جلسه هفتم از دور چهارم کارگاه های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی امیر اراک با استادی مسافر علی، نگهبانی مسافر قاسم و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه «قضاوت و جهالت» پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ در ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان علی هستم یک مسافر
خدا را شکر میکنم که در کنگره هستم، از آقای مهندس تشکر می کنم بابت تشکیل همچین بستری و همچنین از راهنماهای خودم تشکر می کنم که زحمت من را کشیدند و حال خوبم را مدیون این عزیزان هستم،
درمورد دستور جلسه بخواهم بگویم قبل از ورودم به کنگره خیلی مواقع قضاوت می کردم و خودم را گول می زدم که این زرنگی است نه قضاوت! خیلی افراد را قضاوت می کردم که این عمل اشتباهی بود چون ما از یک زاویه به قضیه نگاه می کنیم درصورتی که زوایای دیگری هم دارد.
همچنین کارهایی که دیگران انجام می دهند اصلا به من ارتباطی ندارد و این را توسط آموزش های کنگره متوجه شدم، در سی دی قضاوت استاد امین مطرح می شود که مشکل از بین بردن تاریکی نیست بلکه مشکل ندیدن تاریکی هست و مشکل خود من هم این بود که تاریکی هایم را نمی دیدم.
خصوصا تاریکی اعتیاد که قبول نداشتم که اعتیاد دارم ولی در کنگره یاد گرفتم که اول باید تاریکی ها را ببینم سپس در جهت حل کردن آن اقدام کنم، خدا را شکر توانستم اعتیاد و سیگارم را حل کنم

و اگر قبل از کنگره خیلی راحت قضاوت می کردم الان اینطور نیست و کم شده چون از بین بردن ضدارزش ها آرام آرام اتفاق می افتد مثلا درمان اعتیاد یک روزه شکل نمی گیرد، همانطور که روش دی اس تی هست برای درمان اعتیاد، قضاوت و ضدارزشی های دیگری هم که دارم باید ذره ذره حل کنم هرچند بطور مطلق نمی توانم همه تاریکی هایم را حل کنم چون اضداد همیشه باید باشد.
قضاوت و جهالت باهم رابطه مستقیمی دارد و هرچقدر جهالت بیشتر باشد قضاوت بیشتری هم انجام میدهم، آموزش های کنگره به ما یاد می دهد که قضاوت نکنم یا به حداقل برسانم چون اولین آسیبی که می رساند به خود من هست، من خودم اوایل سفر خواب مناسبی نداشتم چون همیشه فکر می کردم و قضاوت انجام می دادم و مشکلی برای آن طرف پیش نمی آمد بلکه برای خودم مشکل ایجاد میکردم، خدا را شکر که در کنگره حضور دارم و می توانم ضدارزشی هایم را برطرف کنم،
ممنون که به صحبت های من توجه کردید.
تایپ و ویراستار: مسافر رضا
عکس: همسفر یاسین
تنظیم: مسافر صادق
- تعداد بازدید از این مطلب :
92