یازدهمین جلسه از دوره شانزدهم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی اردستان با استادی مسافر محسن نگهبانی مسافر ابوذر و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه "قضاوت و جهالت" پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
شاکر و سپاسگزار خداوند هستم که فرصت شد در این جایگاه قرار بگیرم و آموزش بگیرم. از آقای مهندس و خانواده محترم ایشان تشکر میکنم و از راهنمای خوبم مسافر حسین ممنونم. و اما دستور جلسهامروز:" قضاوت و جهالت "
حکم کردن یا اظهار نظر کردن در مورد چیزی یا کسی را قضاوت میگویند. قضاوت میتواند درست و نادرست، عادلانه یا ناعادلانه باشد. این امر میتواند مثبت یا منفی باشد و گاهی باعث درگیری و تنش میشود. جهالت به معنی نداشتن آگاهی و دانایی است و باعث شود که تصمیم نادرست بگیریم که بعضا باعث ایجاد مشکلات مختلفی در زندگی ما یا جامعه میشود. در ابتدای جلسات از خداوند میخواهیم که ما را از دست نیرومندترین دشمن خودمان که جهل و ناآگاهی خودمان است نجات دهد.
اگر ما در مورد چیزی یا فردی و یا موضوعی دانایی کافی نداشته باشیم باعث میشود قضاوت نادرست انجام دهیم و این به خود ما برمیگردد اما وقتی در مورد موضوعی آگاهی کافی داشته باشیم بهتر میتوانیم قضاوت کنیم که البته باید در جایگاه قضاوت هم باشیم. در کل ما فقط میتوانیم در مورد خودمان قضاوت کنیم. در مورد مسائلی که به ما مربوط نمیشود نباید قضاوت کنیم چون در مورد آن آگاهی و اطلاعات و کافی نداریم. اگر در مورد مسائلی که به ما ربطی ندارد دخالت و تجسس کنیم فقط وقت خودمان را هدر دادهایم و سرانجام خوشی در انتظار ما نخواهد بود. فقط خداوند است که از همه چیز آگاه است و میتواند همه چیز را قضاوت کند. گاهی دیدهایم که حتی قضات دادگستری که درس قضاوت را هم خواندهاند در حکم خود دچار اشتباه میشوند. اگر ما در مورد دیگران قضاوت نکنیم میتوانیم زندگی آرامی داشته باشیم و به صلح و آرامش برسیم. در پایان خدا را شاکرم که با آموزشهای کنگره آشنا شدم تا به آرامش درونی خود دست پیدا کنم.
تایپ: مسافر محسن لژیون اول
ویراستاری: مسافر ابوذر لژیون دوم
عکاس: مسافر محسن لژیون دوم
تنظیم و ارسال: مسافر مجتبی لژیون پنجم
- تعداد بازدید از این مطلب :
14