English Version
This Site Is Available In English

افرادی که شیشه مصرف می‌کنند، به عنوان افراد “شاخ‌دار” شناخته می‌شوند.

افرادی که شیشه مصرف می‌کنند، به عنوان افراد “شاخ‌دار” شناخته می‌شوند.

ششمین جلسه از دوره چهل و یکم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، نمایندگی صالحی، به استادی راهنمای محترم مسافر یونس و نگهبانی مسافر جمشید و دبیری مسافر یونس با دستور جلسه "تخریب های شیشه ومخدر های جدید و درمان آن با متد dst"در روز شنبه بیست و یکم تیر ‌ماه ۱۴۰۴ ساعت 17:00 آغاز به کار نمود.


خلاصه سخنان استاد:
در ابتدا لازم می‌دانم از نگهبان، دبیر، ایجنت، مرزبانان محترم و به‌ویژه جناب مهندس دژاکام و خانواده گرامی ایشان صمیمانه تشکر و قدردانی کنم.
موضوع دستور جلسه این هفته، “شیشه” است. جناب مهندس در جلسه روز چهارشنبه فرمودند افرادی که شیشه مصرف می‌کنند، به عنوان افراد “شاخ‌دار” شناخته می‌شوند. در کتاب ارزشمند ۶۰ درجه زیر صفر نیز به این موضوع اشاره شده است. درمان مصرف شیشه یکی از سخت‌ترین چالش‌ها در حوزه درمان اعتیاد بود، اما خوشبختانه این موضوع نیز در کنگره ۶۰ با روش درمانی DST و به رهبری جناب مهندس به خوبی حل شد. به گونه‌ای که از سال‌های آینده، موضوع شیشه دیگر در بین دستور جلسات سالانه جای نخواهد داشت؛ زیرا مسئله آن در کنگره ۶۰ حل شده است.
شاید در نگاه اول غیرقابل باور یا حتی خنده‌دار به نظر برسد که مواد مخدری مانند شیشه یا هروئین قابل درمان باشند، اما من، یونس، کسی که با اعتیاد وارد کنگره 60 شدم، امروز اینجا ایستاده‌ام تا بگویم درمان امکان‌پذیر است، به شرط آن‌که مسیر را درست طی کنیم.
وقتی در ابتدای راه به من پیشنهاد شد که فقط یک‌بار امتحان کنم، بر سر یک دو راهی قرار گرفتم. یک لوله کوچک، پودر سفید و چند قرص، دنیای جدیدی را به رویم باز کرد؛ دنیایی که اگر مسیرم به‌جز کنگره ۶۰ بود، هیچ‌گاه نمی‌توانستم از آن بازگردم. راه برگشت بسیار سخت و طاقت‌فرسا بود، اما در کنگره ۶۰، این مسیر برای من هموار شد.
در ابتدا، مصرف شیشه حس قدرت می‌دهد؛ گویی قهرمانی هستی، ذهن سریع‌تر کار می‌کند، پرحرف می‌شوی، کم می‌خوابی. با مصرف کتامین، تصور می‌کنی روحت از بدنت جدا شده و با ال‌اس‌دی، گمان می‌بری دروازه‌ای به دنیای موازی به رویت گشوده شده است. اما همه این‌ها فقط آغاز راه است، دروغین و فریبنده. ابتدا با خنده وارد می‌شویم، اما دیری نمی‌پاید که با گریه به مصرف ادامه می‌دهیم. هر بار که مصرف می‌کردیم، دیگر برای لذت نبود، فقط برای رسیدن به همان حس اولیه و به ظاهر خوب بود.
در بیرون از کنگره ۶۰، اغلب به مصرف‌کنندگان به چشم افرادی بی‌اراده نگاه می‌شود. اما ما خوب می‌دانیم اگر واقعاً اعتیاد را دوست داشتیم، اینجا نمی‌آمدیم. کسی که در تاریکی اعتیاد است، اگر دنبال نجات نباشد، هرگز به دنبال درمان نمی‌رود.

کنگره ۶۰ این نوید را به همه مسافران می‌دهد: اگر درست سفر کنی، در مدت ۱۰ تا ۱۱ ماه، به درمان خواهی رسید و رهایی‌ات را جشن خواهی گرفت. حتی در سخت‌ترین شرایط، بودن در کنگره ۶۰، کورسوی امیدی است که نباید از آن غافل شد. کنگره ۶۰ با آغوش باز به ما می‌گوید: بیا، من به تو کمک می‌کنم از چاه بیرون بیایی. اما یک شرط دارد: تو نمی‌توانی پرواز کنی، باید پله‌پله بالا بیایی. نباید به درمان یک‌ماهه یا دوماهه دل ببندی، بلکه باید شخصیت از دست‌رفته‌ات را بازیابی کنی.
پس اگر با روش DST، قدم به قدم و با صبر و تعهد پیش بروی، قطعاً به درمان خواهی رسید. این راه روشن و تجربه‌شده‌ای است که صدها مسافر آن را با موفقیت طی کرده‌اند.
خدا را شاکرم که امروز در کنگره ۶۰ هستم و این فرصت به من داده شد تا دوباره زندگی را تجربه کنم.

تایبپ، ویرایش و بارگزاری خبر: مسافر دانیال لژیون دهم
مرزبان خبری: مسافر احمد
مرزبان کشیک: مسافر داوود
تیرماه 1404                             شعبه صالحی (تهرانپارس)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .