هفتمین جلسه از دور بیست و چهارم کارگاههای آموزش عمومی کنگره۶۰ شعبه باباطاهر همدان با استادی مسافر ابراهیم و نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه (جهانبینی ۱ و ۲ ) پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان ابراهیم هستم یک مسافر
به نام قدرت مطلق الله، عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت دوستان حاضر در جلسه چه قسمت مسافران و چه قسمت همسفران . تقدیر و تشکر ویژه دارم از بنیان کنگره ۶۰ آقای مهندس دژاکام، استاد امین عزیز (استاد جهان بینی) بسیار بسیار از ایشان ممنونم که مسیر درست اندیشیدن برای درست زندگی کردن را به ما آموختند. تشکر ویژه دارم از راهنمای سفر اولم جناب آقای عبدالله صدیقی.
تقدیر و تشکر میکنم از تمامی خدمتگزاران نمایندگی باباطاهر همدان
و تبریک ویژه دارم ایجنتی آقا صابر عزیز را که ایجنت جدید شعبه باباطاهر همدان هستند و اینکه بتوانیم انشاالله با همکاری همه شما عزیزان و خدمتگزاران نمایندگی باباطاهر همدان. اما در باب دستور جلسه که جهان بینی ۱ و ۲ است: دستور جلسه بسیار دستور جلسه عالی است، امیدوارم از طریق آموزشهای کنگره بتوانیم این دستور جلسه را فرا بگیریم و کاربردی کنیم و راه درست زندگی کردن را یاد بگیریم. جهانبینی دو عدد جزوه دارد و استاد امین نیز استاد جهانبینی هستند، در لژیونها هم قطعاً تدریس میشود، راهنمایان محترم این جزوات را به رهجویان معرفی میکنند و دوستان میتوانند از نشریات تهیه بکنند، چون این هفته مختص دستور جلسه جهانبینی ۱ و ۲ است.
همانطور که استاد امین میفرمایند: جهانبینی الفبای زندگی است اگر کسی جهانبینی را آموزش نبیند لذا در زندگی هم نمیتواند موفق باشد. جهت درک بهتر و گرفتن آموزشهای کنگره باید این الفبا را یاد بگیریم و من اگر این الفبا که جهان بینی یک و دو است را آموزش نگیرم لذا بنده نمیتوانم زندگی خودم را هم اداره کنم.
جهانبینی برای همه انسانها ضروری است، بنده قبل از ورودم به کنگره شاید اسم جهان بینی را هم نشنیده بودم. خدای خود را شاکر هستم که به کنگره آمدم و این جهان بینی را در کنگره آموزش گرفتم و تا آنجایی که در توان دارم آن را کاربردی خواهم کرد تا لذت ببرم.
استاد امین عزیز جهانبینی را در جزوات ۱ و ۲ به خاطر اینکه من رهجو بتوانم به راحتی هضم کنم و آموزش بگیرم و مخاطب از راحتی مطالب لذت ببرد، لذا به صورت مدلهایی شرح دادهاند
دوستان تنها مصرف دارو من را نجات نخواهد داد، چون سه ضلع مثلث درمان( جسم،روان و جهانبینی) بایستی به موازات هم جلو بروند، چرا من آمدهام و نشسته ام روی این صندلی درمان؟ چرا من الان خدمتگزار هستم و میخواهم خدمت کنم. همه به خاطر همین ضلع جهان بینی مثلث درمان است.
شاید دوستان هم تجربه داشتهاند؛ کسانی از خویشاوندان ما هستند و بودهاند که بیرون از کنگره چندین سال به قول خودشان ترک کرده اند، ولی مجدد لغزش کردهاند، که دلیل لغزش آنها همین جهانبینی است.
چون جهان بینی به من آموزش میدهد که مواد مصرفی چه مضراتی دارند؟ مواد چه تخریبی در من ایجاد میکند؟ مدلی که استاد امین در جهان بینی توضیح دادهاند، مدل قلعه عقل است و عقل را به یک قلعه تشبیه کردهاند که سربازانی از این قلعه محافظت میکنند. نیروهای ضد ارزشی در لباس زیبا این سربازان را فریب میدهند و قصد دارند به عقل من نفوذ کنند و حس من را خراب کنند. این مدلی که استاد امین به این راحتی و سادگی شرح دادهاند که نیروهای ضد ارزشی میآیند در لباس زیبا من را فریب میدهند مجدد من لغزش میکنم. این سربازان قلعه عقل یا نگهبانان قلعه عقل مراقب اند که اگر من جهانبینی را آموزش ببینم دیگر آن مواد افیونی از سد خونی مغز من عبور نکنند،دیگر من آن مواد را مصرف نکنم.
اگر من آن جهان بینی را یاد گرفته باشم و بتوانم کاربردی کنم، بدانم که مصرف مواد چه تخریبی در من ایجاد کرده است، دیگر من لغزش نمیکنم.

تا وقتی که من هستم و کنگره هست و در کنگره هستم و باشم باید این جهانبینی را آموزش بگیرم. استاد امین زندگی و قوانین آن را به بازی تشبیه کردهاند،هر بازی قوانینی دارد اگر قوانین بازی را بلد نباشیم،رنج میکشیم، حس هایمان خراب میشود، ناراحت میشویم ودر نهایت عذاب میکشیم. وقتی فوتبال بازی میکنید،باید قوانین فوتبال را بلد باشید خطاهای فوتبال را بدانید زندگی هم همین طور است، وقتی زندگی میکنید باید قوانین زندگی را بدانید اگر قوانین زندگی را ندانیم از زندگی لذت نمیبریم،اگر قوانین فوتبال را بلد باشیم هنگامی که روی ما خطایی اتفاق میافتد ناراحت نمیشویم، اگر قوانین را بلد باشیم وقتی گل میزنیم خوشحال میشویم. اینها همه جهانبینی است و استاد امین به زیبایی شرح داده اند، یا مثلث دانایی (تجربه، تفکر،آموزش) و مخالف آن مثلث جهالت (ترس،منیت، ناامیدی).ممنونم از اینکه به صحبت های من گوش دادید.

تایپ: مسافر میثم (لژیون ششم)
عکس: مسافر محمدرضا (لژیون هشتم)
تنظیم و ارسال: مسافر سعید (مرزبان خبری)
- تعداد بازدید از این مطلب :
123