دنیا همین است؛ نگاهت را تازه کن. در رابطه با دستور جلسه «جهانبینی ۱و۲» با راهنما همسفر زهره گفتگویی ترتیب دادهایم که توجه شما را به آن جلب میکنیم.
سلام دوستان زهره هستم همسفر هادی رشته ورزشی شطرنج نام راهنما همسفر محبوبه رهایی ۴سال و ۵ماه، همسفر زهره به لطف خداوند و آموزشهای کنگره۶۰ جایگاه خدمتی: سایت، لژیون مالی سردار و اکنون در جایگاه خدمتی راهنمایی در حال خدمت و آموزش هستند.
.jpg)
چرا جهانبینی ۱و۲ به عنوان الفبای یک زبان توصیف شده است و چگونه درک این الفبا به فهم آموزشهای کنگره۶۰ کمک میکند؟
ما با ورود به کنگره۶۰ آموزشهایی را دریافت میکنیم که تا قبل از آن هیچ شناختی یا حداقل شناخت درستی نداشتهایم. در حقیقت جهانبینی با ارائه مدلها، مثالهای ساده، تعریفهای درست و روان پیش نیاز فهم و درک بهتر این آموزشها را فراهم میکند. درست همانند شخصی که میخواهد یک زبان را فرا بگیرد. در ابتدا باید الفبای آن زبان را بیاموزد تا بعد با استفاده از آن الفبا مفهوم کلمات و جملات را متوجه شود.
بر اساس نظریه ارائه شده، چرا فقط کاهش مصرف دارو کافی نیست و جهانبینی چه نقش مهمی در حذف کامل احتمال بازگشت به اعتیاد دارد؟
در درمان اعتیاد تنها ۵ درصد از بار درمان مربوط به جسم است که در کنگره۶۰ آن ۵ درصد در طی ۱۰ماه با داروی OT درمان میشود و بعد از آن دارو قطع میشود؛ اما ۹۵ درصد از بار درمان مربوط به جهانبینی میشود.
فردی که آموزشهای جهانبینی را دریافت میکند و آنها را کاربردی میکند، میداند چرا نباید مواد مصرف کند. در حقیقت این تغییر نگرش او نسبت به اعتیاد و مصرف مواد باعث میشود مثلث درمانش کامل شود و احتمال برگشت کم گردد.

چگونه نیروهای مخرب، بازدارنده و مکمل بر تکامل انسان تأثیر میگذارند؟
ما هیچگاه نمیتوانیم نیروهای بازدارنده و مخرب را از زندگی خود حذف کنیم در حقیقت این نیروها نقش تکمیل کننده را بر عهده دارند و جهان هستی بر پایه همین نیروها شکل گرفته است و انسان توسط همین نیروها مفاهیم را آموزش و یاد میگیرد و در ادامه ما فقط میتوانیم با شناخت درست این نیروها و کارکرد آنها از نقش بازدارندگی آنها کم کنیم و به عنوان نیروی مکمل برای یادگیری مفاهیم از آنها استفاده کنیم.
در حقیقت تا تاریکی نباشد روشنایی معنا پیدا نمیکند، تا نفرت نباشد مفهوم عشق دریافت نمیشود و طبق مثلث تفکر، تجربه و آموزش انسان در مسیر تکامل خود نیازمند دریافت این آموزشها است.
از دیدگاه شما چگونه ترس، ناامیدی و منیت مانع از پیشرفت در مسیر دانایی میشود؟
این سه از اضلاع مثلث جهالت هستند که هر کدام در مقابل یکی از اضلاع مثلث دانایی قرار میگیرند. ترس در مقابل تفکر قرار میگیرد و از رشد این ضلع در مثلث دانایی جلوگیری میکند.
ناامیدی در مقابل ضلع تجربه قرار میگیرد و انسان را از بدست آوردن تجربههای جدید باز میدارد که البته به نظر من قویترین سلاح نیروهای تخریبی همین ناامیدی است که انسان را وادار به سکون و بیتحرکی میکند و منیت هم در مقابل ضلع آموزش قرار میگیرد و هرکدام از این نیروها خود به تنهایی میتوانند جلوی رشد دانایی ما را بگیرند؛ زیرا رسیدن به دانایی موثر و کاربردی، نیازمند سه ضلع برابر از آموزش، تفکر و تجربه است که اگر نیروهای منفی حتی مانع پیشرفت یک ضلع از آن بشوند در اصل مسیر پیشرفت دانایی ما خلال ایجاد کردهاند.
سپاسگزاریم از شما که وقت گرانبهایتان را در اختیار سایت نمایندگی قرار دادید.
طراح سوال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دهم)
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون چهارم)
مصاحبه کننده: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون نهم)
ارسال: همسفر آتنا رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بنیان مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
137