English Version
This Site Is Available In English

قضاوت چه ربطی به جهل و نادانی دارد؟

قضاوت چه ربطی به جهل و نادانی دارد؟

سیزدهمین جلسه از دوره پنجاه و چهارم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی چالوس، با استادی راهنمای محترم مسافر فرهاد، نگهبانی مسافر سجاد و دبیری مسافر ایرج با دستور جلسه «قضاوت و جهالت» پنجشنبه نوزدهم تیرماه۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

شکرگزار خداوند و سپاسگزار آقای مهندس و خانواده محترمشان هستم. از همه خدمتگزاران کنگره60 ممنونم که دست‌به‌دست هم می‌دهند تا فردی احیا شود.

دستور جلسه در مورد قضاوت و جهالت است و تمام کارگاه‌های کنگره 60 با این جمله از نگهبان شروع می‌شود که می‌گوید: خواهشمندیم برای رهایی خودمان از دست نیرومندترین دشمن خودمان که جهل و نادانی است چهارده ثانیه سکوت نماییم و به خداوند پناه ببریم.

یعنی از نیرومندترین دشمن به مستحکم‌ترین پناهگاه، پناه می‌بریم و همان ابتدا تکلیف را روشن می‌کند. یعنی وقتی حمله خیلی سختی به ما می‌شود ما به پناهگاه محکمی که هماِن آغوش خداوند است، پناه می‌بریم.

اوایل ورودم به کنگره60، برایم سؤال بود که قضاوت چه ربطی به جهل و نادانی دارد و جهالت چه ربطی به ما دارد؟ ولی با آموزش‌هایی که در کنگره60 گرفتم متوجه شدم که جهالت زاییده تاریکی است و تاریکی همان جهل است.

نیروهای منفی کارشان این است که پرده بر افکار انسان بیندازند تا انسان را به سمت نادانی گمراه کنند و این دقیقاً همان کاری است که مواد مخدر با انسان می‌کند. مواد مخدر پرده می‌کشد بر روی خیلی از حس‌ها و افکار ما و نمی‌گذارد که ما گیرنده خوبی داشته باشیم.

وقتی انسانی در تاریکی باشد اگر اتفاقی بیفتد چیز زیادی متوجه نمی‌شود و شاید فقط ده درصد ماجرا را درک کند و خیلی از زوایا به دلیل عدم نور یا روشنایی برایش مجهول و پنهان است و وقتی قضاوت می‌کند استدلالش فقط بر روی 10 درصد ماجرا است، قاعدتاً اول این را باید خودش باور کند و سپس برای اطرافیان تعریف می‌کند.

برای همین است که دیدبانان در کنگره می‌فرمایند سخت‌ترین موقع زمانی است که باید قضاوتی انجام دهند.

وقتی بدون آگاهی از تمام ابعاد ماجرایی شروع به تحلیل و قضاوت کنم، این خود جهل است و این یعنی نیروی منفی آمده از تاریکی‌ها استفاده کرده و  باعث می‌شود تا از ندانسته‌هایم باعث پدید آوردن احساس بد در خودم شوم.

از اتفاقات فیلم‌نامه و سناریوای استخراج می‌کنم که خودم دوست دارم.

تحریف یعنی ارائه نادرست و مخدوش از یک واقعیت و در تاریخ، مورخان بنا به دلایلی واقعیات را تحریف کردند تا به مقاصدی برسند.

انسان همین کار را در مقیاس‌های کوچک‌تر نیز انجام می‌دهد و این همان قضاوت و جهالت است.

چطور می‌توانم تشخیص دهم که این کار، کار نیروهای تخریبی است؟ فقط با آموزش دیدن و از پارامترهای آموزش دیدن می‌تواند به‌موقع و منظم در شعبه حضور به عمل آوردن، مشارکت کردن و توجه به مشارکت دیگران باشد.

شاید جمله‌ای از زبان تازه‌وارد جواب سؤالی باشد که سال‌ها به دنبالش بوده‌ام.

ممنونم که به صحت‌های من توجه کردید.

عکس: مسافر قدم علی
تایپ، تنظیم و ارسال: مسافر سینا
تهیه: مرزبان خبری مسافر رحیم
مسافران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .