English Version
This Site Is Available In English

در هر مکان و زمانی باید در حال فرا‌گیری باشم

در هر مکان و زمانی باید در حال فرا‌گیری باشم

جهان‌بینی کلمه‌ای بود که قبلاً شنیده بودم؛ ولی تعریف درستی از آن نمی‌دانستم و زمانی که افتخار حضور در کنگره۶۰ را پیدا کردم با معنی و مفهوم این کلمه آشنا شدم. جهان‌بینی به من درست زندگی کردن را نشان داد. همیشه برای من سؤال بود چرا نمی‌توانم حال خود را خوب کنم، خوشحال باشم، از مسائلی که بد است دوری کنم و کارهایی را که دوست دارم درست انجام دهم!

در کنگره سه پارامتر جسم، روان و جهان‌بینی بسیار مهم هستند و اگر با هم رشد کنند، بعد از مدتی می‌شود تغییرات را در خود حس کرد یعنی؛ کم‌کم از زیر صفر به نقطه صفر می‌رسم.

زمانی که متوجه معنای واقعی دانایی می‌شوم و تفاوت آن را با دانایی مؤثر درک می‌کنم، می‌فهمم که چه‌قدر در گذشته اشتباه کرده‌ام، احساس دانایی کاذب داشتم و آن‌قدر ظرف وجودی خود را پُر کرده بودم که دیگر جایی برای گرفتن آموزش نداشتم. یاد می‌گیرم با ظرف خالی وارد شوم و می‌پذیرم آنچه می‌دانستم برای من کاربردی نبوده است.

جهان‌بینی به من می‌آموزد چه‌طور منیت را بشناسم، قیاس را بفهمم و با ترس‌هایم روبه‌رو شوم. وقتی دچار منیت می‌شوم خود را از جمع دور می‌کنم، مطالب را به‌درستی نمی‌پذیرم و دچار قیاس می‌شوم.

در کنگره۶۰ آموختم که فقط خود را با گذشته خود مقایسه کنم‌، با ساختارهای منفی و مثبت درون انسان آشنا شدم و تأثیر آن‌ها را بر زندگی درک کردم.
در این‌جا یاد می‌گیرم جهان‌بینی به معنای این است که بتوانم درست زندگی کنم، دیگران را زیر ذره‌بین قرار ندهم، خود را اصلاح کنم و کسی را قضاوت نکنم.

با جهان‌بینی کاربردی می‌آموزم که می‌‌شود خود را از تاریکی بیرون کشید؛ اما نمی‌توانم کسی را که از من درخواست کمک نکرده نجات دهم، زمانی می‌توانم دست کسی را بگیرم که شخص دست خود را به سمت من دراز کرده باشد.
جهان‌بینی به من می‌آموزد هر چیزی دارای دو صورت آشکار و پنهان است که برای شناخت درست از هر موضوعی باید صورآشکار و پنهان آن را کامل بشناسم.

همه آنچه در گذشته آموخته بودم فقط تعاریفی بود که مفهوم آن‌ها را درک نمی‌کردم؛ ولی در کنگره۶۰ تمامی مفاهیم برای من باز می‌شود.

این مکان مقدس به من می آموزد که «ز گهواره تا گور دانش بجوی» چه معنی می‌دهد و چرا همیشه به آموزش نیاز دارم! در هر مکان و زمانی باید در حال فراگیری باشم و اضلاع مثلث دانایی را که شامل؛ تفکر، تجربه و آموزش است به صورت مساوی پیش ببرم تا بتوانم دانایی خود را به دانایی مؤثر تبدیل کنم.

برای تمام این آموزش‌ها خدا را شکر می‌کنم، از آقای مهندس حسین دژاکام و استاد امین دژاکام که جهان ما را با درایت، عشق و مهربانی تغییر دادند تشکر می‌کنم و قدر‌دان زحمات این عزیزان هستم.

تهیه‌گزارش و تایپ: همسفر فهیمه رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
رابط‌خبری: همسفر سمیه رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
ویراستار و تنظیم‌کننده: همسفر محدثه (دبیر سایت)
عکاس و ارسال‌کننده: همسفر فاطمه (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی امیر اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .