سلام دوستان رباب هستم یک همسفر:
مصرف شیشه در گذشته تخریبهای شدید و خطرناکی به همراه داشته و متأسفانه این تخریبها همچنان ادامه دارد. فردی که شیشه مصرف میکند، دچار توهمهای شدید میشود تا جاییکه ممکن است به خود یا اطرافیان، بهویژه خانواده آسیب برساند. این ماده مخدر تأثیرات مخربی بر سیستم عصبی و عملکرد مغز دارد و موجب آسیبهای جبرانناپذیری در بدن فرد میشود. برخی افراد به اشتباه، از شیشه برای کاهش وزن استفاده میکنند؛ در حالیکه این کار بسیار خطرناک است و عوارض بسیاری بهدنبال دارد. یکی از باورهای نادرست در جامعه این است که شیشه اعتیاد ندارد، زیرا حاوی مرفین نیست؛ در صورتیکه این تصور کاملاً اشتباه است. تا امروز، در هیچکجای دنیا درمان مشخص و قطعی برای درمان شیشه ارائه نشدهاست؛ اما خوشبختانه سالها است که در کنگره۶۰، با استفاده از متد DST بسیاری از مصرفکنندگان به درمان کامل رسیدند. آقای مهندس دژاکام میفرمایند: «زمانیکه میخواهید قفلی را باز کنید، باید کلید آن را پیدا کنید». کلید درمان شیشه، کنگره۶۰ است.
سلام دوستان سمیه هستم یک همسفر:
شیشه یا کریستال، مادهای مصنوعی و مخرب است که ظاهری شبیه به خرده شیشه دارد؛ سفیدرنگ، بدون بو، تلخمزه و بهراحتی در آب یا الکل حل میشود. این ماده منشاء طبیعی ندارد و در آزمایشگاههای غیرمجاز و زیرزمینی تولید میشود. مصرف شیشه باعث میشود که پنج حس درونی فرد از کار بیفتد و در مقابل، پنج حس بیرونی او بیشازحد فعال گردد؛ حالتی مشابه آنچه در بیماران اسکیزوفرنی دیده میشود. شیشه به سه روش مصرف میشود؛ تزریقی، علائم آن ظرف ۵ تا ۱۰ ثانیه بروز میکند. استنشاقی، علائم بین ۳ تا ۵ دقیقه بعد ظاهر میشود و خوراکی، علائم توهمات و احساس سرخوشی بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پس از مصرف پدیدار میشود. در کنگره۶۰ درمان مصرفکنندگان شیشه با روش DST و داروی OT (شربت تریاک) انجام میگیرد. در این مسیر، همسفر باید آموزش ببیند؛ زیرا بدون آموزش، همسفر نمیتواند به مسافر خود کمک مؤثری کند. از سوی دیگر، مسافر نیز باید جهانبینی خود را تکمیل کرده و بهصورت تدریجی و مرحلهبهمرحله، با استفاده از داروی OT میزان مصرف خود را کاهش دهد تا به درمان قطعی برسد.
سلام دوستان مرضیه هستم یک همسفر:
شیشه یا کریستال مادهای شبیه نبات شیریرنگ است. نام دیگر آن آیس است؛ زیرا زمانی در مجاورت حرارت قرار میگیرد مانند یخ آب میشود. مادهٔ اصلی این مواد آمفتامین است که نخستین بار در سال ۱۸۸۷ در آلمان برای درمان برخی بیماریها، مانند افسردگیهای خفیف و چاقی، بهکار برده میشد. در جنگ جهانی دوم نیز برای نخستین بار در ژاپن ساخته شد تا سربازان را از خستگی و گرسنگی برهاند. شیشه به دلیل ترکیبات شیمیایی متنوعی که در آن استفاده شده، شکلها و کیفیتهای متفاوتی دارد. اثرات مصرف شیشه بهویژه زمانی بهصورت دود کردن استفاده شود حدود ۸ تا ۲۴ ساعت دوام دارد؛ زیرا شیشه دارای دو مادهٔ شیمیایی به نامهای دوپامین و نوراپینفرین است که بهسرعت از سد خونی مغز عبور کرده و باعث افزایش هوشیاری، کاهش احساس گرسنگی و برطرف شدن خستگی میشود؛ اما یک باور نادرست و خطرناک در جامعه وجود دارد که بعضیها تصور میکنند شیشه مادهٔ مخدر نیست و اعتیاد نمیآورد. همین تصور غلط باعث شده است که برخی ورزشکاران برای کاهش وزن از آن استفاده کنند.
سلام دوستان کبری هستم یک همسفر:
شیشه یکی از خطرناکترین و پرمصرفترین مخدرهای امروزی است. شکل ظاهری این مادهٔ مخدر و مخرب شبیه خرده شیشه یا تکههای یخ بوده و بهصورت دانههای ریز دیده میشود. مهمترین ترکیب این مادهٔ مخدر، آمفتامین است. مصرف شیشه بیش از هر نوع مادهٔ مخدر دیگر، باعث تخریب شدید در مغز میشود. افرادی که شیشه مصرف میکنند، رفتارهای بسیار خطرناکی از خود نشان میدهند. آنها چیزهایی میبینند یا میشنوند که از دید دیگران توهم است؛ اما از دید خود آنها کاملاً واقعی بهنظر میرسد. وجود یک مصرفکنندهٔ شیشه در خانواده، آرامش، آسایش و امنیت را از اطرافیان سلب میکند. یکی دیگر از تخریبهای شیشه این است که فرد مصرفکننده تصور میکند از زمانیکه شیشه مصرف میکند، بسیار پیشرفت کرده، دانایی بسیاری بهدست آورده و همهچیز را میفهمد؛ در حالی که دیگران را ناآگاه میپندارد. برخی افراد گمان میکنند به دلیل اینکه شیشه مرفین ندارد، اعتیادآور نیست؛ اما تریاک به دلیل داشتن مرفین، اعتیادآور است. از دیدگاه کنگره۶۰ و بر اساس تحقیقات و مشاهدات آقای مهندس، هر مادهای که مصرف آن انسان را از تعادل طبیعی خارج کند، بر سیستم ایکس بدن اثر بگذارد یا باعث تخریب شود، نوعی مادهٔ مخدر به حساب میآید. شیشه در مقایسه با تریاک یا هروئین، مادهای بسیار سنگینتر و خطرناکتر است. به اعتقاد کنگره۶۰، هر نوع اعتیادی قابل درمان است. در حال حاضر تنها دارویی که میتواند اعتیاد به شیشه را درمان کند، داروی OT یا شربت تریاک است. به لطف خداوند، در کنگره۶۰ هزاران مصرفکنندهٔ شیشه با این روش درمان شدهاست.
نویسنده: جمعی از همسفران نمایندگی چرمهین
ویرایش: همسفر شیوا رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون دوم)
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر کبری (لژیون دوم)نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چرمهین
- تعداد بازدید از این مطلب :
73