English Version
This Site Is Available In English

بهترین قاضی خداوند است

بهترین قاضی خداوند است

سلام دوستان زهره هستم همسفر

قضاوت،رابطه مستقیمی با جهالت دارد قضاوت به معنی حکم کردن و جهالت به معنای ندانستن است. قضاوت کردن کار بسیار دشواری است و هر کسی نمی‌تواند قضاوت کند. کسی می تواند قضاوت کند و حکم صادر کند که علم و دانش آن را داشته باشد و درس قضاوت را خوانده باشد، حتی گاهی اوقات قاضی هم که حکم صادر می‌کند بعد از چند سال مشخص می شود آن رای که داده شده اشتباه بوده و مقصر کس دیگری بوده است. در مورد قضاوت ما باید به دو مثلث توجه کنیم، یکی مثلث دانایی: که شامل سه ضلع، تفکر، تجربه و آموزش می‌شود و دیگری مثلث نادانی: که شامل ترس، ناامیدی و منیت می‌شود. ما در مقامی نیستیم که دیگران قضاوت کنیم شاید با همان قضاوت کردن باعث شویم زندگی طرف از هم بپاشد که هم حال خودمان خراب شود هم حال دیگران خراب کنیم. یک ضرب المثل هست می‌گوید، اگر می‌خواهید کسی را قضاوت کنید اول با کفش‌های پاره آن راه بروید بعد قضاوت کنید. کسانی که دائما در مورد دیگران قضاوت می‌کنند در زندگی شخصی خودشان هدف و برنامه ریزی مشخصی ندارند حتی قضاوت کردن در مورد فرزندان و همسر هم باید در حدی باشد که وارد حریم شخصی آن‌ها نشویم. انسان‌ها همیشه بر سر دو راهی قرار می‌گیرند و با اختیاری که دارند می‌توانند راه خودشان را انتخاب کنند. ما در کنگره یاد گرفتیم که فقط فقط دوربین را در زندگی بر روی خودمان زوم کنیم و متمرکز کنیم فقط فقط عیب خودمان را ببینیم و آن‌ها را رفع کنیم. قضاوت همان بذری می‌شود که دیر یا زود جوانه می‌زند و دیگران هم در مورد ما قضاوت می‌کنند. استاد امین : ریشه قضاوت را در منیت می‌دانند که وقتی منیت ما را می‌گیرد خودمان را از دیگران بالاتر می‌دانیم و به خودمان اجازه می‌دهیم که دیگران را قضاوت کنیم. امیدوارم با آموزش‌های ناب کنگره روزی برسد که دیگر در مورد هیچ کس، هیچ کس قضاوت نکنیم.

سلام دوستان مرضیه هستم همسفر

بهترین قاضی خداوند است. قضاوت یعنی آگاهی داشتن، آموزش دیدن و بی‌طرف بودن است. در مقابل جهالت یعنی جهل و ناآگاهی می‌باشد. انسان از زمانی که به دنیا می‌آید و زندگی می‌کند قضاوت‌هایش شروع می‌شود و دائم در حال قضاوت کردن می‌باشد. قضاوت کردن در فطرت انسان است و انسان راحت به خودش اجازه‌ی قضاوت کردن در مورد دیگران را می‌دهد، پس ما نباید به خودمان اجازه‌ قضاوت کردن در مورد دیگران را بدهیم، چون با این کار باعث تخریب فراوان به طرف مقابل می‌شویم. اگر ما بیل زن هستیم باغچه‌ خود را بیل بزنیم. اگر بخواهیم کلی بگوییم در مورد قضاوت و جهالت اینکه قضاوت کردن کار بسیار سختی می‌باشد و کسی که قضاوت می‌کند باید دانایی و آگاهی کافی در مورد آن مطلب داشته باشد تا بتواند در کنار آن عدالت را رعایت کند وقتی که قضاوت درست انجام نشود پشت بندش جهالت به میان می‌آید و می‌تواند آثار بسیار بد را داشته باشد. همان طور که می‌دانیم ما در کنگره حرمت را دوبار گوش می‌دهیم دروغ گفتن، علیه شخصی تهمت زدن، الفاظ ناشایست گفتن و تجسس کردن همه از اعمال ضدارزشی می‌باشد در آخر از استاد و دانشمند عزیز جناب مهندس دژاکام بی‌نهایت تشکر می‌کنم که با آموزش‌های ناب ما را از ضدارزش‌ها دور می‌کند.

سلام دوستان زهرا هستم همسفر

قضاوت از حکم می‌آید و جهالت از نادانی، قضاوت کاملا یک رفتار ضدارزشی هست که در پی قضاوت کردن مرتکب ضدارزشی‌های دیگری هم می‌شویم. قطعا ما اول تجسس کردیم بعد حکم دادیم و در ادامه این تجسس و قضاوت ممکن است تهمت  هم بزنیم. به فرموده حضرت علی: آنچه برای خود می‌پسندید برای دیگران هم بپسندید. اگر دوست ندارید کسی در مورد شما قضاوت بکند قطعا سعی خواهید کرد دست از قضاوت بردارید و حتی به فرموده پیامبر: دیده‌ها و عیب‌های دیگران را هم نادیده بگیرید.

سلام دوستان مهناز هستم همسفر

دستور جلسه قضاوت و جهالت می‌گوید: اگر ما دوربین را از روی دیگران برداریم و روی خودمان تمرکز کنیم بهتر و زودتر می‌توانیم به آرامش برسیم و آموزش‌های بیشتری برسیم، نباید صبح تا شب مشغول قضاوت در مورد موضوعاتی که به ما ارتباط ندارند باشیم. ما هرچه به سمت دانایی حرکت کنیم قضاوت و تمرکزمان را از روی دیگران برداریم معطوف خودمان می‌شود. ما هر چه دانا و آگاه‌تر باشیم قضاوت در مورد خودمان بیشتر و در مورد دیگران کمتر می‌شود. اگر از این توان و انرژی که برای قضاوت دیگران می‌گذاریم که هیچ سود و منفعتی ندارد قطعا خود را  از رسیدن به صلح و آرامش منع کرده‌ایم و در آخر قضاوت امری است برای هدایت انسان، لازم و ضروری است؛ اما درست و بجا بودن آن، نه این که ما قضاوت کنیم فلانی بد است یا خوب است در زندگی شخصی او چه می‌گذرد و چه کرده است.

رابط خبری: همسفر مهرناز رهجوی راهنما همسفر حمیده (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر معصومه نگهبان سایت

نمایندگی ساوه

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .