English Version
This Site Is Available In English

حرمت کنگره سبب می‌شود که ما در طول سفر اتلاف انرژی نداشته باشیم

حرمت کنگره سبب می‌شود که ما در طول سفر اتلاف انرژی نداشته باشیم

چهاردهمین جلسه از دوره‌ی بیست و دوم سری کارگاه‌های آموزشی کنگره۶۰؛ ویژه‌‌ی مسافران نمایندگی زنجان با استادی مسافر اصغر، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر داود؛ با دستور جلسه‌ی حرمت کنگره۶۰؛ چرا رابطه‌ی کاری، مالی و فامیلی در کنگره۶۰ ممنوع است؟ در روز یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان اصغر هستم یک مسافر؛ دستور جلسه‌ی امروز راجع به حرمت کنگره۶۰ است، یک موضوع مهم در این جا وجود دارد و آن این است که انسان به تنهایی قادر به انجام کارهای مهم نیست و در جمع می‌تواند از انرژی مضاعف برخوردار باشد.

در جمعیت قرار گرفتن باعث ارتقای سطح انرژی می‌شود و انرژی یک مسئله‌ی خیلی مهمی است؛ حتی دلیل اعتیاد ما نیز همین مسئله بود که ما از انرژی لازم برخوردار نبودیم و می‌خواستیم کمبود انرژی خود را از طریق مصرف مواد مخدر به دست بیاوریم.

رسیدن به درمان نیز مستلزم انرژی است و حتی اگر کسی در کنگره سفر کند و پروتکل‌های مربوط به سفر خود را به درستی رعایت کند، اما از انرژی لازم برخوردار نباشد، رسیدن به درمان و رهایی برای او دشوار و مشکل خواهد شد.

در کنگره همه مثل هم درمان نمی‌شوند و کسی ممکن است با سفر خود و سطح انرژی بالا به رهایی با کیفیتی برسد و سیستم شبه افیونی جسم او به خوبی کار کند و دیگری ممکن است از حداقل این موارد برخوردار باشد و به قولی تنها قطع مصرف شده باشد.

تصویب و اجرای حرمت‌ها و قوانین کنگره۶۰ توسط بنیان کنگره و کنگره دیده‌بانان انجام گرفته است و این مهم توسط مرزبانان نظارت می‌شود که در شعب مختلف به خوبی اجرا شوند؛ یکی از دلایل مهم وجود این حرمت‌ها این است که مسافر با فراغ بال و به آسانی سفر کند و با مواجهه با مسائل حاشیه‌ای و انجام اعمال ضدارزشی که در حرمت‌ها از انجام آن‌ها نهی شده است، انرژی خود را از دست ندهد و تمام هم‌وغم خود را معطوف به درمان اعتیاد نماید.

تصور کنید کسی مبلغ اندکی به دیگری قرض می‌دهد و طرف مقابل در موعد مقرر قرض خود را نمی‌دهد؛ به قطع یقین این امر باعث آشفتگی و عدم تمرکز در فرد قرض دهنده خواهد شد و در خیالات خود تصورات دیگری نموده و بالطبع از اصل هدف خود که درمان اعتیاد است، غافل خواهد شد.

حرمت‌های کنگره جهت آرامش ما می‌باشند و ممکن است که ما در خیال خود عملی که کنگره ممنوع کرده است را با توجیه و القای شیطانی عمل سالم بینگاریم، در صورتی که فاصله‌ی بین عمل سالم و عمل به ظاهر سالم بسیار زیاد است و تمامی موارد ذکر شده در کنگره عمل سالم می‌باشند. از این که به صحبت‌های من توجه کردید سپاسگزارم.

برگزاری آزمون ماهیانه:

جلسه‌ی هماهنگی خدمتگزاران:


تنظیم و ارسال: مرزبان خبری مسافر شهرام

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .