English Version
This Site Is Available In English

درمان قطعی و کامل شیشه در کنگره۶۰

درمان قطعی و کامل شیشه در کنگره۶۰

دومین جلسه از دوره یازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی نائین به استادی همسفر مریم، نگهبانی راهنما همسفر محبوبه و دبیری همسفر معصومه با دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» روز دوشنبه 23 تیرماه ۱۴۰۴ ساعت 16:00 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

شیشه، کریستال، آیس کلماتی که به‌ظاهر خیلی زیبا، اما در باطن، بسیار خطرناک هستند. آقای مهندس در سال ۱۳۸۶ اعلام کردند، سونامی شیشه در راه است و فرمودند: «من نمی‌توانم با کلمات و لغات، خطرناک‌ بودن این ماده را بیان کنم؛ همچنین فرمودند: جهان تابه‌حال با چنین ماده خطرناکی روبه‌رو نشده است».

چرا در ایران به آن شیشه می‌گویند؟ زیرا شبیه شیشه خرد و پودر شده و یا شبیه تکه‌های ریز یخ است؛ اما در آمریکا به نام آیس مشهور است. ماده اصلی آن مت‌آمفتامین است که از ماده‌ای به نام آمفتامین گرفته شده است. آمفتامین در زمان جنگ جهانی دوم و قبل از آن، به‌عنوان داروی انرژی‌زا و ضدافسردگی برای سربازهایی که در جنگ شرکت می‌کردند و می‌خواستند خسته نشوند، تولید و استفاده می‌شد؛ پس از گذشت زمان‌ و مشخص‌شدن تخریب‌های فراوان آن، دیگر به‌عنوان دارو تولید نشد. سوداگران و تولیدکننده‌های مواد مخدر دیگر آن را کنار نگذاشتند و شروع به تولید این ماده کردند؛ ولی با این تفاوت که به‌صورت استاندارد و طبیعی (استخراج از جلبک دریایی) نبود؛ بلکه با ترکیب قرص‌های شیمیایی و مواد ناخالص آن را تولید کردند تا ارزان‌تر در دسترس مصرف‌کنندگان قرار بگیرد.

اولین ماده‌ای که از آمفتامین ساخته شد، قرص اکس بود که در دهه ۸۰، دو الی سه سال مهمان مصرف‌کننده‌ها بود و سپس سفره آن برچیده شد. ماده دیگر شیشه بود که از آمفتامین به وجود آمد. آقای مهندس از شیشه به‌عنوان بمب اتم نام می‌برند و می‌فرمایند: «تخریب آن از هروئین و تریاک بسیار بیشتر است. تخریب مصرف‌کننده شیشه که چند ماه شیشه مصرف می‌کند از یک مصرف‌کننده ۱۵ساله هروئین بسیار بیشتر است».

تخریب‌های شیشه در صور ظاهر و در صور پنهان صورت می‌گیرد. دریچه پروستات درگیر می‌شود که ممکن است منجر به سرطان پروستات شود، ایجاد جوش‌های پوستی روی بدن و در انتهای روده بزرگ که به زخم شیشه معروف هستند، ازبین‌رفتن دندان‌ها، بوی بددهان، بوی بد ادرار، بوی بد بدن و... از دیگر علائم در صور ظاهر مصرف‌کننده شیشه هستند.

آقای مهندس شیشه را نه محرک و نه مخدر می‌دانند؛ بلکه مخرب معرفی می‌کنند؛ زیرا مستقیماً روی سلول‌های هیپوتالاموس، تولیدکننده‌های دوپامین و سروتونین اثر می‌گذارد و تولید دوپامین به ۱۱ برابر می‌رسد که در این حالت فرد دچار توهم و اسکیزوفرنی و چندقطبی می‌شود. شاید شنیده باشید که فرد مصرف‌کننده خود را از ساختمان چندطبقه پایین انداخته است و یا از ماشین در حال حرکت خود را به بیرون پرتاب می‌کند که این‌ها همه در اثر توهم و تغییر تولید مواد شیمیایی بدن است. تخریب دیگر احساس سوءظن در مصرف‌کنندگان شیشه است که فکر می‌کنند، تمام نیروهای امنیتی به دنبال دستگیری آن‌ها هستند.

نشئگی و خماری شیشه با تریاک و هروئین متفاوت است. در مرحله نشئگی، مصرف‌کنندگان شیشه دو الی سه شبانه‌روز نمی‌خوابند، تمرکز آن‌ها برای انجام کارها بیشتر می‌شود؛ ولی خماری آن به صورتی است که فرد مصرف‌کننده دو الی سه روز پیاپی مانند فردی که کاملاً بیهوش شده است می‌خوابد؛ زمانی که بیدار می‌شود سردردهای شدید، پرش عضلات و بی‌قراری همراه آن است.

خدا را صدهزار مرتبه شکر که آقای مهندس در لایو روز چهارشنبه اعلام کردند، درمان قطعی شیشه در کنگره انجام می‌شود و دیگر مثل قبل خطرناک نیست و این آخرین دستور جلسه در مورد شیشه است و دیگر در دستور جلسات سالیانه این دستور جلسه نیست.

با هیچ کلامی نمی‌توانم از آقای مهندس بابت درمان مسافرم و آرامش زندگی‌ام تشکر کنم. درمان شیشه به‌صورت قطعی و کامل در کنگره۶۰ انجام می‌شود، ما در شعبه نائین الگوهای زیادی داریم، یکی از این الگوهای زنده، راهنما مسافر پژمان است که خود سند بدون نقص است و مسافرهای زیادی را از قبیل مسافر من به رهایی رسانده است. برای سفر اولی‌ها آرزو می‌کنم که هرچه زودتر درمان شوند و طعم این آزادی و رهایی را بچشند.

ان‌شاءالله آقای مهندس در لایو بعدی اعلام کنند، پرونده تمام مخدرها بسته شده است و از این تاریخ به بعد درمان پزشکی شروع می‌شود و همه بتوانند سر کلاس جهان‌بینی شرکت کنند. هر ماده‌ای که تعادل طبیعی بدن ما را از بین ببرد و ما را وابسته به خود کند، می‌تواند یک نوع ماده مخدر و اعتیادآور باشد. کمیکال و کتامین دو ماده مخدر جدید هستند که آقای خدامی در نوشتار خود از آن‌ها نام برد. اثرات مخرب دسته‌ای از مخدرهای جدید در حدی است که فرد مصرف‌کننده با یک‌مرتبه مصرف‌کردن، مصرف‌کننده دائم می‌شود؛ یعنی فرد مصرف می‌کند و می‌خوابد و پس از بیدارشدن دوباره می‌خواهد مصرف کند. در اثر عدم آگاهی، مواد مخدر بسیار راحت بر سر سفره‌ها می‌آید و بسیاری از زندگی‌ها را نابود می‌کند.

مرزبانان کشیک: همسفر طاهره و مسافر اکبر
تایپیست‌: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)، همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر مینا (لژیون دوم)
عکاس: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول) دبیر سایت
همسفران نمایندگی نائین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .