English Version
This Site Is Available In English

شیشه محرک نیست

شیشه محرک نیست

آمفتامین‌ها از گیاه بومی چین و مغولستان به نام ephedra یا Ephedra sinica گرفته‌شده‌اند. این گیاه حاوی افدرین و سودوافدرین آلکالوئیدهای طبیعی ترکیبات آلی نیتروژن دار است. این مواد منجر به پاسخ فیزیولوژیکی به داروی آمفتامین در بدن و همچنین پایه‌ای برای ایجاد متا‌آمفتامین که در سال ۱۸۸۷ توسط یکی از پزشکان نادان در آلمان ساخته شد. ماده مخدر شیشه به شکل بلورهای شفافی که شبیه به سنگ‌های یخی یا سفید مایل به آبی می‌باشد؛ غالباً بدون‌ بو و دارای مزه تلخ است و گاهی ممکن است بوی مواد شیمیایی مانند گوگرد داشته باشد. در جنگ جهانی دوم از  متامفتامین‌ها شیشه و هروئین برای آماده‌سازی روحی، رفع خستگی، بیداری و هوشیاری طولانی‌مدت سربازان استفاده شد که متأسفانه هر دو این‌ها مخرب‌تر از هر ماده‌‌ی مخربی عمل کردند؛ یعنی هیچ‌کدام از این مواد در ابتدا به‌عنوان ماده مخدر ساخته نشده بودند و برای دارو استفاده‌ می‌شدند که متأسفانه مخرب‌تر از هر ماده مخدری عمل کردند. علاوه بر اینکه شیشه تخریب‌ها و ضررهای وحشتناکی دارد، ترشح هورمون دوپامین بدن را تا یازده برابر افزایش می‌دهد؛ مانند این است که دوپامین اول یک وام به بدن انسان قرض می‌دهد (همان یازده برابر شدن ترشح هورمون دوپامین) بعد به‌جایی می‌رسد که انرژی شخص را تخلیه می‌کند؛ چون باز پرداختی دیگر در بدن نمانده است و اندک‌اندک دوپامین و سروتونین در بدن که هورمون شادی و تحرک و انرژی فرد است ترشح نمی‌شود.

به فرموده‌‌ی آقای مهندس شیشه را نباید به‌عنوان محرک نام برد. شیشه محرک نیست؛ بلکه پارها و پارها مخرب‌تر از هر مخدری است؛ اما خارج از کنگره ۶۰ شیشه را محرک می‌دانند. شیشه را باید به‌عنوان مخرب‌ترین ماده مخدر نام برد. درواقع شخصی که مصرف‌کننده‌ی شیشه است خودش از پشت سکان و فرمان زندگی کنار می‌رود و صاحب سکان و فرمان زندگی او نیروهای تاریکی و شیطان می‌شود، تنها زمانی این قضیه را می‌تواند متوجه شود که درمان شده باشد. به دلیل افزایش دوپامین در مغز در حین استفاده اولیه از این ماده باعث افزایش خلق‌وخوی سرخوشی، افزایش هوشیاری، تمرکز و افزایش سطح انرژی در شخص مصرف‌کننده خواهد شد درنتیجه این اثرات باعث تمایل شدید به ادامه استفاده از این ماده مخدر می‌شود؛ در اثر استفاده مکرر از این ماده مخدر و در طی زمان کوتاهی علائمی همچون بدخلقی،  افسردگی و علائم اختلال حرکتی مثل پارکینسون در فرد ظاهر می‌شود. این ماده در همان ابتدای مصرف صدمات جبران‌ناپذیری مانند افت حافظه، پرخاشگری، رفتارهای جنون‌آمیز و غیرعادی، آسیب‌های مغزی و عصبی را به مغز وارد می‌کند.

در حقیقت تقریباً تمام مصرف‌کنندگان شیشه به‌اشتباه فکر می‌کنند انرژی‌ که از شیشه به دست می‌آوردند از خود ماده مخدر شیشه است؛ اما در واقعیت این انرژی خود شخص است که از اعماق سرزمین وجودی او و سلول‌های بدنش بیرون کشیده می‌شود. در تمثیل مصرف شیشه انگار فتیله‌ی چراغ را بالا کشیده‌ و نفتی که برای روشن ماندن ۱۰۰ سال چراغ زندگی ما است را در دو سال می‌سوزاند؛ بنابراین بعد از چندین ماه مصرف شیشه در ظاهر و چهره‌‌ی فرد مشاهده می‌شود که چه‌قدر نابودشده است و جسمی خالی و بدون انرژی باقی می‌ماند. آن‌قدر انرژی فرد را تخلیه و نابود می‌کند که فرد به‌جایی می‌رسد که بدون شیشه نمی‌تواند به زندگی خود ادامه و کارهای خود را انجام دهد با افسردگی حاد در بدبختی و تاریکی خود غرق می‌شود. حس بیهودگی به او دست داده و حتی کارهای معمولی و روزمره خود را نمی‌تواند انجام دهد؛ حتی یک حمام رفتن ساده برای او آرزو می‌شود. در اثر مصرف شیشه در صور پنهان هاله‌های تابان شخص مصرف‌کننده به‌شدت مورد هجوم نیروهای تاریکی و مورد آسیب قرار می‌گیرد و شخص حواس پنج‌گانه‌ی ظاهر خود را از دست می‌دهد. گرفتار و غرق در تاریکی، یأس، ناامیدی و گوشه‌گیری می‌شود که در متد کنگره ۶۰ تمامی این تخریب‌ها و آسیب‌ها با کمک نیروهای مافوق درمان می‌شود.

در اثر مصرف شیشه در صور آشکار فرد بیان ژن‌ها از حالت طبیعی خارج‌شده و تغییر می‌کند و ژن‌های حیاتی سلول، از حالت تنظیم  به عبارتی جبران‌ناپذیری خارج می‌شود؛ اما در اینجا معجزه‌ای به نام روش DST وجود دارد. در حال حاضر تنها روش در سطح کره زمین است که نه‌تنها برای درمان شیشه بلکه برای درمان اعتیاد به‌تمامی مواد مخدر که تا هزاران سال دیگر قرار است کشف شود و خیلی از بیماری‌های لاعلاج و ... که به تغییر ژن‌ها مربوط است؛ باعث درمان تمامی آن‌ها می‌شود. با تنظیم ژن‌ها تمام خصوصیات اعتیاد و مشکلاتی که برای یک فرد مصرف‌کننده‌ی شیشه به وجود آمده کاملاً برطرف شده و شخص به نحوی درمان می‌شود که بعد از درمان هیچ‌گونه اثری از مواد در زندگی فرد نمی‌توان مشاهده کرد و به‌نوعی فرد دوباره متولد می‌شود‌.

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر سلیمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون چهارم)
عکاس: همسفر ماهرخ رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون یکم)
ارسال: همسفر میترا دبیر سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .