سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر
شخصاً من دستور جلسه شیشه را یک هشدار میدانم و مطمئن هستم مسئله بسیار مهمی است که آقای مهندس میخواستند ما را در مورد آن آگاه کنند. مصرفکنندگان شیشه افرادی هستند که با مصرف این ماده برای خودشان از لحاظ مادی هزینههای بالا و برای جامعه جز قتل و جنایت چیز دیگری همراه ندارند. آنقدر این ماده خطرناک است که آقای مهندس این افراد را جزء مصرفکنندگان شاخدار و پرخطر قرار دادند. اگر بخواهم توضیحی کوتاه درباره شیشه عرض کنم از شکل ظاهری آن شروع میکنم که شبیه خردههای یخ و نبات است، بهخاطر همین موضوع به این نام شناخته شده است. مواد اصلی تشکیلدهنده شیشه آمفتامین است که به عقیده خیلیها چون شیشه مورفین ندارد، اعتیادآور نیست، درحالی که این تصور اشتباهی است و آقای مهندس میفرمایند: شیشه نه مخدر و نه محرک، بلکه یک ماده مخرب است و همیشه در مورد خطرات آن به طور پیاپی به ما تذکراتی دادهاند با مصرف این ماده مخدر زیر ساختهای جسم دچار مشکل میگردد، بهطوری که وقتی وارد بدن میشود، سریعاً از سدخونی مغز عبور میکند، از فیلترهای آن میگذرد و وارد مغز میشود. در نظر بگیریم زمانی که بدن به طور طبیعی مقداری دوپامین، سرتونین و اندروفین ترشح میکند، به یکباره این ماده وارد بدن شده و این ترشحات چند برابر میشود، این موقع جسم دچار مشکل میشود و عوارضی مثل؛ جابهجایی حافظه کوتاهمدت، اسکیزوفرنی یا فراموشی ایجاد میشود. مصرفکنندگان شیشه از زمان و مکان خود اطلاع دقیق و ثابتی ندارند و مانند ما هوشیار نیستند. نئشگی این افراد مثل مصرفکنندگان دیگر نیست و تخریبهای آنان خیلی بالاتر است، قطعاً هم در جسم و در صورپنهان تأثیر دارد و در صورآشکار او کاملاً مشهود است، از جمله؛ دندانهای او خرد میشود، در کبد تخریب ایجاد میکند و بیشتر مواقع باعث اختلال در قوای جنسی فرد شده، چهرهاش به هم میریزد، جوشهای زیادی به چشم میخورد و همچنین در صورپنهان او هم یکسری تخریبهایی ایجاد میشود، هرچه جلوتر میرویم به مرور زمان گرفتار سوءظن میشود که این امر بارها در مسائل خانوادگی مشکلات خطرناکی را به وجود آورده است. خداوند را شاکرم که در کنار این هشدار یک روزنه امیدی وجود دارد. یعنی؛ به لطف آقای مهندس ما توانستیم درمان شیشه را در کنگره۶۰ داشته باشیم و از این بابت مفتخریم.
سلام دوستان حوریه هستم یک همسفر
قدرت تخریب شیشه بسیار بالا و در نوع خود بلای جان شخص و اطرافیان و خانواده است. فردی که شیشه مصرف میکند، از لحاظ روح و روان اصلاً متعادل نیست؛ چون تمام فکر و عقل آن شخص را به دست میگیرد و مصرفکننده فرمانبردار شیشه میشود و آن به مغز دستور میدهد.
کسی که میخواهد شروع به مصرف مخدر شیشه کند، چه به عنوان تفریح چه به عنوان لاغری فکر نمیکند که در دام آن گرفتار شود؛ زیرا به اشتباه میگویند: شیشه اعتیادآور نیست. مصرفکنندگان این مخدر همیشه در حال نگرانی هستند که مبادا پلیس آنها را به جرم حمل این مخدر بازداشت کند. زمانیکه توهم ناشی از مصرف شیشه دارند، عموماً افراد را به چشم حیوان میبینند. من شاهد افرادی که مصرف شیشه داشتند، بودم که بعد از مراجعه به کمپ و ترک در زمان کوتاهی دوباره شروع به مصرف میکردند؛ اما به قول آقای مهندس درمان اعتیاد به هر نوع ماده مخدری، باید به صورت گامبهگام و تدریجی رقم بخورد. فرمایش اقای مهندس که نتیجه سالها تلاش و تحقیق بر روی صورت مسئله اعتياد است، بسیار متین و قابل ستایش است. همیشه بهترین راه کوتاهترین راه نیست؛ پس بهتر است با روش DST صورت بگیرد تا بهبودی کامل حاصل شود.
سلام دوستان سمانه هستم یک همسفر
شیشه یکی از موادی است که متأسفانه نه تنها جزء موادمخدر؛ بلکه از مواد محرک و مخرب محسوب میشود و اثر بسیار مخربی بر روی سیستم عصبی فرد مصرفکننده دارد. ماده اصلی شیشه متاآمفتامین است که ذراتی شبیه نرمه شیشه یا نباتهای ریز دارد. از عوارض مصرف این ماده پریشانی، اضطراب، ضعف در سیستم عصبی و مهمترین آنها حس سوءظن و بدبینی است. به طوری که فرد مصرفکننده به همه اطرافیان خود مشکوک میشود و مدام به خیال خودکشی، قصد آسیب به او را دارد. تاریخچه مصرف شیشه به جنگ جهانی دوم برمیگردد که سرداران جنگی به منظور رفع خستگی و خوابآلودگی به سربازان شیشه میدادند و انرژی آنها را بالا میبردند که بتوانند شبها بیدار بمانند.
در بسیاری از کشورها اینطور جا افتاده که مصرف شیشه درمان ندارد و با متادون فقط میتوان آن را کنترل کرد؛ اما در ایران با همت و درایت آقای مهندس دژاکام این ماده مخدر و محرک با روش DST و با کمک شربت OT کاملاً درمان میشود و بدن فرد مصرفکننده پس از رهایی بازسازی میشود.
سلام دوستان پری هستم یک همسفر
سونامی شیشه در راه است؛ این صحبت برای اولین بار، از زبان آقای مهندس دژاکام دبیر کل جمعیت احیای انسانی کنگره۶۰ شنیده شد. با گذشت اندک زمانی نشانههای این سونامی پدیدار شد. هرچه زمان میگذشت اخبار مربوط به جنایات شیشهای بر روی مطبوعات خبری بیشتر و بیشتر میشد، هر روز امواج این سونامی، نزدیک و نزدیکتر شد تا اینکه خبر از قتل فرزند و همسر گرفته و فجایع دیگر به دست مصرفکنندگان شیشه در اخبار روز شده بود. به قول آقای مهندس دژاکام، شیشه چیزی نیست که در دسته موادمخدر جای گیرد؛ بلکه چیزی هست که در دسته مواد مخرب و جنایی جای میگیرد.
یکی از انواع مخدرهای امروزه که در گروه مواد پرمصرف قرار دارد، آیس، شیشه یا کریستال است، این ماده در بعضی حالات شکل ظاهری آن شبیه خرده شیشه یا تکههای کوچک یخ است؛ اما بیشتر بهصورت دانههای ریز است، این ماده در اروپا و آمریکا بیشتر به نام آیس شناخته میشود، شابو که در آسیای جنوبی شرقی و خاور دور رواج دارد نیز شباهتهایی با این ماده مخدر دارد. مهمترین ترکیب این ماده آمفتامین است که سابقه تولید آن به قبل از جنگ جهانی دوم بر میگردد که به عنوان یک داروی مؤثر در رفع افسردگی سربازانی که مشغول جنگ بودند یا نیروهایی که قرار بود چندین شبانهروز پیوسته به نبرد مشغول باشند، به این دلیل که فرصت استراحت نداشتند، برای بالا نگهداشتن سطح انرژی آنها استفاده میشد. مصرف شیشه بیشتر از هر نوع ماده مخدری، در مغز تخریب ایجاد میکند و تخریب بیش از حد سیستمهای دوپامینرژیک، سروتونینرژیک، در بخشهایی از مغز از جمله؛ هیپوتالاموس که مرکز احساسات و نیروی جنسی است، باعث میشود که مصرفکنندگان شیشه در دو زمینه یا به قولی در دوفاز وارد توهم شوند، البته از دید خود شخص، توهم نیست. از مفتالین هم ماده مخدری به دست آمده به نام قرص اکستازی که در کشور ما به ندرت مشاهده و مصرف شد، در حوالی دهه۸۰ مصرف این قرص افزایش یافت و بعد از ۲ تا ۳ سال مصرف این مخدر کاهش یافت.
سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر
شیشه و انواع مخدرهای مختلف اثر بسیار مستقیمی بر روی مغز و سیستم اعصاب دارند. از تخریبهای دیگر شیشه بر روی بدن انسان میتوان به تعریق بسیار زیاد بدن، اختلال در دریچه پروستات، خشکی پوست و... اشاره کرد. شکل ظاهری شیشه مانند: کریستال است و تاریخچه مصرف آن به قبل از جنگ جهانی دوم باز میگردد. مهمترین ماده اصلی شیشه امفتامین است و شیشه در گروه محرکها قرار میگیرد که باعث ترشح دوپامین در مغز میشود و باعث بروز حالات عجیب و توهم بسیار بالا در فرد مصرفکننده میشود؛ علاوه بر همه اینها همچنین در صورپنهان او هم تخریبهای بسیاری به وجود میآید که به مرور شخص در تاریکی مطلق گرفتار میشود. یک فرد مصرفکننده شیشه علاوه بر اینکه به خود آسیب میزند به خانواده و اطرافیان خود هم آسیب میرساند. شیشه یکی از وحشتناکترین موادی است که شخص مبتلا به آن، با روش DST یا همان روش تدریجی در کنگره۶۰ به درمان قطعی میرسد.
نویسندگان: همسفر زهرا، همسفر حوریه، همسفر سمانه، همسفر پری و همسفر فاطمه رهجویان راهنما همسفر فرزانه (لژیون پانزدهم )
رابط خبری:همسفر آیدا رهجوی راهنما همسفر فرزانه ( لژیون پانزدهم)
ارسال مطلب: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم) نگهبان سایت
نمایندگی همسفران شعبه فردوسی مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
154