English Version
This Site Is Available In English

توهمات شیشه

توهمات شیشه

در خدمت راهنما همسفر فرشته هستیم تا مصاحبه‌ای در خصوص دستورجلسه «تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» داشته باشیم.

مسافر ایشان با آنتی‌ایکس مصرفی  تریاک و متادون وارد کنگره شدند. به مدت چهارده ماه به روش DST  با داروی OT به راهنمایی مسافر امیرحسین و راهنمایی همسفر خانم داوودی سفر کردند، اکنون مدت هشت
سال و سه ماه است که از بند مواد مخدر دستان پر مهر مهندس حسین‌دژاکام  آزاد و رها هستند.

تفاوت تخریب شیشه با بقیه مواد چیست؟
همان‌طور که همه می‌دانیم تمام موادی که به عنوان موادمخدر یا محرک شناخته می‌شوند، تخریبهای خودشان را دارند. کلا هر ماده‌ای که از سدخونی مغز عبور کند و باعث برهم زدن تعادل کارکرد مغز شود، باعث تخریب در جسم، روان و جهان‌بینی انسان می‌شود.
شاید اولین مسئله این باشد که مصرف شیشه بیش از هر نوع ماده‌مخدر دیگری در مغز تخریب ایجاد می‌کند. شیشه یا آیس، جزو مخدرهای صنعتی است و با مصرف آن، حس‌های انسان جا‌به‌جا می‌شود، مثل این‌که کسی در بیداری، خواب ببیند.
از همه مهم‌‌تر با مصرف شیشه، فرد دچار افکار بدگمانی، ظن و شک شدید به اطرافیان می‌شود که همین امر باعث می‌شود افرادی که شیشه مصرف می‌کنند، به فردی خطرناک و غیرقابل پیش‌بینی برای خود و اطرافیان شوند.
مصرف‌کنندگان شیشه فقط یک مصرف‌کننده موادمخدر نیستند، بلکه جزو مصرف‌کنندگانی هستند که رفتارهای بسیار پرخطری از آنها سر می‌زند‌.
آقای مهندس حسین‌دژاکام در صحبت‌های خودشان می‌فرمایند: یک فرد تریاکی یا هروئینی به خودش تخریب وارد کرده است، اما حتی از یک کیلومتری از ماشین پلیس می‌ترسد و دچار رخوت و سکون می‌شود، اما یک مصرف‌کننده شیشه، از چیزی ترسی ندارد و به دنبال ستیز و تخریب است.

چرا مصرف شیشه و مخدر‌های جدید بیشتر بر سیستم‌ایکس تاثیر می‌گذارد؟
یکی از مواد شبه افیونی که در مغز و در قسمت هیپوتالاموس تولید می‌شود، دوپامین می‌باشد. این هورمون باعث تنظیم و کنترل خلق‌و‌خو، احساسات، کنترل نیروی جنسی، حافظه و موارد دیگر می‌باشد.
به طوری که با پایین آمدن مقدار دوپامین در مغز، ممکن است فرد دچار پارکینسون شود و با بالا رفتن و افزایش دوپامین در مغز، دچار اسکیزوفرنی و یا روان گسیختگی شود. مصرف شیشه یا آمفتامین باعث بالارفتن میزان دوپامین در مغز می‌شود و چندین برابر ترشح دوپامین بیشتر می‌شود، به همین دلیل فرد دچار حالت‌های بی‌تعادلی خلقی و توهمات شدید می‌شود.
توهمات شيشه به گونه‌ای است که بیان آن‌ها کار ساده‌ای نیست، باورکردنی نیست. به همین دلیل به بخاطر تاثیر این ماده بر این قسمت از مغز می‌شود گفت: که مصرف شیشه تاثیر مخرب بیشتری بر سیستم‌ایکس می‌گذارد.



درمان مصرف‌کننده‌ شیشه در کنگره۶۰ به چه صورت انجام می‌گیرد؟
با وجود تمام تخریبها و مشکلاتی که که در مورد مصرف شیشه هست و برعکس نظر دیگران، خوشبختانه در کنگره۶۰ و با استفاده از روش DST و داروی اپیوم تینکچر( OT) اعتیاد به شیشه و کلیه مخدرهای جدید درمان قطعی می‌شوند.
بسیاری از مصرف کنندگان شیشه ادعا دارند که چون شیشه آمفتامین است، با شربت تریاک قابل درمان نیست؛ زیرا این دو ماده به دو شکل متفاوت تاثیرگذار هستند .
اما کاری که در کنگره۶۰ انجام می‌شود بدین صورت است که، فرد مصرف‌کننده شیشه، ذره‌ذره داروی OT را با پروتکل و دوز مشخص مصرف می‌کند و در پله‌های ۲۱ روزه و در طول ۱۰ ماه درمان می‌شود.
علمی که تجربه شده باشد سندی بدون نقص است؛ ما در کنگره الگوهای بسیار زیادی از درمان شدگان شیشه داریم و بهترین این الگوها بازیکنان تیم راگبی کنگره می‌باشند که بعد از درمان توانسته‌اند در سطح کشوری و ملی نیز فعالیت داشته باشند.
خدا را شکر آقای مهندس حسین‌دژاکام نیز در صحبت‌های اخیرشان فرمودند: که دیگر شیشه کلمه‌ای وحشتناک نیست  و شیشه یک موقعی خیلی مهم بود، اما الان شاید اصلا دستور جلسه تخریب‌های شیشه را از لیست دستور جلسات برداریم؛ زیرا دیگر درمان شیشه با روش DST خیلی راحت شده و آسانترین درمان همین شیشه است چون فقط یک ماده آمفتامین است، حتی راحت‌تر از تریاک، چون تریاک ترکیبی از چندین آلکالوئید هست.

وظیفه یک همسفر که مسافرش مصرف‌کننده شیشه است چیست؟
البته که هیچ شخصی که سابقه زندگی با یک مصرف کننده شیشه را نداشته، نمی‌تواند برای همسفری که مسافرش مصرف شیشه دارد وظیفه‌ای تعیین کند؛ اما در کنگره هر چه داریم از آموزشهای آقای مهندس و تجربیات دیگران داریم و طبق همین علم بی‌نظیر، فکر می‌کنم، همسفرانی که مسافر مصرف‌کننده شیشه دارند، باید اول خودشان آموزش بگیرند، به شناخت کافی نسبت صور آشکار و صور پنهان انسان برسند و توانائیهای خودشان را تقویت کنند و با استفاده از کلام آقای مهندس، سی‌دی‌ها و تجربیات و رهنمودهای راهنماها، بتوانند به آرامش دست پیدا کنند تا در پیداکردن راه برای حل مشکلات و سختی‌ها مهارت پیدا کنند.
گاهی اوقات یک همسفر دانا می‌تواند مسافر خودش را با یک جمله از لب پرتگاه نجات بدهد؛ من تا خودم فنون شناکردن را بسیار عالی و خوب، در حد یک مربی نجات غریق بلد نباشم، چگونه می‌توانم به کسی که در حال غرق‌شدن و دست و پا زدن است کمک کنم؟

کلام پایانی:
با تشکر و سپاس فراوان از بنیان کنگره۶۰ آقای مهندس حسین‌دژاکام و خانواده محترم ایشان

طراح سوالات و مصاحبه‌کننده: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر سعیده(لژیون سوم)
تنظیم و ارسال: همسفر عفیفه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول)دبیرسایت
همسفران لژیون بروجن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .