سیزدهمین جلسه از دوره دوم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی امیرکبیر، به استادی راهنمای تازه واردین محترم مسافر محمد، نگهبانی مسافر قاسم و دبیری مسافرمحمد با دستور جلسه: «قضاوت و جهالت » دوشنبه16 تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان محمد هستم یک مسافر. از راهنمای عزیزم و تمام خدمتگزاران نمایندگی امیرکبیر تشکر می کنم از این که فرصت خدمت را به من دادند تا در این جایگاه قرار بگیرم و آموزش ببینم. دستور جلسه این هفته راجع به قضاوت و جهالت است. دستور جلسات در کنگره کدهایی هستند که در اختیار من قرار می گیرند تا به آرامش و صلح درونی برسم.
جهالت به معنی تاریکی، ظلمت و ندانستن است. قضاوت یعنی حکم صادر کردن. انسان هنگامی که روز خود را آغاز می کند با قضاوت های مختلف روبرو می شود، البته قضاوت کردن بد نیست؛ اما ما نباید دیگران را قضاوت کنیم.
ما مختاریم یک سری از اعمال خود را تا حدی که به ما خسارت وارد نشود قضاوت کرده اما نباید خودمان را سرزنش کنیم. ما می توانیم اعمالمان را قضاوت کنیم اما شایسته نیست دیگران را به خاطر ظاهرشان و اعمالشان قضاوت کنیم، زیراقضاوت دیگران نتایج روانی منفی در ما ایجاد می کند.
انسان بر مبنای قضاوتی که انجام می دهد مسیر خود را انتخاب می کند. بزرگترین تفاوت انسان با موجودات دیگر در همین موضوع قضاوت است و انسان می تواند راه خود را توسط قضاوت انتخاب کند. در جایی که جزوه حریم خصوصی من به حساب نمی آید؛ نباید قضاوت کنم. با ورود به حریم دیگران و قضاوت آن ها از تعادل خارج خواهم شد.
جهانبینی کمک می کند تا حس بیرون و درون خود را بشناسم و این حس ها کمک می کنند تا مطالبی برایم ارسال شود، با قضاوت نکردن حس های بهتری را تجربه خواهم کرد و مطالب مثبت تری برایم ارسال خواهند شد و با دید بهتری به مسائل نگاه می کنم. اگر از یک انسان سه بعدی سوال شود دیگران را چگونه قضاوت می کنید؟ او جوابی نمی دهد و به حریم دیگران وارد نمی شود، زیرا از لحاظ دانایی به مراتب بالایی دست یافته است.
در کنگره آگاهی مان ارتقاء می یابد و خودمان را بهتر می شناسیم و از همه مهمتر به دید بهتری نسبت به قضاوت خواهیم رسید. حتی اگر خودمان را اشتباه قضاوت کنیم؛ باعث پس رفتمان می شود؛ بنابراین حق این کار را نداریم.
.jpeg)
هر انسانی بر مبنای آگاهی و دانایی که دارد عمل می کند و اگر شخصی در جایی خوب عمل نمی کند؛ این ناآگاهی است که باعث می شود او خوب عمل نکند. اعمال، رفتار و کردار رابطه مستقیم با سیستم ایکس دارند. تمام افکار و اعمال ما بر روی سیستم ایکس تاثیر می گزارد. با اجرایی کردن آموزش در اعمال و کردار و پندار ما تغییر ایجاد می شود و این تغییر باعث می شود حال بهتری را تجربه کنیم.
هنگامی که تغییر ایجاد می شود حس های پنهان به کمکمان می آیند و بر روی قوه عقل تاثیر می گزارند؛ در نتیجه تصمیم های بهتری برای زندگی می گیریم. نتیجه تمام این کارها در نهایت باعث خواهد شد انتخاب های بهتری انجام دهیم و سطح زندگی خود را ارتقاء دهیم.
تایپ، پیاده سازی و انتشار: مسافر سعید لژیون یکم امیرکبیر
- تعداد بازدید از این مطلب :
53