English Version
This Site Is Available In English

متدDST روش علمی و بومی برای درمان اعتیاد

متدDST روش علمی و بومی برای درمان اعتیاد

همسفر مریم
شیشه از مواد مخدرهای صنعتی است که، تخریب‌های غیر قابل جبرانی از خود برجا می‌گذارد و روی مکانیسم مغز و در طولانی مدت دچار افسردگی، خستگی، تخریب ریه‌ها و سیستم عصبی که باعث پرخاشگری و بی‌خوابی و در ادامه باعث آسیب به کبد می‌شود این‌ها تخریب‌ها و آسیب‌هایی هستند که به شخص مصرف کننده شیشه می‌گذارد.

دیگر این‌که در باور عموم شیشه درمان ندارد. از طرف دیگر آسیب‌ها و دردهایی هست که به خانواده وارد می‌شود که، این دردها حتی بعد از چندین سال هم التیام نیافته است. من به عنوان فردی که چند سال با یک مصرف کننده شیشه زندگی کردم راه‌های زیادی امتحان کردیم که، نجات پیدا کنیم و فایده‌ای نداشت. با یکی از دوستان که برای جلسه خانواده‌ها برای ترک اعتیاد بود رفتم، آب پاکی را ریخت روی دستم و گفت: شیشه درمان ندارد؛ ولی یکی از روزهای خدا، یک فرشته آمد و کنگره را به‌ ما معرفی کرد با این‌که قبلا هم مدت خیلی کمی مسافرم کنگره آمده بود، این بار بعد از گذشت یک ماه توانستم تغییر را در مسافرم ببینم.

از آقای مهندس سپاس‌گزارم که با علم درمان اعتیاد به روش DST توانستند اعتیاد شیشه را درمان کنند و خدا را شکرگزاری می‌کنم که در مسیر کنگره۶۰ قرار گرفتم که بتوانم آرامش تجربه کنم.

همسفر طاهره
تخریب‌های ناشی از مصرف شیشه (متی‌آمفتامین) و سایر مواد مخدر جدید، به‌ویژه مواد روان‌گردان صنعتی، یکی از معضلات جدی اجتماعی و بهداشتی در دهه‌های اخیر است. این تخریب‌ها شامل آسیب‌های شدید جسمی، روانی، اجتماعی و خانوادگی هستند.

یکی از روش‌های درمانی موفق برای این نوع اعتیاد، متدDST است که توسط انجمن کنگره‌60 در ایران ارائه شده و بر مبنای تدریج و تعادل عمل می‌کند. اصول این روش به این صورت هست که با جایگزینی داروی OT (اوپیوم تینکچر یا شربت تریاک) با آنتی ایکس مصرفی، که برای ایجاد بالانس بیوشیمی مغز طراحی شده است، درمان تدریجی در مدت 11 ماه با تنظیم دوز و زمان مصرف با هدف تعادل، نه فقط ترک، بر روی جسم، روان و جهان‌بینی فرد کار شده و با هدایت توسط راهنما و مشارکت در جلسات گروهی انجام می‌شود.

تخریب‌های شیشه و مواد مخدر جدید شامل:
۱_تخریب‌های جسمی:
آسیب به مغز، قلب و کلیه‌ها بی‌خوابی مزمن، لاغری شدید و کاهش سیستم ایمنی، پوسیدگی دندان
۲_تخریب‌های روانی:
توهمات دیداری و شنیداری، پارانویا و بدبینی شدید، افسردگی، اضطراب، خشم‌های ناگهانی
۳_تخریب‌های اجتماعی:
انزوا از خانواده و اجتماع، افزایش پرخاشگری و خشونت، از بین رفتن روابط خانوادگی، شغلی و اجتماعی
۴_تخریب‌های رفتاری:
وسواس و تکرار رفتارهای بی‌هدف، انجام کارهای خطرناک و غیرمنطقی در اثر توهم

از مزایای این روش عبارت است از: پرهیز از شوک جسمی و روانی ناشی از ترک ناگهانی، بازسازی تدریجی سیستم شبه‌افیونی بدن، بازگشت به زندگی سالم و متعادل، کاهش احتمال بازگشت.

اعتیاد به شیشه و مواد مخدر جدید از خطرناک‌ترین انواع وابستگی‌ها است که، هم جسم و هم روان فرد را به شدت تخریب می‌کند. متدDST، به‌عنوان روشی تدریجی، علمی و بومی‌شده، توانسته با تمرکز بر تعادل و درمان در سه بعد جسم، روان و جهان‌بینی، بسیاری از مصرف‌کنندگان را به زندگی سالم بازگرداند.

همسفر زهرا
درمورد ماده محرک شیشه یا کریستال که تشکیل شده از دو ماده لوومت آمفتامین و دکسترو مت آمفتامین است. این ماده محرک درسال 1986در آلمان اختراع شد. از تخریب‌های مصرف شیشه می‌توان به پوسیدگی دندان‌ها، اختلال در دریچه پروستات و خیلی از تخریب‌های دیگر برای مصرف کننده‌های شیشه اتفاق می‌افتد.

با گذشت زمان و مشخص شدن عوارض خطرناک این ماده و اعتیاد به آن کاربرد این ماده به عنوان دارو به تدریج کنار گذاشته شد، تقریبا از سال 1383 شیشه در انتهای نمودارهای مصرف مواد مخدر پدیدار شد. هر سال اعداد و ارقام آن بیشتر می‌شد تا این‌که به عنوان یک ماده مخدر و خطرناک و پرمصرف شناخته شد و مصرف شیشه بیش از هرنوع ماده مخدر دیگری در مغز تخریب ایجاد می‌کند و باعث تخریب بیش از حد سیستم‌های دوپامینرژیک و سروتونرژیک در بخش‌هایی از مغز از جمله هیپوتالاموس که مرکز کنترل احساسات و نیروی جنسی است می‌شود. از اثرات کوتاه مدت جسمی شامل: مشکلات گوارشی و نامنظم شدن ساعت خواب و طولانی شدن زمان بیداری.

همین‌طور زمانی که فردی شیشه مصرف می‌کند دو ماده شیمیایی به نام نوراپی نفرین و دوپامین در مغز آزاد می‌شوند که، باعث برانگیخته شدن سیستم عصبی مرکزی او خواهد شد. بعد از ترک شیشه برای برخی از افراد بازسازی کامل مغز ممکن است، چندین سال طول بکشد همچنین ممکن است نیاز به ادامه‌ی‌ حمایت‌های روانی و اجتماعی داشته باشند تا بازگردنند.

تایپ: همسفر مریم، همسفر طاهره، همسفر طاهره، رهجویان راهنما همسفر سمیه (لژیون دوازدهم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیه(لژیون دوازدهم)
تنظیم و ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر لیلا( لژیون نهم ) دبیر سایت

همسفران نمایندگی پروین اعتصامی اراک 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .