English Version
This Site Is Available In English

لذت آنی و زودگذر در اوایل شروع مصرف قلیان و سیگار

لذت آنی و زودگذر در اوایل شروع مصرف قلیان و سیگار

شاید در تصور عموم مردم جامعه کسی که در کارش موفق است یا زندگی‌اش روال خوب و معمولی دارد؛ اما سیگار، قلیان، پیپ، ناس و... را مصرف می‌کند مشکلی نداشته باشد و ضدارزش تلقی نشود. اگر دکتر یا مهندس، هنرمند یا آرتیست؛ حتی جایگاه اجتماعی بالاتری هم داشته باشد؛ ولی سیگار بکشد منعی ندارد! خود من هم تا قبل از مصرف سیگار همین تصور را داشتم و درباره این گونه افراد فکر می‌کردم که اشکالی ندارد.

از کسانی خوشم می‌آمد و آن‌ها را در کار، درس و... الگوی خودم قرار می‌دادم که سیگاری بودند یا پیپ مصرف می‌کردند، مثلاً استاد دانشگاه یا مربی هنرم. آن زمان واقعاً درک درستی نداشتم و فکر می‌کردم این افراد از روی علاقه فقط سیگار می‌کشند و وابستگی ندارند؛ اما وقتی خودم مصرف کننده نیکوتین و سیگار شدم و در طول مدت کوتاهی به آن وابستگی زیادی پیدا کردم متوجه شدم انگار چیزی کم است.

نمی‌شود بگوییم شخصی فلان ویژگی مثبت را دارد؛ اما سیگار مصرف می‌کند یا شخصی در فلان رشته پزشکی به درجات عالی رسیده است؛ ولی سیگار می‌کشد این دیدگاه و نقطه تفکر برای اعضای کنگره ۶۰ کاملاً قابل درک است و شاید در بیرون از کنگره کمتر از این منظر به این موضوع نگاه شود. بله ممکن است من یا هر شخص دیگری دارای ویژگی‌های مثبت و خوبی باشیم؛ اما سیگار مصرف کنیم.

اوایل در جمع دوستان می‌گفتم اشکالی ندارد سیگار که چیزی نیست بیشتر آدم‌ها سیگار می‌کشند؛ ولی در تنهایی و خلوت خودم خوب می‌دانستم که چقدر اشکال دارد و چه ضررها و آسیب‌هایی به جسم و روان من وارد می‌شد و چه هزینه‌هایی در طول یک سال پرداخت کرده‌ام؛ هزینه‌هایی که در طی روزها و ماه‌ها اصلاً به چشم نمی‌آمد. اکثر کسانی که می‌شناسم و چند نفر از اعضای خانواده‌ام دوست دارند بعد از حدود ۲۰ تا ۳۰ سال سیگار را کنار بگذارند و خلاص بشوند؛ اما نمی‌توانند چرا؟ چون درباره جسم خودشان، اثراتی که سیگار و خانواده نیکوتین بر جسم، روان و خلق و خویشان می‌گذارد اطلاعات و آگاهی ندارند؛ چون کشف نشده است، همانطور که در جهان امروز می‌گویند: بیماری اعتیاد درمان ندارد.

بعضی از افراد سیگاری در ترک سیگارشان درمانده شده‌اند و نمی‌توانند؛ اما در کنگره ۶۰ در لژیون ویلیام وایت ما مصرف کنندگان نیکوتین با آموزه‌های این لژیون پربار به راحتی سفر می‌کنیم و به رهایی می‌رسیم و درمان می‌شویم. این به دلیل شناخت و حل شدن صورت مسئله می‌باشد دقیقاً مثل درمان اعتیاد که خیلی وقت است پرونده‌اش در کنگره بسته شده است و طبق آمارها سالانه تعداد زیادی از مسافران و همسفران به رهایی از مواد مخدر و نیکوتین می‌رسند. من مصرف کننده سیگار و نیکوتین و همه مصرف کنندگان به خوبی می‌دانیم که در اثر عدم آگاهی و دانش چه آسیبی و چه تخریبی را در طی سال‌های مصرف به جسم و روان خودمان، اطرافیان و خانواده وارد کرده‌ایم و خوشبختانه در کنگره در لژیون ویلیام این آگاهی و دانش به ما آموزش داده می‌شود و ما می‌توانیم سیگاری را که بسیاری از افراد سرشناس؛ حتی الگوهای جامعه در آن درمانده شده‌اند کنار بگذاریم.

در اوایل شروع مصرف سیگار یا قلیان یک لذت آنی و زودگذر، یک حالت سرخوشی و سرگیجه به ما دست می‌داد و اصطلاحا کیف می‌کردیم و لذت می‌بردیم؛ اما رفته‌رفته به مرور زمان در اثر مصرف نیکوتین، تولید نیکوتین در بدن و مغز ما دچار اختلال شد و از کار افتاد و باعث از تعادل خارج شدن سیستم ایکس‌مان شد و جالب است همه ما به خاطر تجربه و تکرار همان سرخوشی و لذت اولیه مرتب سیگار روشن می‌کردیم و این؛ یعنی خلق‌و‌خو، رفتار، خواب، تغذیه، سلامتی، حس و حال و افکار و اندیشه ما به سمت منفی تغییر کرد و ما وارد دنیای تاریکی شدیم.

در کنگره در اثر آموزش‌های لازم به صور پنهان خودمان آگاهی پیدا کردیم و متوجه شدیم که مشکل؛ باید از ریشه حل شود و دلیل حس و حال بد، خواب نامنظممان و... را درک کردیم و در کنار آن با متد DST و آدامس نیکوتین خوراکی سفر کردیم و این یعنی همان مثلث درمان جسم، روان و جهان‌بینی. به امید روزی که راه کنگره برای تمام مصرف‌کنندگان سیگار، قلیان، پیپ، ویپ، ناس و... باز شود.

 

نویسنده: همسفر و مسافر نیکوتین سارا رهجوی راهنما همسفر و مسافر نیکوتین ریحانه
رابط خبری و ویراستار: همسفر و مسافر نیکوتین حمیرا رهجوی راهنما همسفر و مسافر نیکوتین ریحانه
ارسال: همسفر محدثه رهجوی راهنما همسفر الناز (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شمس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .