دوازدهمین جلسه از دوره دوم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی امیرکبیر، به استادی راهنمای محترم مسافر محمدامین، نگهبانی مسافر قاسم و دبیری موقت مسافررضا با دستور جلسه: «حرمت کنگره ۶۰؛ چرا رابطه مالی و کاری در کنگره ممنوع است؟ » دوشنبه9 تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان محمدامین هستم یک مسافر. خدا را شکر می کنم در این جایگاه قرار گرفتم تا بتوانم آموزش ببینم. بسیار جای شکرگزاری دارد به خاطراین که دوستانی دارم که شاید مدت ها آن ها را نبینم، اما بعد از دیدن آن ها حس و حالم خوب می شود.
دستور جلسه راجع به حرمت ها است. حرمت هر قضیه به نوعی حفاظ آن قضیه محسوب می شود. داستان حرمت مانند عاشقی شیرین و فرهاد است. اگر من واقعا عاشق شیرین هستم نباید کار دیگری به جزعاشقی با شیرین انجام بدهم.
هنگامی که به کسی یا چیزی متعهد هستیم نباید یکسری کارها را انجام بدهیم ؛ زیرا خیانت محسوب می شود. اگر خارج از حریم ها حرکت کنیم به نوعی قوانین را زیرپاگزاشته ایم. بنابراین حرمت تعیین می کند اگر حریم را زیرپا بگزاریم هیچ فایده ای ندارد.
اگر در کنگره حرمت ها را رعایت نکنیم هیچ جایی در این ساختار نخواهیم داشت. در گذشته حرمت مسیر ضدارزش ها را به بهترین نحو ممکن رعایت می کردم. در گذشته در دل تاریکی ها می رفتم اما حرمت تاریکی را به خوبی رعایت می کردم؛ زیرا زندگی در ساختار منفی را به بهترین نحو ممکن یاد گرفته بودم. بسیاری از دوستانی که داشتم همه جزوه ضدارزش ترین ها بودند و پکیج تاریکی کامل بود و همه این عوامل باعث شده بود به راحتی در آن ساختار زندگی کنم.
هنگامی که وارد کنگره60 شدم نوع ادبیاتم تا بالاترین مسائلم تغییر کرد؛ تغییر بسیار سخت بود اما چون ساختار انسان در کنگره تغییر می کند به راحتی تغییر اتفاق می افتد. در اوایل ورود به کنگره با خیلی از مسائل در مورد حرمت ها مشکل داشتم؛ اما بعد از مدتی متوجه شدم هدف از ورود به کنگره درمان اعتیاد است و هیچ مسئله دیگری نمی تواند به من کمک کند.
بعداز فراگیری قوانین کنگره؛ با قوانین زندگی آشنا شدم. اجرای حرمت ها برای حفاظت از من در برابر تاریکی هاست. اگر حرمت ها رعایت نکنم؛ کم کم از کنگره دور می شوم. زمانی که قدرت تشخیص این که چه چیزی برایم خوب یا بد است را ندارم یعنی جهانبینی آن را ندارم. نیرویی که کمک کرد وارد کنگره شوم ؛ همان نیرو می تواند کاری کند که دیگربه کنگره نیایم.
کنگره60 برایم همانند کشتی نوح است و کسانی که در آن حضور دارند از گرداب مسائل و مشکلات در امان هستند. در سخت ترین شرایط زندگی بسیار راحتی را در کنگره بدون داشتن هیچ استرسی تجربه می کنیم.
آموزش ها در شرایط سخت به من کمک می کند تا از استرس ها و القاء های منفی در امان باشم. در کنگره جواب انسان ها با محبت داده می شود و حتی با کوچکترین اشتباهات پیام ها باز هم محبت آمیز خواهد بود.
با غلبه بر نفس خود با آموزش های کنگره؛ به راحتی خیلی از کارها را در بیرون از کنگره انجام نمیدهم. تغییر انسان ها در کنگره به راحتی اتفاق می افتد. با تغییر جهانبینی مسائل را زیباتر می بینیم و قادر خواهیم بود مسائل را درست ببینیم.
تایپ، پیاده سازی و انتشار: مسافر سعید لژیون یکم امیرکبیر
- تعداد بازدید از این مطلب :
128