بیهوشی طولانی مدت می‌شود.

مهم‌ترین عوارض مصرف شیشه اختلال در عملکرد دریچه پروستات است‌.

بیرون از کنگره کسی نتوانست شیشه و سایر مواد مخدر را درمان کند اما آقای مهندس توانستند آن را با متد دی اس تی، روش تدریجی درمان کنند و مصرف‌کنندگان را از تاریکی اعتیاد نجات دهند.

مسافر من، برای مدت کوتاه که شیشه مصرف می‌کرد، دچار توهم می‌شد و یک‌بار توهم زده بود که کسی او را تعقیب می‌‌کند، در اثر همین توهم تصادف کرد و از همان روز تصمیم گرفت مصرف شیشه را برای همیشه کنار بگذارد.

همسفر عائده:

شیشه یکی از خطرناک‌ترین و مخرب‌ترین نوع مواد مخدر است که مصرف طولانی مدت آن، باعث می‌شود تا مصرف‌کننده در اثر نخوابیدن و غذا نخوردن، دچار زودرنجی و افسردگی شود.

مصرف‌کننده شیشه، متوهم می‌شود، از خود رفتارهای خطرناک نشان می‌دهد و برای خود و اطرافیان مشکلات زیادی را به‌ وجود می‌آورد.

از آسیب‌های شیشه می‌توان به اختلال عملکرد دریچه پروستات، آسیب‌های کبدی، ایجاد عفونت در دستگاه گوارش بخصوص روده‌ها و همچنین تضعیف قوای جنسی اشاره کرد.

در کنگره ۶۰ مصرف‌کنندگان شیشه با استفاده از شربت تریاک به درمان قطعی می‌رسند.

به امید روزی که در هیچ خانواده‌ای مصرف‌کننده مواد از هر نوع، وجود نداشته باشد؛ به امید آن روز.

همسفر شکریه:

مصرف شیشه موجب تحریک ناحیه لذت در مغز و ایجاد توهم می‌‌شود و چنان اثری از خود در مغز به جای می‌گذارد که فرد را به تکرار مصرف وادار می‌کند.

شیشه بسیار قوی است و به‌طور مستقیم روی سیستم عصبی مغز تاثیر می‌گذارد؛ مصرف شیشه می‌تواند توهمات بسیار شدید و ترسناک را ایجاد کند؛ این توهمات ممکن است شامل دیدن اشیاء و افرادی که وجود ندارند، شنیدن صداهای غیر واقعی و احساس حضور موجودات ترسناک باشند.

برخی از مصرف‌کنندگان شیشه احساس می‌کنند تحت تعقیب قرارگرفته‌اند یا در خطر جدی هستند، این توهمات می‌تواند منجر به فشارهای روانی خطرناک و خشونت‌آمیز شوند.

با آرزوی اینکه کنگره ۶۰ در تمام دنیا جهانی شود و همه انسان‌هایی که در بند مواد مخدر هستند، آزاد و رهاشوند.

همسفر سارا:

در مورد اعتیاد به شیشه آقای ‌‌مهندس‌ فرمودند: شیشه ماده مخدر نیست بلکه ماده مخرب است؛ واقعاً مصرف‌کننده شیشه با توهماتی که می‌زند می‌تواند دست به جنایت‌های مختلفی بزند و مانند یک بمب ساعتی متحرک است.

در مواردی دیده شده که فرد مصرف‌کننده، حتی به فرزند خود آسیب رسانده یا او را کشته است؛ چنین فردی نسبت به اطرافیان خود دچار بدبینی شدید می‌شود و به همه سوء ظن پیدا می‌کند، فکر می‌کند همه با او دشمن هستند و برای او نقشه می‌کشند.

خیلی از افراد برای لاغر شدن، بیدار ماندن بیشتر، درس خواندن یا انجام کارهای طاقت‌فرسا شروع به مصرف شیشه می‌کنند و دچار اعتیاد می‌شوند.

چند سال پیش مسافر من برای مدتی شیشه مصرف می‌کرد تا بیشتر بتواند بیدار بماند و کار کند؛ می‌گفت همه می‌گویند شیشه اعتیاد ندارد و در ۳ روز می‌شود بدون درد و خماری ترکش کرد؛ اما آن‌ موقع مسافر من فقط صور آشکار را می‌دید و نسبت به صور پنهان آگاهی نداشت؛ ۳ شب بیدار می‌ماند، مشغول کار بود، خسته نمی‌شد و انتظار داشت که ما هم مانند او باشیم اما پس از چند روز بی‌خوابی، تمام انرژی‌اش تحلیل می‌رفت و به شدت بی‌حال و خسته می‌شد؛ من و فرزندانم از ترس اینکه آسیبی به ما نرساند، شب‌ها نمی‌خوابیدیم، تجربه‌هایی را پشت‌ سر گذاشتیم که حتی تصورشان هم نمی‌کردیم.

با اینکه مسافرم در سال‌های گذشته انواع مواد مخدر را تجربه کرده بود، هیچکدام به اندازه شیشه آزاردهنده و مخرب نبود.

خدا را شکر می‌کنم که در کنگره، با معجزه مهندس، به کمک شربت اوتی، اعتیاد به شیشه نیز درمان می‌شود و مسافر من هم به درمان رسید. همیشه مدیون مهندس، راهنما و تمام خدمتگزاران کنگره ۶۰ هستم.

همسفر زهرا:

مصرف شیشه دستگاه تنفسی را تخریب کرده و به ریه‌ها آسیب می‌زند و منجر به سرطان ریه می‌شود؛ به‌طور کلی تخریب‌ها و آسیب‌های مصرف شیشه شامل سه بخش اصلی است: جسم، روان و جهان‌بینی.

کارگاه‌های آموزشی که در کنگره ۶۰ برگزار می‌شوند، باعث درمان تفکر و جهان‌بینی مصرف‌کننده‌ها می‌شود؛ تنها روش درمان موفق روش DST است که به دستان توانمند جناب مهندس دژاکام ابداع شد و انسان‌های بسیاری را از دام اعتیاد نجات دادند.

مصرف شیشه باعث تخریب در قسمت مغز و ایجاد توهم می‌شود و چنان اثری در مغز به جای می‌گذارد که شخص را به ادامه مصرف وا می‌دارد؛ شیشه بسیار قوی است و روی سیستم عصبی مغز تاثیر می‌گذارد.

آقای مهندس به زیبایی در مورد تخریب شیشه توضیح دادند و همیشه با مثال‌های ملموس و عمیق راه را برای ما روشن کرده‌اند.

یکی از تخریب‌های مصرف شیشه این است که در عالم بیداری، پنج حس درونی فرد از کار می‌افتد و پنج حس بیرونی‌اش فعال می‌شود.

همچنین، بر خلاف تصور بسیاری، درمان شیشه و حتی هروئین، راحت‌تر از درمان تریاک است.

من به عنوان یک همسفر، دوران سختی‌ را پشت سر گذاشتم، زندگی کردن با یک فرد مصرف‌کننده شیشه بسیار ناراحت کننده و طاقت‌فرساست، اعضای خانواده مدام در‌ ترس، اضطراب و ناامنی روانی به سر می‌برند.

به قول آقای مهندس، شیشه چیزی نیست که در دسته مواد مخدر جای بگیرد بلکه در دسته مواد مخرب و جنایی جای دارد؛ توهمات شیشه به گونه‌ای است که بیان آن‌ها کار ساده‌ای‌ نیست، باور کردنی نیست مصرف‌کنندگان شیشه‌ پس از گذشت مدتی، شدیداً بدبین می‌شوند ‌و همه مردم را دشمن خود تصور می‌کنند و احساس می‌کنند دائماً در حال تعقیب شدن هستند.

به امید روزی که کنگره ۶۰ جهانی شود و همه انسان‌های‌ گرفتار مواد مخدر، آزاد و رها شوند و به درمان قطعی برسند.

همسفر فرحناز:

شیشه با نام علمی مت‌آمفتامین، ماده مخدر صنعتی خطرناکی است که موجب افزایش سطح دوپامین در بدن فرد مصرف‌کننده گردیده و عوارض متعددی از جمله بی‌خوابی، بی‌اشتهایی و آسیب‌های روانی‌ به دنبال دارد.

این ماده محرک، ساخته دست بشر است و در طول جنگ جهانی دوم برای بیدار ماندن‌ به سربازان داده می‌شد؛ همچنین از شیشه برای لاغری نیز استفاده می‌شود، از این‌رو در داروهای لاغری غیراستاندارد به کار رفته است؛ کاربرد دیگر شیشه جهت کاهش افسردگی است. 

شکل مصرف شیشه به صورت خوردنی و کشیدنی با لوله‌ای شیشه‌ای، استنشاقی و تزریقی‌ است، این ماده مخدر خطرناک به طور مستقیم روی سیستم عصبی فرد تأثیر گذاشته و باعث پرخاشگری و خشونت می‌شود؛ گاهی فرد مصرف‌کننده مرتکب‌ جرم و جنایت می‌شود.

مصرف‌کنندگان شیشه دچار انرژی و سرخوشی موقت می‌شوند که این امر به علت بالا رفتن سطح دوپامین در آن‌ها رخ می‌‌دهد.

شیشه موجب پیری زودرس، ابتلا بیشتر به HIV و افزایش دمای بدن نیز می‌شود.

تا قبل از شکل‌گیری‌ کنگره ۶۰، هیچ درمانی برای کاربران این ماده مخدر وجود نداشت و پزشکان تنها با تجویز داروهای اعصاب و روان بیماری را کنترل می‌کردند اما به لطف خدا، کشف روش DST و نحوه استفاده صحیح از شربت OT، راه درمان قطعی شیشه نیز آشکار شد و این را مدیون آقای مهندس هستیم.

همسفر سما:

این دستور جلسه، به‌ نظر من یکی از مهم‌ترین موضوعات است.

چرا که باعث می‌شود خانواده‌ها آگاه‌تر شوند و بهتر درک کنند که مصرف‌کننده‌ شیشه، چه آسیب‌هایی می‌بیند و چگونه باید با او برخورد شود.

در واقع، این موضوع برای من بسیار جالب و تأثیرگذار بود، چرا که پیش از ورودم به کنگره، تصورات اشتباه درباره‌ مصرف‌کنندگان، به‌ویژه مصرف‌کنندگان شیشه داشتم.

 همیشه ترسی در درونم بود و سوالات زیادی ذهنم را مشغول کرده بود، اینکه چه می‌شود که یک نفر به سمت مصرف مواد می‌رود؟ چرا خودش و خانواده‌اش را نابود می‌کند؟

در بسیاری از مواقع، ناخودآگاه آن‌ها را قضاوت می‌کردم و نگاه منفی نسبت به آن‌ها داشتم.

اما پس از ورودم به کنگره، دیدگاهم به‌تدریج تغییر کرد؛ با «صورت ‌مسئله‌ اعتیاد» آشنا شدم، اطلاعات مفیدی دریافت کردم، مشارکت‌ها را شنیدم و از نزدیک با خانواده‌ها و مصرف‌کنندگان مواجه شدم؛ آن‌جا بود که فهمیدم در پس ظاهر بسیاری از این افراد، دردها، رنج‌ها و تلاش‌های زیادی وجود دارد؛ دیدم افرادی که روزی مصرف‌کننده ‌شیشه بوده‌اند، اکنون با استفاده از روش DST و داروی OT به درمان رسیده‌اند؛ اما مهم‌تر از درمان فیزیکی، آموزش‌هایی بود که دیدگاهشان را نسبت به زندگی تغییر داده و آن‌ها را به انسان‌هایی متعادل و آگاه تبدیل کرده است.

آرامشی که امروز در آن‌ها و خانواده‌هایشان می‌بینم، نتیجه‌ همین مسیر تحول است‌‌‌، این تجربه به من آموخت که بسیاری از قضاوت‌ها و باورهای اشتباهم باید کنار بروند؛ اکنون کنگره برای من تبدیل به یک مکان امن شده است، هم برای خودم و هم برای مسافرم.

در پایان، از صمیم قلب قدردان مهندس دژاکام عزیز و تمام خدمتگزاران کنگره ۶۰ هستم، به‌ ویژه کمک‌راهنمای دلسوزم خانم مولود عزیز که با مهربانی و صبوری راه درست را به من نشان می‌دهد و در کنارم هستند.

نویسنده: همسفران لژیون یازدهم
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مولود (لژیون یازدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر سما رهجوی راهنما همسفر مولود (لژیون یازدهم) دبیر دوم سایت
همسفران نمایندگی اروند آبادان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .