English Version
This Site Is Available In English

مصرف شیشه سرخوشی زیادی دارد

مصرف شیشه سرخوشی زیادی دارد

«يكي از انواع مواد مخدر كه امروزه پرمصرف است؛ آيس، شيشه يا كريستال است. وجه‌تسمیه اين ماده ‌مخدر اين است كه اين ماده در بعضی حالات، شكل ظاهری آن شبيه خرده‌شیشه و يا تكه‌های كوچک يخ است؛ اما بیشتر به‌صورت دانه‌های ریز است؛ اين ماده در اروپا و آمريكا بيشتر به نام آيس شناخته می‌شود. مهم‌ترین ماده اصلی شیشه، آمفتامین است و آمفتامین یک محرک است و به همین دلیل شیشه جزو دسته محرک‌ها محسوب می‌شود.»

راهنما همسفر زهرا و مسافرشان با آخرین آنتی ایکس شیشه، قرص ترامادول و تریاک وارد کنگره شدند. به مدت ۱۱ ماه با متد DST و داروی OT باراهنمایی مسافر مهرداد و همسفر زهره سفر کردند و هم‌اکنون به لطف خدا و با دستان پرمهر آقای مهندس ۸ سال و ۱۱ ماه است که آزاد و رها هستند؛ ایشان در رشته ورزشی والیبال و دارت و مسافرشان در رشته ورزشی باستانی فعالیت می‌کنند. راهنما همسفر زهرا در جایگاه‌های مرزبانی، نگهبانی، دبیری، نشریات، عضویت لژیون سردار، سایت، ورزشبان بدمینتون و دبیر لژیون سردار و راهنمای تازه‌واردین خدمت کرده‌اند و هم‌اکنون در جایگاه راهنمایی در حال خدمت هستند.

اینک در مورد دستور جلسه «تخریب‌های شیشه، مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST.» با ایشان گفتگویی ترتیب داده‌ایم که توجه شمارا به آن جلب می‌کنم.

چرا مواد مخدر جدید و شیشه بسیار خطرناک شناخته‌شده‌اند و آقای مهندس دستور جلسه جداگانه اختصاص داده‌اند؟

شیشه مستقیماً روی مغز اثر می‌گذارد و مقدار زیادی دوپامین آزاد می‌کند که شخص احساس سرخوشی زیادی دارد و شخص مصرف‌کننده برای تجربه دوباره این احساس، به‌سوی مصرف شیشه کشیده می‌شود و چون بدن در مقابل شیشه مقاومت نشان می‌دهد؛ برای همین مقدار مصرف هم بالا می‌رود و در ادامه منجر به رفتارهای پرخطر، خشونت، تحریک‌پذیری شدید، توهم دیداری و شنیداری، بدبینی، پارانویا، اضطراب، افسردگی شدید و حتی میل به خودکشی را نیز در پی دارد و به همین دلیل مصرف شیشه و مخدرهای جدید، بسیار خطرناک است. آقای مهندس درمان شیشه را راحت‌ترین نوع درمان می‌شمارند و طبق سخنان جدید ایشان، شیشه دیگر مثل گذشته‌ها خطرناک نیست؛ چون ما راه درمان آن را پیداکرده‌ایم و به‌راحتی درمان می‌کنیم؛ حتی فرمودند: شاید دستور جلسه شیشه را از دستور جلسات هفتگی حذف کنند.

با توجه به اینکه بسیاری از مصرف‌کنندگان شیشه و مواد مخدر جدید به علت نداشتن مورفین در این مواد خود را معتاد نمی‌دانند، توضیحی بفرمایید؟

مصرف‌کنندگان شیشه، اغلب به‌خاطر نداشتن عکس‌العمل‌های آشکاری که در دیگر مواد مخدر وجود دارد؛ ولی در شیشه وجود ندارد، خود را معتاد نمی‌دانند؛ اما بیشتر عکس‌العمل‌ها در قسمت صور پنهان انجام می‌گیرد و چون شخص نسبت به آن آگاهی ندارد، متوجه آن نمی‌شود و درنتیجه آن را اعتیاد نمی‌داند.

با توجه به اینکه شیشه فاقد مرفین و مشتقات مرفین است، چگونه با داروی OT درمان می‌شود؟

متاآمفتامین یا همان شیشه که در کشورهای اروپایی به نام کریستال یا آیس آن را می‌شناسند؛ روی دوپامین مغز اثر می‌گذارد و میزان تولید آن را حدود ۱۱ برابر افزایش می‌دهد؛ به همین خاطر برای اینکه در قطع ناگهانی شیشه، مغز دچار شوک نشود، داروی OT تجویز می‌شود که میزان تولید دوپامین را تا ۴ برابر افزایش می‌دهد و از شوک مخرب جلوگیری می‌نماید. درروش DST با جایگزین کردن داروی OT، مصرف بیرونی شخص را به صفر رسانده و تولید مواد شبه افیونی بدن را در طول سفر به حالت تعادل درمی‌آورند که شخص به درمان می‌رسد.

چرا افراد به سمت شیشه جذب‌شده و از موادی مانند تریاک و هروئین به‌طرف شیشه کشیده می‌شوند؟

به این خاطر که مصرف شیشه بسیار راحت‌تر از دیگر موارد انجام می‌شود و چون انرژی کاذب به فرد می‌دهد؛ خود را سرحال می‌داند و احساس می‌کند که از همه افراد داناتر است و خودش را معتاد نمی‌داند.

لطفاً بفرماید در اعتیاد به شیشه چه اختلالی در سیستم ایکس بدن رخ می‌دهد؟

اعتیاد به شیشه باعث اختلالاتی در سیستم ایکس می‌شود که عبارتنداز: جایگاه حواس عوض می‌شود، دوپامین دیگر به‌صورت عادی ترشح نمی‌شود، آسیب شدید مغزی ایجاد می‌کند، تعادل خواب را به هم می‌ریزد، شکل ظاهری بدن تغییر می‌کند و در بعضی موارد، باعث آسیب شدید پوستی یا حتی سرطان پوست می‌شود.

لطفاً در مورد کلمات زیر حس خودتان را در یک جمله کوتاه برای ما به اشتراک بگذارید.
مواد مخدر: ابزار اهریمن
اعتیاد: خانمان‌برانداز

کلام پایانی
خداوند را بابت وجود آقای مهندس دژاکام و خانواده محترمشان شاکر هستم و خوشحالم که لیاقت خدمت کردن در کنگره۶۰ و یاری‌رساندن به همنوعان خودم را دارم.

تهیه و تنظیم: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر مهرو (لژیون سوم)
عکس و ارسال: همسفر مهتاج نگهبان سایت

همسفران نمایندگی اردستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .